strasznie straaasznie tam piździ!!!

taaaa i ten co to od mejdeja nie potrafi sie wyleczyć... :F

tribe zone !!!!! ![]()

oczywistosc i zuuuuuuooooooooooo ! ![]()
18.12.2009 Ośrodek przy TM Capitol we Wrocławiu, zamieni się w tętniący BASS'EM klub,
w którym będzie można uwolnić swe myśli i zawędrować w najgłębsze zakątki swojej świadomości.
Muzycy którzy będą sterować wami przeniosą was w świat Minimalu, Deep-Techno, Noetrance'u, Techno,
skocznych Tech-House'ów i wkręcającego MiniTechu:)
muzyka która będzie zapodawana pod wieloma względami jest Magiczna i Zaklęta,
każdy z utworów przynosi coś nieoczekiwanego i niespodziewanego, i to jest piękne w tej muzyce.
I naszą misja jest, o tym was uświadamiać i wam o tym przypominać. przyjdźcie sami żeby przekonać się komu najlepiej sie to uda Smile
Tej nocy na parkiecie Ośrodka spotkają się dwa muzyczne projekty Beat That Night oraz Impulse Of Tunes które łącząc swoje siły na pewno stworzą coś ciekawego,
i na pewno każdy kto kocha elektroniczne brzmienia znajdzie tam coś dla siebie, do tego całości bedą dopełniać vj'je, którzy to,
jest to narazie tajemnicą ale projekt który jest przygotowywany równiez bedzie odbiegał od przeciętnej konwencji pokazów wizualnych.
Na tej imprezie bedziemy również opijać 27-uro Rodrigezz'a, duzo picia bedzie wiec zapraszamy Smile
Impreza w 100% utrzymana będzie w konwencji SAVE THE VINYL...
co oznacza zero laptopów...zero digitali...Vinyl Only!!!!
czyli to co najlepsze Smile
Line Up:
*Ender
*Matt Vein aka. Anex
*Sobolewsky
*Adamsky
*Rodrigezz [b-day Mindfucking]
18.12.2009.
start:21:00
wstęp 5PLN!
pozdrawiamy i zapraszamy...załoga
Beat That Night & Impulse Of Tunes

razem urodzinki opijemy
:*

Elegancko !!
we Wrocku zawsze się coś dzieje !! ja niedługo przyjeżdżam na stałe
i 4 edycja Total Destruction będzie właśnie w tym mieście
brawo oby tak dalej !! będzie grubo postaram się być !! ale nie obiecuje ;/

projectgkr :
Elegancko !!
we Wrocku zawsze się coś dzieje !! ja niedługo przyjeżdżam na stałe
i 4 edycja Total Destruction będzie właśnie w tym mieście
brawo oby tak dalej !!
we want more ![]()

So I know and you'll get
I also want! ![]()
Ostatnio edytowany przez projectgkr (2009-12-10 16:01:24)

to dobrze ![]()

Beat That [s]Night &[/s] Impulse Of Tunes![]()
No kurwa nie radze sobie z tym bbcode ![]()

Chciał bym poruszyć jeden temat : mianowicie imprezy, publika, i HT schranz
chodzi mi oto jak jest z publika we wrocku na HT i Schranz .?? I wo gule zastanawiam się co się dzieje ?? z DJ HT zmieniają style !! Zobaczcie boris s. , arkus.p ,frank kwita,sven witteking,tomash gee, remus, robert natus i wielu innych dużo by wymieniać!! dariush gee skończył z graniem !! Ludzie dzieje się źle w PL jeśli chodzi o biby i nie tylko tu !! Zastanawiam się czy warto robić dalej dobre imprezy ściągnąć Znanych Dj za miedzy czy jest sens?? czy jest publika?? z tego co widzę schranz i HT upada??!! . Boli mnie jedno że ci co coś zrobili tzn: wydawali ep , grali tu i tam i w ogolę tyle starań i co nic the end !!. Sorry za zmianę tematu!!. Zastanówcie się i napiszcie cos konkretnego z góry dzięki i proszę odpowiedzieć na moje pytania pozdro .![]()
Ostatnio edytowany przez projectgkr (2009-12-10 19:08:03)

rodrigezz :
Beez ale oczywiscie na mym geburtstagu sie znajdziesz ?
na 90% nie ![]()

a mam pytanie, gdzie mogę się dziś wybrać?? polecacie coś na dziś? jakaś miejscówka z dobrą muzyką w czwartki
zaznaczam Wrocławia nie znam, ale jestem tutaj w delegacji, zaczynam troche pić i pewnie koło 23 szwędacz się załączy ![]()

Wizz i Nescior rowniez zapraszam na wódzine 18....
mam nadzieje ze do zo Panowie!!!
Gogan tak sie nabijasz a gdzie to my się wczoraj spotkaliśmy ? ![]()
@projectgkr---- niestety nie pomoge w tej kwestii bo nie zawiele wiem na temat ![]()
sorry...
n e s t :
no Rodri zrobię co w mej mocy by być, a przynajmniej życzenia złożyć i zajebać się w trupa i wyjść o 6...
p.s. dobry motyw na plakacie, muszę go wam ukraść jakoś :F
z tego bedzie polewane ![]()
Gofra jeszcze trzeba zmontować żula starego ![]()
no moze nie takiego starego ![]()

gofer sam sie zmontuje i wpadnie
![]()