yt przeciez nie boli ![]()

jestem za tym aby promowac takie cuda sexu
dj beauty podczas jedzenia zupy
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
nawet na lyso wyglada bosko'

AMERICAN GRIZZLY :
Colmi :
Misiu :
chetnie bym zobaczyl jak jej te cycuszki skaczą lajfzapewne tylko dlatego została zaproszona
Wyśmienita i wszechstronna djka, producentka, promotorka
djka tak , wszechstronna to nie wiem i wyśmienita też nie
nie próbowałem ![]()
producentka no chyba nie za bardzo !
promotorka ! ogladając jej fotki na myspace stwierdzam ze jest wyjebaną promotorka samej siebie ![]()
i powod dlaczego gra na tunnelu jest prosty ![]()

Antonio :
AMERICAN GRIZZLY :
Colmi :
zapewne tylko dlatego została zaproszona
Wyśmienita i wszechstronna djka, producentka, promotorka
djka tak , wszechstronna to nie wiem i wyśmienita też nie
nie próbowałem
promotorka ! ogladając jej fotki na myspace stwierdzam ze jest wyjebaną promotorka samej siebie
i powod dlaczego gra na tunnelu jest prosty
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
ja pierdole co za typ
w sumie lepiej, że ma taką koszulkę aniżeli mnmlove ![]()
Za kilka dni postaram się nieco przybliżyć postać Nastii
Ostatnio edytowany przez AMERICAN GRIZZLY (2010-01-25 09:50:21)

Byc23k :
http://www.youtube.com/watch?v=HZzusNWCbv8
sunrise002 (23 godz. temu)
Odpowiedz
była niedawo, w zeszłą sobote np w Terminal Club - Szubin![]()
generalnie zajebista dupa z niej, ale jej taniec przypomina mi ta ruska potupajke w lesie ![]()
Ostatnio edytowany przez mitchel (2010-01-25 10:17:06)

AMERICAN GRIZZLY :
Antonio :
AMERICAN GRIZZLY :
Wyśmienita i wszechstronna djka, producentka, promotorkadjka tak , wszechstronna to nie wiem i wyśmienita też nie
nie próbowałem
promotorka ! ogladając jej fotki na myspace stwierdzam ze jest wyjebaną promotorka samej siebie
i powod dlaczego gra na tunnelu jest prosty
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówja pierdole co za typ
w sumie lepiej, że ma taką koszulkę aniżeli mnmlove
Za kilka dni postaram się nieco przybliżyć postać Nastii
nie typ tylko Pan
Pan Marcin może być
a napisałem to bo interesowalem sie tą Pania jakies 2 miesiace temu i
producentka z niej taka jak z koziej pizdy trąba
promotorka to jak powiedziałem
wiedziała jak siebie wypromować
a djka , no jest djka !
i powod dla ktorego została zaboookowana na tunnelu
djka + cycki = jeszcze więcej sprzedanych biletów
i będę śledzić temat w poszukiwaniu przybliżenia mi jej osoby
przez Ciebie ![]()

mitchel :
Byc23k :
Odpowiedz
była niedawo, w zeszłą sobote np w Terminal Club - Szubin
generalnie zajebista dupa z niej, ale jej taniec przypomina mi ta ruska potupajke w lesie
ta potupajka to chyba Kazantip

AMERICAN GRIZZLY :
mitchel :
Byc23k :
Odpowiedz
generalnie zajebista dupa z niej, ale jej taniec przypomina mi ta ruska potupajke w lesieta potupajka to chyba Kazantip
chyba cie pogieło

aaa myslalem, że typ pisze o tym video ![]()
![]()
no racja, źle to odczytałem ![]()
Misiu :
AMERICAN GRIZZLY :
mitchel :
Odpowiedz
generalnie zajebista dupa z niej, ale jej taniec przypomina mi ta ruska potupajke w lesieta potupajka to chyba Kazantip
chyba cie pogieło
no na tym filmiku to kazantip akurat
ale w sumie po chuj sie czepiac... kazdy sie bawi za djka tak jak chce i chuj
ktoś może stać jak buc a ona poprostu lubi pomachać cyckami no i nic w tym złego nie ma ![]()
no jedynie niebarzdo mi sie podoba jak kwiczy ![]()

dobrze się gnie ![]()

załozy sportowy stanik i tyle fruwajace cycki zobaczycie

ThieV :
Misiu :
AMERICAN GRIZZLY :
ta potupajka to chyba Kazantipchyba cie pogieło
no na tym filmiku to kazantip akurat
ktoś może stać jak buc a ona poprostu lubi pomachać cyckami no i nic w tym złego nie ma
no jedynie niebarzdo mi sie podoba jak kwiczy
'
miałem na myśli ta potupaje , mitchel chyba tez
Misiu :
ThieV :
Misiu :
chyba cie pogiełono na tym filmiku to kazantip akurat
ktoś może stać jak buc a ona poprostu lubi pomachać cyckami no i nic w tym złego nie ma
no jedynie niebarzdo mi sie podoba jak kwiczy'
miałem na myśli ta potupaje , mitchel chyba tez
hahaha wiem ze o tą wam chodzilo
ale nie wiem co to mialo wspolnego z dj Beauty ![]()

ThieV :
Misiu :
ThieV :
no na tym filmiku to kazantip akuratale w sumie po chuj sie czepiac... kazdy sie bawi za djka tak jak chce i chuj
no jedynie niebarzdo mi sie podoba jak kwiczy'
miałem na myśli ta potupaje , mitchel chyba tezhahaha wiem ze o tą wam chodzilo
ale nie wiem co to mialo wspolnego z dj Beauty
nie widzicie podobienstwa w tych dwoch filmikach ![]()

wiadomo coś na temat cen biletów?

askman :
wiadomo coś na temat cen biletów?
Już za kilka dni rusza kampania promocyjna ElectroCity. Lada chwila pojawi się też info o przedsprzedaży biletów, poznacie również kolejnych artystów.

apropo Morillo mam pytanie - "i z niecierpliwością oczekuje na swojego seta w klasztorze" - chyba nie zmienicie formuły gatunkowej w klasztorze usadzając w niej Morillo? Czy autor miał co innego na myśli (klasztor - cały teren imprezy?)?

Chałup :
apropo Morillo mam pytanie - "i z niecierpliwością oczekuje na swojego seta w klasztorze" - chyba nie zmienicie formuły gatunkowej w klasztorze usadzając w niej Morillo? Czy autor miał co innego na myśli (klasztor - cały teren imprezy?)?
tak, mówiąc klasztor, miał na myśli całą imprezę. Spokojna Twoja rozczochrana ![]()

AMERICAN GRIZZLY :
Chałup :
tak, mówiąc klasztor, miał na myśli całą imprezę. Spokojna Twoja rozczochrana
git ![]()

FILMIK na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
To tylko wstęp do całej serii krótkich filmów składających się z czasem jako puzzle w całość układanki – ElectroCity. Wykorzystując pobudzającą wyobraźnie scenerie klasztoru chcemy zaprosić Was do wirtualnego udziału w naszym projekcie.
Waszym zadaniem jest odgadnięcie treści przekazanej przez mnicha oraz informacji zawartej w księdze i mapach . Najlepsze trafione pomysły, przedstawiające kolejne części przepowiedni, które znajdą się pod tym artykułem zostaną nagrodzone biletami VIP na tegoroczną edycję imprezy.
Kolejnym etapem jest wybór 2 osób, kandydatów do wzięcia udziału w następnych produkcjach na planie filmowym. Będzie to zapewne jedyna okazja w życiu na przeżycie przygody na szklanym ekranie.
Finałem i rozwiązaniem wszystkich filmowych tajemnic będzie samo ElectroCity 14-go sierpnia, a wszystko to co zobaczycie w pełni pokaże filmowa produkcja z piątej edycji imprezy. Będzie to film o niespotykanej formule, fabularyzowane DVD pokaże się na kilka miesięcy po imprezie.
ELECTROCITY V
Kilka lat ciężkiej pracy, tysiące godzin poświęconych na projekty, spotkania, konsultacje. Setki doświadczeń i krocie Waszych opinii - wszystko to 14 sierpnia 2010 sprawi, że ponownie oderwiecie się od rzeczywistości.
V edycja ElectroCity to czas podsumowania całej naszej działalności, to jubileuszowe spotkanie wszystkich kochających klubowe dźwięki.
Prace nad edycją 2010 rozpoczęły się w momencie kiedy zamilkł ostatni dziwięk, zgasło ostatnie światło, wyszedł ostatni klubowicz zamykając ElectroCity 4 – 15 sierpnia 2009 . Już w tym momencie z głowami pełnymi pomysłów ruszyliśmy do pracy.
KOLEJNY ARTYSTA:
ERICK MORILLO
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Z pochodzenia kolumbijczyk mieszkający obecnie w USA. Dj’ką zarażony stosunkowo wcześniej, gdyż już jako 12 latek zaczął interesować się tematem po tym jak oglądał występy prawdziwych mistrzów gramofonów. Na swojej drodze spotkał Shanghai Reds’a, który to młodziutkiego Eric’a wprowadził do studia, a ten nie zwlekając ani chwili rozpoczął pracę nad nagraniami. Wtedy właśnie powstało nagranie remiksowe w rytmie reggae – „Burrup”. Utwór zdobył uznanie wśród bardziej doświadczonych producentów i Erick został poproszony o zrobienie kilku następnych. W końcu udało mu się stworzyć utwór „Muavello”, który bardzo szybko zdobył status platyny a w 1992 roku zdobył tytuł „Billboard’s Latin Single of the year. Ten sam tytuł zdobył także w roku 1997 za utwór Muevela La Cadera" grupy Reel 2 Real, którą to współtworzył.
Z czasem został wdrożony no bardziej house’owego świata dzięki swojemu przyjacielowi. Erick rozpoczął budowę studia i kompletowanie potrzebnego sprzętu, na który czasami nawet był zmuszony pożyczać środki. Wprowadzono go do wytwórni Strictly Rhythm noszącej miano najgorętszej w Nowym Jorku. Erickowi nadano wtedy przydomek „More” ponieważ dysponował on tyloma remiksami, że bez problemu mogła by powstać potrójna ‘epa’ z remiksami. Pierwszą produkcją projektu R2R był tytuł „ I like to move it”. Początkowo krążyło w środowisku undergroundowym ale z czasem zawojowała listy przebojów Azji i Europy stając się numerem 1.
W roku 1997 Erick wraz z grupą przyjaciół założył label o nazwie Subliminal Records, który bardzo szybko stał się jednym z najpopularniejszych labeli muzyki house. Erick poza produkcja skupiał się na djingu co zaowocowało zdobyciem w roku 1998 tytułu najlepszego dja house’owego (Best House DJ award). Nominowały był jeszcze kilka razy w latach późniejszych. Wraz z Jose Nunez’em oraz Harrym Choo Choo Romeo założył grupę ‘The Dronez’, która stała się najbardziej rozchwytywaną grupą ‘remixerów’. Remixowali między innymi utwory artystów takich jak: Whitney Houston, Jocelyn Brown, Diana Ross, DJ Rap, The Sneaker Pimps, Basement Jaxx.
Erick obecnie poza tym, że podróżuje po świecie zarażając ludzi swoimi house’owymi bitami pracuje wciąż w studio nad swoimi nowymi produkcjami, które nadają jego setom wyjątkowości.'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
'
'
'