drzazga :
przypuszczam, ze bedzie sie go dalo z UK sciagnac troche taniej
a wygoda to chyba kwestia przyzwyczajenia, mi X:1D wogole nie pasuje
bo się pewnie do FaderFoxa przyzwyczaiłeś
oraz pytanie z inne beczki , jakie są optymalne koszta case'a robionego na zamówienie , bo chciałbym upchnąć X92 - 2x 1D - Audio 8 i kable , bo patrze na stronie Paco case i ceny sięgają nawet ponad tyś
za jakiś zwykły case
no takie ceny stardi ![]()
w cz-dz jest firma 12pm robia teniej kejsy niz paco...
ja chcialem kejsa pod Evo 4, faderfoxa, audio 8 i kable... to mi wycenili to na 800zł...
nie wiele wiekszy od standardowego kejsa na 4kanalowy mixer ![]()
drzazga :
no takie ceny stardi
w cz-dz jest firma 12pm robia teniej kejsy niz paco...
ja chcialem kejsa pod Evo 4, faderfoxa, audio 8 i kable... to mi wycenili to na 800zł...
nie wiele wiekszy od standardowego kejsa na 4kanalowy mixer
ooo ,' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
dzięki , jak ktoś zna jeszcze jakieś firmy to wklejać liny ![]()

Może mi ktoś wyjaśnić, na czym polega różnica między słuchawkami studyjnymi a normalnymi?
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
mi ten gosc robi na wymiar i rewelacja, jestem mega zadowolony a w sumie zrobil mi z 10 kejsow ![]()

Squash :
Może mi ktoś wyjaśnić, na czym polega różnica między słuchawkami studyjnymi a normalnymi?
magu :
http://www.kejsy.com.pl/
mi ten gosc robi na wymiar i rewelacja, jestem mega zadowolony a w sumie zrobil mi z 10 kejsow
wszystko cacy ale czy cenowo to się trzyma ? , w sumie na gg do ciebie zawitam to przez chwilę cię pomęczę ![]()
Blay :
Squash :
"Inną i chyba najważniejszą cechą słuchawek DJskich jest konstrukcja przymocowania muszli do pałąka – przystosowana do użytkowania w ekstremalnych warunkach: zarówno wytrzymała"
Zajebał bym liścia temu który pisał ten artykuł
ponad 70/80 % słuchawek DJ'skich potrafi się połamać lub rozsypać do 1 max 2 roku użytkowania
Ostatnio edytowany przez Stardust (2009-11-15 18:28:55)
znajomy od mojego ojcia zrobil case do X3D + kable i takie tam za 3, albo 4 stowy (nie pamietam dokladnie ile ,bo to bylo ponad 2 lata temu) Case'y robione wg. wlasnego ''widzi mi sie''. Ktos zainteresowany kontaktem - PW
Maq :
znajomy od mojego ojcia zrobil case do X3D + kable i takie tam za 3, albo 4 stowy (nie pamietam dokladnie ile ,bo to bylo ponad 2 lata temu) Case'y robione wg. wlasnego ''widzi mi sie''. Ktos zainteresowany kontaktem - PW
miałem do ciebie pisać bo zauważyłem na jednym ze zdjęć , że kejs masz robiony na zamówienie bo sporo przestrzeni ma u góry
także ciebie też będe za jakiś czas atakował o info ![]()
za kejsa na 2 pionki cdj200 i mixer xone 22 placilem 500 pln a jakosc wykonania bardzo dobra! wszystkie elementy tj mocowania zawiasy zamkniecia itp itd najlepszych firm. Gosc ten to byly technik zespolu Bajm i dla nich wszystkie kejsy robi wciaz.
Stardust :
mam problem
szukam zasilacza z do takiego wejścia
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
na wiezy zobacz ![]()
_PeKiN__ :
Stardust :
mam problem
szukam zasilacza z do takiego wejścia
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwna wiezy zobacz
Miałeś homosie zobaczyć i .. ? ![]()

hello
potrzebuje porady. Po pary latach wciągu w muzę i wielu perturbacjach losowych postanowiłem zakupić sprzęcik dla początkującego i świerzego prezentera muzycznego. Zaczynam od miksera i zamierzam wydać na niego ok. 800 pln. Macie jakieś propozycję ? może od razu powinienem odłożyć kaskę i zakupić jakiś mikserek z zintegrownymi cd-kami ?

hej zna się ktoś na traktor scratch pro bo mam problem z jednym Deckiem ![]()
basior :
hello
potrzebuje porady. Po pary latach wciągu w muzę i wielu perturbacjach losowych postanowiłem zakupić sprzęcik dla początkującego i świerzego prezentera muzycznego. Zaczynam od miksera i zamierzam wydać na niego ok. 800 pln. Macie jakieś propozycję ? może od razu powinienem odłożyć kaskę i zakupić jakiś mikserek z zintegrownymi cd-kami ?
W zyciu czegos takiego ni kupuj.

Mam do sprzedania numark cdn-36' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
za ułąmek ceny, wiec jako prezenter powinieneś być zainteresowany.
U mnie leży w kartonie zapakowany bo gram z winyli i czasem swoje produkcje i promosy z cdj 800, jak chcesz to popstrykam foty i Ci wrzucę. Do tego kupisz jakis tani mikxer i możesz b7yć pełnoprawnym prezenterem dyskotekowym ...

potrzebuje jakieś słuchawki douszne, cena 100-200 złł.
nie wiem, wydaje mi się że firma sennheiser robi dobre słuchawki, ale czy są jakieś godne polecenia?

Squash :
potrzebuje jakieś słuchawki douszne, cena 100-200 złł.
nie wiem, wydaje mi się że firma sennheiser robi dobre słuchawki, ale czy są jakieś godne polecenia?
kumpel ma cx300 i jest bardzo zadowolony