Yaroslaw :
Powiedzcie mi proszę jak tam z dostępnością dla osoby na wózku. Dałoby radę?
jesli chodzi o wyspe to mysle ze normalnie jak wszedzie, natomiast w klubach raczej tego nie widze (przynajmniej w Amnesii bo tylko tam bylem)..

Pod koniec maja wraz z imprezą Space Ibiza Opening Fiesta rozpocznie się letni sezon klubowych szaleńst na Ibizie.
W ostatni weekend maja w klubie Space na Ibizie odbędzie się coroczna impreza pod nazwą 'Space Ibiza Opening Fiesta'! To właśnie wraz z tym dwudniowym wydarzeniem oficjalnie otwiera się sezon klubowego szaleństwa na 'białej wyspie'. Czego możemy się spodziewać?
Jak zapowiadają organizatorzy 'Space Ibiza Opening Fiesta' w dniach 29 i 30 maja 2010 roku spodziewają się inwazji ponad 10 tysięcy klubowiczów z całego świata. Na 7 scenach wystapi około 80 artystów. Jak narazie swój udział potwierdzili: Carl Cox, John Digweed, Pete Tong, Fatboy Slim, Jon Rundell, Cristian Varela, Nick Curly oraz Yousef. Pełną listę gwiazd poznamy zapewne wkrótce.
Cena biletów:
Sobota, 29.05.2010 - 55€
Niedziela, 30.05.2010 - 65€
Bilet dwudniowy - 100€
WiÄ™cej info:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
i juz sie zaczyna
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Yaroslaw :
jesli chodzi o amnesie i pacha to szczerze mowiac z wozkiem bedzie ciezko ze wzgledu na ilosc osob w klubie...ale space ,eden czy privilege to bez problemu
BaBeLo :
Yaroslaw :
jesli chodzi o wyspe to mysle ze normalnie jak wszedzie, natomiast w klubach raczej tego nie widze (przynajmniej w Amnesii bo tylko tam bylem)..
tez by mnie to interesowalo jakby ktos mial jakies dokladniejsze info
btw., jak sie jedzie ze znajomymi to nie jest to az taki straszliwy problem ![]()

hajs powoli kisze i sie pisze
Bozee ale bym tam wrocila...

Kasper :
Yaroslaw :
jesli chodzi o amnesie i pacha to szczerze mowiac z wozkiem bedzie ciezko ze wzgledu na ilosc osob w klubie...ale space ,eden czy privilege to bez problemu
space, privilege? nie zartuj... W szczycie sezonu kazdy z wymionionych klubów poza edenem pęka w szwach. Ale eden to nic specjalnego tak naprawde.
Yarosław moim zdanie, poczatek albo koncówka sezonu wchodzi w gre tylko (poza opening & closing parties, bo to tez masówy ofkorz).
Ostatnio edytowany przez Parasit (2010-03-10 14:20:32)
Parasit :
Kasper :
Yaroslaw :
space, privilege? nie zartuj... W szczycie sezonu kazdy z wymionionych klubów poza edenem pęka w szwach. Ale eden to nic specjalnego tak naprawde.
Yarosław moim zdanie, poczatek albo koncówka sezonu wchodzi w gre tylko (poza opening & closing parties, bo to tez masówy ofkorz).
...dokładnie tak jak mówisz....każdy pęka w szwach bez wyjątku!
...chociaż chłopaka na wózku w Amnesii widziałem...nie miał lekko ale jakoś się poruszał w tym tłumie...o ile dobrze pamiętam to akurat tam są chyba podjazdy między salami i wejściem.
Parasit :
Kasper :
Yaroslaw :
wiadomo jak pojdziesz na coxa czy we love space to masz masowke,tak samo na tiesto i meganite w privelege ale w pozostale dni jest luz....tym bardziej w privilege!!!

trance na ibize juz ogloszony
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

Djemba :
zeby poleciec na ibiza trzeba miec z 8 koła, a na taki wypad mnie narazie nie stac
jezeli sobie odpuscisz alkohol w znanych klubach bo wyjdzie o wiele mniej
cichy86 :
Djemba :
zeby poleciec na ibiza trzeba miec z 8 koła, a na taki wypad mnie narazie nie stac
jezeli sobie odpuscisz alkohol w znanych klubach bo wyjdzie o wiele mniej
na Ibizie sobie odmawiac czegos ?! no fuckin way!! ![]()
![]()
Djemba :
mi wystarczylo polowe mniej a niczego sobie nie odmawialam, poza tym dla mnie nie bylo tam az tak drogo jak wszyscy dookola mowili ze jest.
kukita :
Djemba :
mi wystarczylo polowe mniej a niczego sobie nie odmawialam, poza tym dla mnie nie bylo tam az tak drogo jak wszyscy dookola mowili ze jest.
dokladnie... to co jest tam przesadzone (na podst wizyty w 2007) to zycie klubowe.
jadac przykl na 7 dni chyba nie musisz codziennie latac na biby, mi by wystarczylo max 2-3 konkretne imprezy i juz sporo zaoszczedzisz (jak jest problem z towarzystwem na te wolne noce to juz inna sprawa
)
reszta - zycie, porownywalne jak w innych wakacyjnych kurortach.
kroje team na koniec wrzesnia (i oczywiscie Cocoon Closing
) - ktos by sie pisal?? ![]()

ja byłem 13 dni z czego 12 nocy i jeden after spędzilem w klubach:)))
Za to nie wiem jak wygląda ibiza town, formentera, oraz cokolwiek w odleglosci 2 km od hotelu w san antioni, bo kurwa spałem

na stronach berlińskich lotnisk schonefeld i tegel są odnośniki do biur podróży znajdujących sie na tych lotniskach, ja znalazlem hotel 3 gwiazdki w playa de bossa czy jakos tak(czyli w poblizu wszystkich imprez) all inclusive za 515 E od osoby za 8 dni. lece chyba 28 czerwca..pozdr

Parasit :
ja byłem 13 dni z czego 12 nocy i jeden after spędzilem w klubach:)))
Za to nie wiem jak wygląda ibiza town, formentera, oraz cokolwiek w odleglosci 2 km od hotelu w san antioni, bo kurwa spałem
(C)Hujowy towar ![]()

po huj brac wycieczki najtaniej wychodzi na wlasna reke wszytsko ogarnac typu poznan-barcelona-ibiza nie wychodzi drogo za loty do tego hotele im wiecej ludzi tym taniej nawet 10 e od osoby
cichy86 :
po huj brac wycieczki najtaniej wychodzi na wlasna reke wszytsko ogarnac typu poznan-barcelona-ibiza nie wychodzi drogo za loty do tego hotele im wiecej ludzi tym taniej nawet 10 e od osoby
dokaldnie...
dzis zrodzila sie opcja!

Rav :
cichy86 :
dokaldnie...
dzis zrodzila sie opcja!
No to jest Ciekawe ale jak se tak policzę ,że mam lecieć z Poznania do Barcelony ( a w zasadzie Girony,,taniej) doliczyć se koszta znowu jakichś magicznych busów z lotniska Girona do Barcelony...pozniej tam do portu..i znowu opłata za prom....i xx godzin na wodzie..... to podliczając dwie osoby....i cały dzień straty w jedną mańkę podróży urlopu to summa summarum dla mnie wyjdzie ze czas to pieniądz..... i wole juz dolozyc do lotniczego 200 zika....i leciec prosto z takiego Berlina i miec wyjebane na te ukryte koszta dodatkowe....nie powiem bo sie zastanawialem............
ale jak wyglada jak zanocuje w jakims takim dobrym hostelu,apartamencie tanim...jak wyglada sprawa z jedzeniem ??? Bo.... jechałbym z laską...na wycieczkach mam sniadanko,obiadokolacje..i mam na to wyjebane...a nei chcialbym żywić się w jakiejs restauracji ciagle i placic za posilek kolo 20-30 Euro...slyszac o tamtejsiej drozyznie.... nie bylem to niewiem..... ktos moze to opisac ???? Zeby nie wyszło ze to chuj nie interes...a nie bede przeciez pasztetu brał z polski bo nie o to chodzi w urlopie ![]()

Winet a co to za problem znalezc na wlasnÄ… rÄ™ke hotel/motel z halfboardem (sniadanie i obiadokolacja). Wbijasz na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników gdzie sÄ… WSZYSTKIE noclegownie z biaÅ‚ej wyspy i rozpoczynasz serczing.
Ja tak ogarnąlem swój wypad i bylem zadowolony.