Nowa nutka do posłuchania. Oczywiście myspace player zadbał o 'rewelacyjną' jakość próbki która powinna brzmieć nieco inaczej no ale nie rozpracowałem tego jeszcze gdyż nie mam narazie czasu na pimpowanie profilu
Antibiotic - Antibiotikk'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Jak najmniej 'progresywności', 27 odrębnych ścieżek tworzących jedną spójną całość.
Miłego słuchania ![]()

hmm jak tego slucham mam wrazenie ze slyszalem to 13942 razy, nie bede sie rozpisywal ale jak wlaczylem kawalek to pomyslalem "nudaa" i tak zostalo do konca, oklepane brzmienia pady synthy jak i perkusja z malo ciekawym mixem, dla porownania przesluchalem tez probke plug i uwazam ze ma duzo ciekawsze brzmienie

- i Tym tylko - Qurwa powinien się zajmować South, produkcją a nie organizacją imprez
mi siÄ™ podoba... PLUG - roX
usłyszeć - jego progresywny LIVE podczas wschodu słońca - w Ogrodzieńcu...

![]()

dla mnie mistrzem jest Antibiotic - Antibiotikk!

xavery :
tylko nie lizać rowa za bardzo - bo śluzem pocieknie
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
o kurwa Xav... no bez przesady
xavery :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
tyÅ› jest chory ![]()

xavery :
dropski :
xavery :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówtyÅ› jest chory
ostatanio miałem - kompelsowe badania w Promedis - i jestem zdrów...
badali psychike?

Paladyn :
xavery :
dropski :
tyÅ› jest chory
ostatanio miałem - kompelsowe badania w Promedis - i jestem zdrów...
badali psychike?
no z PSYCHÄ„ - to pewnie NIE jest dobrze...
[nigdy nie twierdziłem, że jestem normalny]
OKI - skasowałem - posty aby nie robić syfu...
Ostatnio edytowany przez xavery (2009-12-08 00:08:01)

ufff ![]()

nagle wszyscy sie poczuli urazeni, a jak walicie swoje samice w odbyt to myslicie ze jak to od srodka wyglada? wyslane kurwa kwiatkami i satyna :D ?

lol :
nagle wszyscy sie poczuli urazeni, a jak walicie swoje samice w odbyt to myslicie ze jak to od srodka wyglada? wyslane kurwa kwiatkami i satyna
?
co racja to racja
btw. dobry numer ![]()
lol :
nagle wszyscy sie poczuli urazeni, a jak walicie swoje samice w odbyt to myslicie ze jak to od srodka wyglada? wyslane kurwa kwiatkami i satyna
?
wazne ze z zewnatrz wyglada dobrze, a co jest w srodku to kurwa tylko HEY wie i niech tak zostanie ![]()

bardzo kurwa fajne ![]()
Jednak najbardziej 'Plug' daje rade , i w sumie aby to bardziej ocenić trzeba by było cały wal posłuchać , bo taka muza to opowieść , więc trzeba by się było zagłębić , oraz jak to xav napisal mnie też by ciekawił live ..
Stardust :
Jednak najbardziej 'Plug' daje rade , i w sumie aby to bardziej ocenić trzeba by było cały wal posłuchać , bo progi to opowieść , więc trzeba by się było zagłębić , oraz jak to xav napisal mnie też by ciekawił live ..
mi to wczoraj brzmialo bardziej jak minimal-tech a nie progi ale moze bylem jeszcze na fazie :F
Djemba :
Stardust :
Jednak najbardziej 'Plug' daje rade , i w sumie aby to bardziej ocenić trzeba by było cały wal posłuchać , bo progi to opowieść , więc trzeba by się było zagłębić , oraz jak to xav napisal mnie też by ciekawił live ..
mi to wczoraj brzmialo bardziej jak minimal-tech a nie progi ale moze bylem jeszcze na fazie :F
a mi bardziej jako 'nu progressive'
no i w sumie zmieniłem wypowiedz aby wątek nie szedł dalej w tą stronę :F

Ale zacukrzyli... mi sie nie podoba,bo nie slucham tego gatunku ![]()
Ale brain damage nawet klimatycznie mi podszedl...
Pewnie i tak masz to w dupie,i tak trzymac!