electrosessS :
Witam posiadam Vestax VCi-100 kupiłem kartę graficzną Creative XMOD wie ktoś jak trzeba skonfigurować Traktora 3LE aby mieć odsłuch jak podłączyć do karty muzycznej line oraz słuchawki pomocy!
dobrze giery chodza ? ![]()
![]()
![]()
![]()

magu :
electrosessS :
Witam posiadam Vestax VCi-100 kupiłem kartę graficzną Creative XMOD wie ktoś jak trzeba skonfigurować Traktora 3LE aby mieć odsłuch jak podłączyć do karty muzycznej line oraz słuchawki pomocy!
dobrze giery chodza ?
DZWIĘKOWĄ ![]()

Cześć. Jak wygląda sprawa z odsłuchem w Mayi 44 USB ?? Prawda to że idzie tylko z jednego kanału ??? Bo tak kolega mi powiedział a zastanawiam się nad tą kartą
KontrabandO :
Cześć. Jak wygląda sprawa z odsłuchem w Mayi 44 USB ?? Prawda to że idzie tylko z jednego kanału ??? Bo tak kolega mi powiedział a zastanawiam się nad tą kartą
sa 2 kanaly stereo IN i 2 stereo OUT albo jak wolisz 4 mono IN i 4 mono OUT a co do odsłuchu to jak se ustawisz w sofcie tak bedziesz mial ![]()

a smiga ta maya pod vista?

Dziś sprawdzałem, kwestia sterowników.

Gracjer :
electrosessS :
może być to spowodowane tym że karta jest 2ch anie pięcio kanałowa??
jak karta jest 2 kanalowa to masz wylko 1 deck. Pamietaj ze 2 kanaly w karcie daja jeden dzwiek stereo
to starczy karta 5.1? czy 7.1 potrzebna:pp bo sam juz nie wiem

electrosessS :
Gracjer :
electrosessS :
może być to spowodowane tym że karta jest 2ch anie pięcio kanałowa??
jak karta jest 2 kanalowa to masz wylko 1 deck. Pamietaj ze 2 kanaly w karcie daja jeden dzwiek stereo
to starczy karta 5.1? czy 7.1 potrzebna:pp bo sam juz nie wiem
5.1 ![]()

TinaVanTimo :
electrosessS :
Gracjer :
jak karta jest 2 kanalowa to masz wylko 1 deck. Pamietaj ze 2 kanaly w karcie daja jeden dzwiek stereoto starczy karta 5.1? czy 7.1 potrzebna:pp bo sam juz nie wiem
5.1
pytałóem dla pewności bo juz mi sie wszystko pomieszało
DZIĘKI

Jak wyglada sprawa z APC 40??Potrzeba do niego tylko lapa i gram czy jak?? ![]()

tylko lap z usb + ableton

Zastanawiam sie nad sprzedarza x4d i kupnem sprzetu typowo do grania z abletona,wlasnie tego apc40 i moze jakies zabaweczki.
Co myslicie??I'm beginner...
Nowy Traktor kontroler . Wiecej informacji NI udostepni na poczatku listopada.'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

ultяaBMX :
Nowy Traktor kontroler . Wiecej informacji NI udostepni na poczatku listopada.'
pewnie konkurencyjne dla xone 2d ![]()

hmm... czyżby "digital jockey" ze stajni a&h...
quoted from the A&H xone website:
"Xone:dx - Professional MIDI USB Controller intergrated with 4-deck Serato ITCH software
Designed by A&H in collaboration with Serato, the XoneX is a MIDI controller and USB soundcard with total integration for ITCH software. Boasting a huge number of MIDI control messages, inputs for external decks and two dual layer deck simulators, the XoneX is the most powerful ITCH controller on the planet. The brand new version of Serato ITCH, supplied with the DX, provides unqiue 4-deck control, and features a comprehensive set of digital DJ FX, as well as looping, time stretching and a massive number of DJ tools"
Cena : £999 
plus fota w dużej rozdzialce:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
Ostatnio edytowany przez ultяaBMX (2009-10-01 16:02:58)

Zna sie ktoś na naprawie gramofonów Technics ??

ultяaBMX :
"Xone:dx - Professional MIDI USB Controller intergrated with 4-deck Serato ITCH software
Designed by A&H in collaboration with Serato, the XoneX is a MIDI controller and USB soundcard with total integration for ITCH software. Boasting a huge number of MIDI control messages, inputs for external decks and two dual layer deck simulators, the XoneX is the most powerful ITCH controller on the planet. The brand new version of Serato ITCH, supplied with the DX, provides unqiue 4-deck control, and features a comprehensive set of digital DJ FX, as well as looping, time stretching and a massive number of DJ tools"
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ma wszystko czego brakuje mojemu VCI 300 ![]()

Schranzkurva :
A co poszło sie pierdolić?

ultяaBMX :
z ceną przyszaleli :F z traktorem tez bedzie chulać ?

Colmi :
ultяaBMX :
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówz cenÄ… przyszaleli :F z traktorem tez bedzie chulać ?
jest specjalnie robiony pod traktora pro. Zobacz na przyciski u gory na srodku nad kazdym kanalem FX 1 / FX 2 ![]()

jaca3 :
Schranzkurva :
A co poszło sie pierdolić?
Sprawa wygląda tak że nie gra jeden kanał
Poprostu jedna kolumna nie gra ... Oczywiscie to nie wina systemu ... Mam nadzieje ze cos z kablem sie stało ale słyszalem tez ze moze byc w ramieniu cos jebniete i grozi to jego wymianą ....??