gutek zamknij walize... cwaniaku i tak w chacie bedziesz siedzial przytulony do swojego mesia czy tam misia..
olo- a jakby byly dwie to bys chcial 3?
moze sie wybiore, ale to przed biba ogarne jak mi zdrowie pozwoli i beda checi
Ostatnio edytowany przez lol (2010-03-03 22:20:00)
Czy tym Hahn -Expressem mozna bezstresowo trafic po imprezie na Wiejskie Lotnisko Hahn (Problemyz z iloscia chetnych etc) . Mysle o tym powrocie wiecozrem bodajze kolo 19 na Gdansk :F
I jakie sa ewentualne alternatywy ?
Z gory dzieki za odpowiedz.
bez problemu, autobus jezdzi dość regularnie.
MJKriSS :
olo- a jakby byly dwie to bys chcial 3?
nie, 2 absolutnie wystarcza
kip et embej , za 20 dni gary mów ałt
Jak ktoś przypadkiem nie ma jeszcze biletu na TW, proszę się zgłosić do mnie na priva.
Żaba :
Tak widziałem na stronie .Kursuje co jakieś 1,5h-2h . Ale widze ze jest to jakis tam bus ile on moze pomiescic z 50 osob. A po imprezie w niedziele + zwykli pasazerowie pewnie więcej chetnych jest by sie przejechac. Podobno dużo włoskiego bydła jest...tak samo jak podobno kopernik była kobietą . Jak nie ma problemow i ktos ma doswiadczenie z tym no to luz ale obawy sa,musze miec wszystko perfekcyjnie zorganizowane/przemyslane z alternatywami bo lipton nie zdążyć na samolot i zostać u niemiaszków
.
To trzeba pomyśleć i ewentualnie rezerwować samolot . Prawdopodobnie wylot rano 8:00 sobota - Berlin , powrót na Gdańsk o 19:00.
Djemba :
Żaba :
a ty Zaba bedziesz w tym roku?
ta
kurwa, miałem plan sie wybrać .. jebane obowiązki
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
3:10
do diaska
olo2oo1 :
http://www.youtube.com/watch?v=DwVhyKwh4dE&feature=PlayList&p=A4EA8A237C2E607A&playnext=1&playnext_from=PL&index=2
do diaska
o to chodzi!
krzys umie.
ja napisałem post o sponsoringu i ktoś usunął ..
olo2oo1 :
http://www.youtube.com/watch?v=DwVhyKwh4dE&feature=PlayList&p=A4EA8A237C2E607A&playnext=1&playnext_from=PL&index=2
do diaska
co to za track byl?
winetu :
Żaba :
Tak widziałem na stronie .Kursuje co jakieś 1,5h-2h . Ale widze ze jest to jakis tam bus ile on moze pomiescic z 50 osob. A po imprezie w niedziele + zwykli pasazerowie pewnie więcej chetnych jest by sie przejechac. Podobno dużo włoskiego bydła jest...tak samo jak podobno kopernik była kobietą
. Jak nie ma problemow i ktos ma doswiadczenie z tym no to luz ale obawy sa,musze miec wszystko perfekcyjnie zorganizowane/przemyslane z alternatywami bo lipton nie zdążyć na samolot i zostać u niemiaszków
.
To trzeba pomyśleć i ewentualnie rezerwować samolot. Prawdopodobnie wylot rano 8:00 sobota - Berlin , powrót na Gdańsk o 19:00.
rok temu ladnie do hahn dojechalismy jedyny minus to hiszpanie czy wlosi gadajacy na cala pizde w autobusie
alexx :
olo2oo1 :
do diaskaco to za track byl?
Planetary Assault Systems - Mod
cichy86 :
winetu :
Żaba :
Tak widziałem na stronie .Kursuje co jakieś 1,5h-2h . Ale widze ze jest to jakis tam bus ile on moze pomiescic z 50 osob. A po imprezie w niedziele + zwykli pasazerowie pewnie więcej chetnych jest by sie przejechac. Podobno dużo włoskiego bydła jest...tak samo jak podobno kopernik była kobietą
. Jak nie ma problemow i ktos ma doswiadczenie z tym no to luz ale obawy sa,musze miec wszystko perfekcyjnie zorganizowane/przemyslane z alternatywami bo lipton nie zdążyć na samolot i zostać u niemiaszków
.
To trzeba pomyśleć i ewentualnie rezerwować samolot. Prawdopodobnie wylot rano 8:00 sobota - Berlin , powrót na Gdańsk o 19:00.
rok temu ladnie do hahn dojechalismy jedyny minus to hiszpanie czy wlosi gadajacy na cala pizde w autobusie
tak czytam te posty i wlasnie mi sie przypomnialo ze 2 lata temu nie wbilismy sie do tego autobusu bo bylo za duzo ludzi i tak, to byli wlosi, polacy i w ogole mnostwo ludzi. z tego co pamietam wbilismy sie w pociag, jakies 2 przesiadki i potem na autokar gdzies i dotarlismy (z odrobina stresuuu) na czas. zupelnie o tym zapomnialam, i nie pamietam gdzie sie przesiadalismy (gdyz podazalismy za informacja na kartce ktora wydrukowal nam dobry pan pracujacy w informacji i mowiacy po polsku ) ale wiem ze wejscie do tego autokaru w mannheim bylo mega problemem...
Ostatnio edytowany przez zozo (2010-03-05 12:28:36)
To niech lepiej podadzą ten schedule na wiosenny okres wcześniej, to wtedy się zarezerwuje powrót i po kłopocie.
szukalam - znalazlam:
- rezerwacje busa z mannheim do hahn sa mozliwe ale na min 5 osob jedna rezerwacja w 1 grupie; jest cena znizkowa czyli 16e za osobe, aczkolwiek nie wiem czy beda miejsca bo jest 1 autokar o 10 i jeden o 13 a wielu chetnych
- najtaniej jednak jest jechac na bilecie TW za free z mannheim fo frankfurtu glownego (ok 1,20h) z 1 przesiadka i z tamtad sa rowno co 1h autobusy do hahn za 12e ktore jada 1.45h. taka opcja jest troszke na okolo a zarazem dluzsza niz samym autokarem z mannheim do hahn ale pewniejsza i nawet tansza.
okazuje się, że mogą być dwa wolne miejsca w busie...
nie pozbierales zaliczek?? dobry jestes...nagle sie okaze ze kazdy bedzie doplacal po 150...
MJKriSS :
nie pozbierales zaliczek?? dobry jestes...nagle sie okaze ze kazdy bedzie doplacal po 150...
pozbierałem. nie sraj tyle
ale gdyby jakaś dwójka się zdecydowała to mamy wolne miejsca!!