chciałem założyć topic parę dni temu,ale nie warto bo to pół roku do biby jeszcze.
Skład jak co roku będzie wymiatał,ja liczę tylko by PSY-Stage była wypaśna line-upem.
tegoroczna edycja to jeden z najlepszych festiwali na jakim w życiu byłem,choć impreza nie świeci się jak psu jajca (tak jak n1)

miniboy :
chciałem założyć topic parę dni temu,ale nie warto bo to pół roku do biby jeszcze.
Skład jak co roku będzie wymiatał,ja liczę tylko by PSY-Stage była wypaśna line-upem.
tegoroczna edycja to jeden z najlepszych festiwali na jakim w życiu byłem,choć impreza nie świeci się jak psu jajca (tak jak n1)
też tak pomyślałem, ale jak ujrzałem topic Openera....
na UAF podano chociaż kilku artystów + early tikety sa tylko do końca grudnia
KuczyN :
miniboy :
tegoroczna edycja to jeden z najlepszych festiwali na jakim w życiu byłem,choć impreza nie świeci się jak psu jajca (tak jak n1)też tak pomyślałem, ale jak ujrzałem topic Openera....
na UAF podano chociaż kilku artystów.
dobrze ze tematy o imprezach pojawiaja sie wczesniej bo jest czas przynajmniej ogarnac

Djemba :
KuczyN :
miniboy :
tegoroczna edycja to jeden z najlepszych festiwali na jakim w życiu byłem,choć impreza nie świeci się jak psu jajca (tak jak n1)też tak pomyślałem, ale jak ujrzałem topic Openera....
na UAF podano chociaż kilku artystów.dobrze ze tematy o imprezach pojawiaja sie wczesniej bo jest czas przynajmniej ogarnac
u mnie wszystko na ostatnią chwilę zawsze wszystko jest (dosłownie
),mam nadzieję że od nowego roku to się zmieni.

miniboy :
albo 5 min. po ostatniej chwili ![]()

KuczyN :
miniboy :
albo 5 min. po ostatniej chwili
zawsze jest jakieś wyjście z dramatycznej sytuacji,wystarczy trochę chęci i absolutnego skupienia uwagi na tym, w jaki sposób osiągnąć cel.

miniboy :
KuczyN :
miniboy :
albo 5 min. po ostatniej chwili
zawsze jest jakieś wyjście z dramatycznej sytuacji,wystarczy trochę chęci i absolutnego skupienia uwagi na tym, w jaki sposób osiągnąć cel.
tak - ale zawsze lepiej wyjsc glownym niz kuchennymi drzwiami

+
John B
Crazy Sonic

KuczyN :
+
John B
Crazy Sonic
+ Felipe Aka Philipp Straub
miałem przyjemność posłuchac tego Pana w Nowy Rok,świetny set

+ Parov Stelar & Band !!!
jak najbardziej pozytywne zaskoczenie ![]()

+ Fourward
+ Body & Soul

flyer update ![]()

coraz lepiej
Kuczi - jedziesz?

Chałup :
coraz lepiej
Kuczi - jedziesz?
drumów w Wiesen to ja nie odpuszcze ![]()

jak na razie na pierwszy ogień skład D&B poszedł,z PSY na raziec jest Sigma-żydek grający lajtowy Fullon
słabo jak na razie,liczę na jakieś pierdolnięcie,jeszcze kupa czasu do pełnego LU.

miniboy :
jak na razie na pierwszy ogień skład D&B poszedł,z PSY na raziec jest Sigma-żydek grający lajtowy Fullon
słabo jak na razie,liczę na jakieś pierdolnięcie,jeszcze kupa czasu do pełnego LU.
Sigma to drambejsowy kolektyw z uk - o nich chodzi
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
a na psy jeszcze przyjdzie czas

miniboy :
Sigma moze sie tez odwoływać do goscia grającego drumy, zresztą całkiem niezłe ![]()

haha szybszy byles :F zeby nie było, zapewne camo & krooked tez sie mozna spodziewac ![]()

KuczyN :
miniboy :
Sigma to drambejsowy kolektyw z uk - o nich chodzi
'
a na psy jeszcze przyjdzie czas
myslałem że o tego chodzi
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'

+ The Japanese Popstars ![]()
'

kolejny update ![]()

ja pierdole jaki tam jest drumowy squad ....

niech dadzÄ… info na temat sajkonamiotu !

qu woli przypomnienia,
Afterparty Stage,za deckami chyba dropski,bo taki łysy w okularach ![]()
'