AMERICAN GRIZZLY :
na secie jakiegoś typa przez kilka minut była cisza na main więc nie pierdol że pół godziny. pierdzące nagłośnienie ? lol
na main była, w klasztorze też była. i nie kilka minut;/ nawet te kilka minut to jest już wielka porażka. ciekawe co nam za rok zafundują, wybacz, ale nie zaryzykuję..na głośnikach może sobie oszczędzać właściciel dyskoteki na prowincji, a nie "poważna firma". Gdybym miał w 2010 katować swoje uszy tym gównianym dźwiękiem to wolę słuchać gówna w energy2000 na porządnym nagłośnieniu.

the_mystery :
AMERICAN GRIZZLY :
na secie jakiegoś typa przez kilka minut była cisza na main więc nie pierdol że pół godziny. pierdzące nagłośnienie ? lol
na main była, w klasztorze też była. i nie kilka minut;/ nawet te kilka minut to jest już wielka porażka. ciekawe co nam za rok zafundują, wybacz, ale nie zaryzykuję..na głośnikach może sobie oszczędzać właściciel dyskoteki na prowincji, a nie "poważna firma". Gdybym miał w 2010 katować swoje uszy tym gównianym dźwiękiem to wolę słuchać gówna w energy2000 na porządnym nagłośnieniu.
Spoko, wiesz lepiej.
Zatem udanej zabawy w energy 2000

za rozpowszechnianie/wypowiadanie publicznie nazwy tego zjebanego portaliku ludzi ograniczonych umyslowo jakim jest FajniebTrabkiBrzecza.pl powinno sie wprowadzic jakas przejebana kare!! podpalanie spawara jader czy cos takiego!
szkoda bo wicha sie wdziera i zalatuje łajnem tylko, a szkoda bo temat taki szykowyrny ![]()

Wiesz, autopimping... troszkę pikantnych tematów i od razu ilość odsłon rośnie ![]()

the_mystery :
AMERICAN GRIZZLY :
dobrze się tu czujesz? bo chyba nie rozumiesz co niektórzy chcą ci przekazać'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników tak kurwa w ogóle to co ty jakiś techno ziomek jesteś ?

na ostatniej edycji byli Crookers i Felix da Housecat co mnie wrecz zaintrygowało, niestety nie dane mi było ich zobaczyć
licze ze w przyszłym roku tez ktoś z podobnego nurtu sie pojawi to i ja pewnie sie pojawie ![]()

BASS :
Chałup :
Rok temu postanowiłem że wiecej się tam nie zjawie. Póki co podtrzymuje...póki co
W relacji pisales ze było kozacko, tutaj dajesz do zrozumienia ze jednak kibel - rozdwojenie jazni masz czy co?
A Ty problem z rozumieniem słów? Podobało mi się ale nie na tyle aby bez konkretnych powodów pojawić się tam ponownie. Wyjebane mam na wixe i inne pierdoły - dla mnie na bibie liczy się poza ekipą tylko nagłośnienie i line-up. Skład rok temu pozamiatał, choć poszczególne występy już nie tak bardzo. Z klasztoru na wyrożnienie wyłącznie Fanciulli i Anja. Będzie skład, będzie nagłośnienie - będe ja
Za bardzo się spinacie panowie - zamiast o imprezie to przypierdalacie się o sens zdania, ktorego i tak nie potraficie zrozumieć. Peace

nie, za cienki jest
trwają negocjacje z kapitanem nemo

AMERICAN GRIZZLY :
nie, za cienki jest
trwają negocjacje z kapitanem nemo
a może tak - Capitan Jack ? ![]()

Niestety zmarł na raka trzustki w 2002 roku

Grzechas :
na ostatniej edycji byli Crookers i Felix da Housecat co mnie wrecz zaintrygowało, niestety nie dane mi było ich zobaczyć
licze ze w przyszłym roku tez ktoś z podobnego nurtu sie pojawi to i ja pewnie sie pojawie
Brodinskiego na Main! ![]()

ja se cierpliwie poczekam na styczen, dadza wiekszy line up i wtedy albo sie pospuszczam, albo poplyne razem z pradem wrzut na event
![]()

na poczatku chcialbym nadmienic, iz nie bylem nigdy w Lubiazu
powiem szczerze ze lineupem zawsze mi imponowali, ale ostatnio przez przypadek natknalem sie na dosyc obszerna relacje na 4funTv i sie przerazilem. glownie chodzi mi o ludzi tam imprezujacych, ktorych to w wiekszosci widzialem, masakra! nie wspominajac o scenach gdzie grano blizej niezydentyfikowana muze!
impreza nie dla mnie, ale oczywiscie kazdy woli co innego ![]()

e5 :
the_mystery :
AMERICAN GRIZZLY :
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników tak kurwa w ogóle to co ty jakiś techno ziomek jesteś ?
a co Ty chcesz mi przekazać, bo nie czaję Cię "ziomek".
..a "techno ziomek"? to jakaś obraza, bo nie rozumiem? ..od czasu, do czasu słucham detroit i klasyki, ale żadnym Twoim ziomkiem nie jestem.

Chałup :
BASS :
Chałup :
Rok temu postanowiłem że wiecej się tam nie zjawie. Póki co podtrzymuje...póki co
W relacji pisales ze było kozacko, tutaj dajesz do zrozumienia ze jednak kibel - rozdwojenie jazni masz czy co?
A Ty problem z rozumieniem słów? Podobało mi się ale nie na tyle aby bez konkretnych powodów pojawić się tam ponownie. Wyjebane mam na wixe i inne pierdoły - dla mnie na bibie liczy się poza ekipą tylko nagłośnienie i line-up. Skład rok temu pozamiatał, choć poszczególne występy już nie tak bardzo. Z klasztoru na wyrożnienie wyłącznie Fanciulli i Anja. Będzie skład, będzie nagłośnienie - będe ja
Za bardzo się spinacie panowie - zamiast o imprezie to przypierdalacie się o sens zdania, ktorego i tak nie potraficie zrozumieć. Peace
no taa, rzeczywiscie z twojego postanowienia mozna wywnioskowac ze chodzilo ci o to a nie o tamto - moj blad sorry :F

BASS :
no taa, rzeczywiscie z twojego postanowienia mozna wywnioskowac ze chodzilo ci o to a nie o tamto - moj blad sorry :F
To po co się przywalasz? Damn!

the_mystery :
e5 :
the_mystery :
na main była, w klasztorze też była. i nie kilka minut;/ nawet te kilka minut to jest już wielka porażka. ciekawe co nam za rok zafundują, wybacz, ale nie zaryzykuję..na głośnikach może sobie oszczędzać właściciel dyskoteki na prowincji, a nie "poważna firma". Gdybym miał w 2010 katować swoje uszy tym gównianym dźwiękiem to wolę słuchać gówna w energy2000 na porządnym nagłośnieniu.dobrze się tu czujesz? bo chyba nie rozumiesz co niektórzy chcą ci przekazać'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników tak kurwa w ogóle to co ty jakiś techno ziomek jesteś ?a co Ty chcesz mi przekazać, bo nie czaję Cię "ziomek".
..a "techno ziomek"? to jakaś obraza, bo nie rozumiem? ..od czasu, do czasu słucham detroit i klasyki, ale żadnym Twoim ziomkiem nie jestem.
![]()

Chałup :
BASS :
To miała byc ironia a nie przyznanie sie
Jesli sądzisz ze po zdaniu: Rok temu postanowiłem że wiecej się tam nie zjawie. Póki co podtrzymuje rozszyfruje twoj przekaz:
- Podobało ci się ale nie na tyle aby bez konkretnych powodów pojawić się tam ponownie. -- Wyjebane masz na wixe i inne pierdoły - dla ciebie na bibie liczy się poza ekipą tylko nagłośnienie i line-up.
- Skład według ciebie rok temu pozamiatał, choć poszczególne występy już nie tak bardzo. Z klasztoru na wyrożnienie wyłącznie Fanciulli i Anja
... to Ci powiem ze troche mnie przeceniles, ale dzieki
![]()
a sie "przywaliłem" bo akurat jako chyba jeden z niewielu tutaj w miare czesto piszesz relacje z imprez, wiec zostało w glowie to i owo ,tyle ze teraz to chuj wie ile w tych materiałach co przeczytałem bylo prawdy skoro po jakims czasie twoje opinie na temat imprez ktore relacjonowales nie sa juz takie dobre jak w tekscie.
autopimping rox ![]()

the_mystery :
e5 :
the_mystery :
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników tak kurwa w ogóle to co ty jakiś techno ziomek jesteś ?a co Ty chcesz mi przekazać, bo nie czaję Cię "ziomek".
![]()
![]()

BASS :
Chałup :
BASS :
To miała byc ironia a nie przyznanie sie
Jesli sądzisz ze po zdaniu: Rok temu postanowiłem że wiecej się tam nie zjawie. Póki co podtrzymuje rozszyfruje twoj przekaz:
- Podobało ci się ale nie na tyle aby bez konkretnych powodów pojawić się tam ponownie. -- Wyjebane masz na wixe i inne pierdoły - dla ciebie na bibie liczy się poza ekipą tylko nagłośnienie i line-up.
- Skład według ciebie rok temu pozamiatał, choć poszczególne występy już nie tak bardzo. Z klasztoru na wyrożnienie wyłącznie Fanciulli i Anja
... to Ci powiem ze troche mnie przeceniles, ale dzieki![]()
a sie "przywaliłem" bo akurat jako chyba jeden z niewielu tutaj w miare czesto piszesz relacje z imprez, wiec zostało w glowie to i owo ,tyle ze teraz to chuj wie ile w tych materiałach co przeczytałem bylo prawdy skoro po jakims czasie twoje opinie na temat imprez ktore relacjonowales nie sa juz takie dobre jak w tekscie.
autopimping rox
haha ![]()

Ja dodam swoje 3 grosze: ...każdy może mieć swoje zdanie o tym evencie...
Byłem 3 razy na tej imprezie, 3 razy miałem VIPa, lecz niektóre osoby posiadające wejściówki VIP, do zarzygania pimpuja ten event widząc imprezę z perspektywy VIPa, a nie zwykłego klubowicza, nie potrafią racjonalnie i obiektywnie pisać o tej imprezie.
Dialog z taką osobą - jest jak z betonem.
Klimat w kościele jest niesamowity, ludzie przybywający też robią „piorunujące” wrażenie. Jak ktoś będzie chciał to przypierdoli się do wszystkiego - lub będzie zachwalał wady.
Lecz nie zawsze – wszystko wyjdzie, organizator nie mam wpływu na klientele jaka przybywa na dany event, aby sprzedać dany produkt i tym samym przyciągnąć jak największą liczbę ludzi – obok gwiazd światowego formatu mamy wioskowych DJ ”puszczaczy” – którzy mają swoich wiernych fanów.
Organizatorzy – w tym Krzyś I. wypowiadają się na tym forum i mogę powiedzieć że dane jego słowo cenne jest jak złoto, to co powie/napisze – tak zrobi. Mam wielki szacunek do Tej osoby, i wiem że bardzo starają się stworzyć dobry produkt. I na pewno będą niwelować niedociągnięcia.
Reasumując – postrzegam event w Lubiążu kompleksowo, mam porównanie na tle polskich i europejskich imprez, i uważam go za b.dobry produkt.

xavery :
Ja dodam swoje 3 grosze:
Nie wiem po co piszesz 3 raz to samo

xavery :
Reasumując – postrzegam event w Lubiążu kompleksowo, mam porównanie na tle polskich i europejskich imprez, i uważam go za b.dobry produkt.
produkt dobry
konsumenci nie bardzo
to jak z dobrym winem
Bordeaux 2006 Château Simon
jest idealne ale gdy widzisz menela który je pije to myślisz sobie że to wino jest feee... i nie masz ochoty na spożywanie !
Paladyn :
xavery :
produkt dobry
konsumenci nie bardzo
to jak z dobrym winem
Bordeaux 2006 Château Simon
jest idealne ale gdy widzisz menela który je pije to myślisz sobie że to wino jest feee... i nie masz ochoty na spożywanie !
dobre