dlaczego ja tak szybko zabookowalem lot
mitchel :
to jest jak gra na giełdzie :F ja jak sprawdzałem to był po 130 w obie strony za całość z Kato, potem podskoczyło na kilka dni na prawie 250 a później znowu spadek. teraz już nawet nie oglądam bo zaklepane
wizar :
mitchel :
to jest jak gra na giełdzie :F ja jak sprawdzałem to był po 130 w obie strony za całość z Kato, potem podskoczyło na kilka dni na prawie 250 a później znowu spadek. teraz już nawet nie oglądam bo zaklepane
tez sie wkurwilem bookujac swoj lot , dalem 244 w obie a godzine pozneij sprawdzilem sobie czy wszystko wypelnilem prawidlowo , i zaplacilbym 194 zl ...
Misiu :
wizar :
mitchel :
tez sie wkurwilem bookujac swoj lot , dalem 244 w obie a godzine pozneij sprawdzilem sobie czy wszystko wypelnilem prawidlowo , i zaplacilbym 194 zl ...
ja 144 w dwie manki, a teraz jest 83. wizar masz racje ze to jest jak granie na gieldzie
no i lepiej teraz juz nie sprawdzac..
acha rajaner chuje!
Ostatnio edytowany przez mitchel (2010-02-11 17:29:12)
oj tam, raz jest siÄ™ do przodu, raz nie :F
E tam, teraz w rajanie jest 62,75, wcześniej było 100 (ceny bez opłat manipulacyjnych za płatność kartą) także tragedii nie ma;
to są tanie linie, kierują się swoimi prawami, cieszmy się, że tak tanio podróżujemy i nie ma co narzekać, szczególnie już podczas odprawy i lotu, jak to niektóre światowe polaczki potrafią, krew normalnie zalewa, współczuję wtedy obsłudze samolotu użerać się z takimi burakami
Makukosior :
NIeeeemcyyyy mnie bijÄ…Ä…Ä…Ä…
<lol> Poomooocyyyy;]
bij niemca po kasku
26.03.2010 Time Warp Warmup @ Cocoonclub Frankfurt
The new decade naturally starts with Time Warp warm up party at Cocoonclub in Frankfurt. And of course it's a big one, too.
You'll be perfectly tuned for Time Warp with heavy hitters Sven Väth, Tobi Neumann, Chris Tietjen and a live act by Swayzak.
Show your Time Warp ticket and pay a reduced entrance fee of just € 10. Don't miss this one and be prepared!
Mainfloor: Sven Väth, Live:Swayzak, Tobi Neumann
Lounge: Passion Play mit Alex Azary, Gabriel Le Mar
Special: Afterhour mit Chris Tietjen
Cocoon Club, Frankfurt
Carl-Benz-Straße 21
60386 Frankfurt a. M.
Start: 22:00 Uhr
Entrance: 15,- € / 10,- € with Time Warp Ticket
nareszcie poslucham Swayzak'a live
Ajjj densss aloooołłłn ... hiirrr in deee rejjjnnn
mi tych 4 panów wystarczy na b4
wolne miejsce w busie z wrocka-380 zeta-3 dniowa eskapada z cocoonem. hotel gdzies tam sie przewinie..w busie same pijaki
MJKriSS :
wolne miejsce w busie z wrocka-380 zeta-3 dniowa eskapada z cocoonem. hotel gdzies tam sie przewinie..w busie same pijaki
kierowca tez?
MJKriSS :
piszÄ™ siÄ™
gutek81 :
Jakiś taki nijaki ten b4...ale Cocoon podobno urywa dupsko, więc kto by nie był ze Svenem warto być Pytanie brzmi - jak tu nie przecholować przed TW
Chałup :
Pytanie brzmi - jak tu nie przecholować przed TW
wlasnie
Chałup :
gutek81 :
Jakiś taki nijaki ten b4...ale Cocoon podobno urywa dupsko, więc kto by nie był ze Svenem warto być
Pytanie brzmi - jak tu nie przecholować przed TW
ja nie chce tylko tam tak wyglądać,jak wyglądaliśmy na legowelcie
Mikroelement :
ja nie chce tylko tam tak wyglądać,jak wyglądaliśmy na legowelcie
ostatniej soboty po prostu nie było
Niedawno się okazało że i ja mam być ... Panowie (zainteresowani wiedzą o kogo chodzi ) jak tam załatwianie idzie ??
Ułtła :
Szukam w miare taniego transportu z lotniska Frankfurt Main do Mannheim.
Cebul z Madzia nie jada w tym roku ?
Ułtła :
nawet za darmo mozesz dojechac, ale posiadajÄ…c twardy bilet :F
Rav :
http://time-warp.de/content/e2/e19/e7330/index_eng.html
KuczyN :
Ułtła :
nawet za darmo mozesz dojechac, ale posiadajÄ…c twardy bilet :F
Rav :
http://time-warp.de/content/e2/e19/e7330/index_eng.html
....lub drukowany. Ale ja musze sie dostac do Mannheim w piatek . Darmowe przejazy obowiazuja od soboty.
Misiu :
Ułtła :
Cebul z Madzia nie jada w tym roku ?
Raczej nie a szkoda.
Ostatnio edytowany przez Ułtła (2010-02-18 14:02:07)
Ułtła :
....lub drukowany. Ale ja musze sie dostac do Mannheim w piatek . Darmowe przejazy obowiazuja od soboty.
aha piÄ…tek
metrem i pociagiem mozesz dojechac za ok. 18 ojro.
ale pewnie są jakies regularne autobusowe linie (myśle, ze nawet tańsze), ale to trzeba poszukać.