tez dobra biba. hm.. hm.. może tak opchnąć na allegro za 300pln bilet na Depeche Mode? hm.. hm.. i pojechać na TW?? hmmm..hm..

BASS :
A ja to ciekaw jestem czy z tego partnerstwa cos w koncu dla nas (w sensie kraju) wyjdzie?
Robicie im strony internetowe, rozprowadzacie po cenie bilety, rozklejacie plakaty i rozdajecie ulotki a oni co dla nas maja? zeby chociaz udało sie "wepchnac" jakiegos grajka do skladu, nie wspominajac juz o polskiej edycji time warp o ktorej sie mowilo chyba ze dwa czy trzy lata temu.
Szwabom pewnie odpowiada taki uklad ale czy w koncu cos zaoferuja ze swojej strony? czy moze mysla ze powinnismy sie cieszyc i byc wdzieczni za sama mozliwosci kupna w polsce biletu?
Rav ma wstęp za friko ![]()
Żaba :
BASS :
A ja to ciekaw jestem czy z tego partnerstwa cos w koncu dla nas (w sensie kraju) wyjdzie?
Robicie im strony internetowe, rozprowadzacie po cenie bilety, rozklejacie plakaty i rozdajecie ulotki a oni co dla nas maja? zeby chociaz udało sie "wepchnac" jakiegos grajka do skladu, nie wspominajac juz o polskiej edycji time warp o ktorej sie mowilo chyba ze dwa czy trzy lata temu.
Szwabom pewnie odpowiada taki uklad ale czy w koncu cos zaoferuja ze swojej strony? czy moze mysla ze powinnismy sie cieszyc i byc wdzieczni za sama mozliwosci kupna w polsce biletu?Rav ma wstęp za friko
Rav + 4 osoby ![]()
@BASS - a tak powaznie to:
1. chuj Ci do tego? nawiaz wspolprace i ukladaj ja w swoj unikalny, na pewno lepszy sposob
skad Ty mozesz wiedziec jakie kto czerpie korzysci z tej wspolpracy?
2. Polscy "grajkowie" graja na imprezach ktorych producentem jest Cosmopop, ale zebys o tym wiedzial, musialbys na biezaco sledzic to co sie dzieje, a nie tylko szukac tematu do dopierdalania sie do kogos.
3. Zycie nauczylo mnie, ze nie warto juz pisac o tematach ktore nie sa zaklepane na 100% - stad temat TW w Polsce narazie nie istnieje. Jesli wroci to pewnie o tym przeczytasz na gsz lub na naszej stronie.
Przymiarki byly, pewne wzgledy uniemozliwily organizacje tego eventu jak do tej pory i tematu narazie nie ma. Ja tylko byc moze nie potrzebnie cokolwiek tu pisalem, choc z drugiej strony, mialo to swoj cel.
4. Mysle, ze wiele osob jest zadowolone z faktu, ze moga kupic w PL bilet na ich imprezy nie przeplacajac.
5. Co bys chcial aby Ci zaoferowano? Hahahaha... moge poruszyc temat czy specjalnie dla Ciebie zaoferuja stoisko z polskim jedzeniem zurkiem, kielbasa itp. (moze i kaszanka i chleb ze smalcem sie znajdzie), albo striptisem w cenie biletu... w dodatku bez kolejek, bys nie musial czekac
hahaha...
To jest biznes, zupelnie nie znasz tematu, a dopierdalasz swoje 3 grosze tak jak gdybys faktycznie mogl miec cos do powiedzenia w temacie.
I prosze nie odpisuj, bo moja dyskusja z Toba pewnie znowu bedzie jalowa i bezcelowa.
Ostatnio edytowany przez Rav (2010-01-03 19:55:05)

Rav :
chuj Ci do tego
Dziekuje, dalszej czesci nawet nie czytałem bo w sumie odpowiedziałes mi w tych czterech slowach.
pomyśl o pracy w hipermarkecie na stoisku z wedlinami - jak ktos (moze nawet potencjalny klient) szuka informacji to wypada odpowiedziec zamiast obrzucac go miechem.
co w tym przypierdalajacego? jesli juz to zapytalem bardziej w trosce, ale odbieraj sobie to jak chcesz - w koncu przeciez chuj mi do tego.
Powodzenia w budowaniu wizerunku marki time warp w Polsce oficjalny przedstawicielu
Ostatnio edytowany przez BASS (2010-01-04 11:44:35)

Rav :
moge poruszyc temat czy specjalnie dla Ciebie zaoferuja stoisko z polskim jedzeniem zurkiem, kielbasa itp. (moze i kaszanka i chleb ze smalcem sie znajdzie)
mistrzostwo świata jakby na TW było takie stoisko 
miniboy :
Rav :
moge poruszyc temat czy specjalnie dla Ciebie zaoferuja stoisko z polskim jedzeniem zurkiem, kielbasa itp. (moze i kaszanka i chleb ze smalcem sie znajdzie)
mistrzostwo świata jakby na TW było takie stoisko linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
jak to napisalem to najpierw pomyslalem o Tobie, a pozniej zastanowilem sie na d tym i to faktycznie bylby ekstra pomysl ![]()
o 7 zjesc zurek i kaszanke, a na set Ryska wziac sobie pajde ze smalcem... to by bylo cos ![]()

juz tam huj z ryśkiem...
Ale taki kwaśny żurek bylby bezcenny.... Albo barszczyk i do tego jeden krokiecik
Ja pierdole mam jeszcze ok 2 litrów żurku
woooohoooooooooo!
huj..odchudzać się będę od jutra najwyżej ![]()
mathew :
ktos ogarnął wypad jezeli chodzi o cene calosci??
jeszcze w tym tygodniu na stronie' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników zostanie uruchomiony dzial dojazd, znajdziesz tam najpotrzebniejsze informacje.
wszystko zalezy od tego jakim srodkiem transportu chcesz tam dotrzec.

mathew :
tysiac pińcet sto dziewińcet

Rav :
AMERICAN GRIZZLY :
juz tam huj z ryśkiem...
no juz musial sie przyczepic...
nie lubie go ![]()
wole spedalonego rikardo yhyhy
AMERICAN GRIZZLY :
Rav :
AMERICAN GRIZZLY :
juz tam huj z ryśkiem...
no juz musial sie przyczepic...
nie lubie go
wole spedalonego rikardo yhyhy
spedalony ricardo tez pewnie bedzie gral po 7, najwyzej na jego secie przyjebie ta pajde ![]()
Rav :
mathew :
jeszcze w tym tygodniu na stronie' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników zostanie uruchomiony dzial dojazd, znajdziesz tam najpotrzebniejsze informacje.
wszystko zalezy od tego jakim srodkiem transportu chcesz tam dotrzec.
najlepiej najszybciej i stosunkowo najtaniej ![]()

mathew :
Rav :
mathew :
wszystko zalezy od tego jakim srodkiem transportu chcesz tam dotrzec.najlepiej najszybciej i stosunkowo najtaniej
proponuje plynac kajakiem do granicy , a pozniej wskoczyc do płonacej cięzarówki

Rav :
AMERICAN GRIZZLY :
Rav :
no juz musial sie przyczepic...nie lubie go
wole spedalonego rikardo yhyhyspedalony ricardo tez pewnie bedzie gral po 7, najwyzej na jego secie przyjebie ta pajde
![]()
Misiu :
mathew :
Rav :
wszystko zalezy od tego jakim srodkiem transportu chcesz tam dotrzec.najlepiej najszybciej i stosunkowo najtaniej
proponuje plynac kajakiem do granicy , a pozniej wskoczyc do płonacej cięzarówki
ić se stąt

math zrób wujka cieta riposta i tyle ![]()

strach sie bac cietej riposty .. moze wez łysku wymyslcie cos razem
@ mathew - interesujesz sie biba , to ogarnij najpierw posty napisane wczesniej , wszystko juz bylo opisywane po pińcet razy i niektorych te same pytania irytuja

Misiu :
strach sie bac cietej riposty .. moze wez łysku wymyslcie cos razem
![]()
@ mathew - interesujesz sie biba , to ogarnij najpierw posty napisane wczesniej , wszystko juz bylo opisywane po pińcet razy i niektorych te same pytania irytuja
albo i szejset

kto zna jakieś niedrogie hotele/ motele we Frankfurcie, by móc przespać się po imprezie w Cocoon ??
Ostatnio edytowany przez KacperWroc (2010-01-05 09:33:35)

RAV – czy się go lubi czy nie, promuje wspaniały produkt.
Na jakich zasadach i co z tego ma nie powinno, nikogo obchodzić.
To samo się tyczy nie tylko jego ale i mnie, [promo „Pedałowni” itd]
Jak ktoś na jakieś animozje do Rafała to niech mu to powie, tak jak ja to zrobiłem
. Ale czy potrafi rozdzielić sympatie do osoby od tego co Ona robi. Tak samo jak lubimy kogoś jako osobę ale nie potrafimy powiedzieć że jest beznadziejnym „DJ”...
Rav m.in. sprzedaje bilety – twarde w PL i chwała mu za to, a czemu ?
Ja byłem na TW De – wielokrotnie i w tym roku też pojadę, w 2009 do końca nie byłem pewien czy będzie mi dane być tam. Dzięki uprzejmości i gościnie Chełmka, oraz możliwości kupna biletu bezpośrednio od Rav, mogłem znów tam być.
Kupując bilet – twardy dzięki Rav: zyskałem :
+ tańszą cenę biletu, oraz pewność że mam bilet,
+ tańsze wejście do Coocon Club i możliwość słyszenia godzinnego setu Carla Coxa,
+ darmowe przejazdy komunikacja miejską w Landzie przed i po imprezie. itd.
+ wspaniałe wspomnienia...trip autem z szatanami.
A jeżeli ktoś korzysta lub coś zyskuje dzięki temu że rozprowadza bilety w PL – to tylko się cieszyć, TW De – jest tak dobrym produktem – że można go pimpować na wiele sposobów aż do zarzygania.
Co do Polskiej edycji TW – to im więcej wiem o logistyce takiego eventu tym bardziej wiem że nie ma szans na taką imprezę w PL. W Czechach i Austrii nie było kontynuacji. Organizator TW De nie zaryzykuje Polskiej edycji. A jak się mylę to pierwszy kupie bilet na Polską edycję
Chyba że Rav sam zainwestuje swoje pieniążki, lub będzie reprezentował „grupę” ludzi – którym wypierze kasę, i tym samym będziemy mieli Polską edycję TW.
W jakikolwiek – sposób stworzyć biznes plan TW PL – to tak 1 edycje będzie niedochodowa.
itd
Ostatnio edytowany przez xavery (2010-01-05 12:48:03)