Łepon :
mikepike :
plener ludziska ! z parkietem nawet
w zajebistym miejscu za zboczu ślężyi zajebiście !! w końcu okazja odwiedzić znajome ryje z sobótki
za godzinę wyjeżdżam do wrocka potem pks do sobótki
I jak było ? Ciekawa jestem, pracowałam tam kiedyś
Powiedzcie Kazi żeby lepiej rozreklamowała impreze bo nawet ja o niej nie wiedziałam ![]()

nel :
Łepon :
mikepike :
plener ludziska ! z parkietem nawet
w zajebistym miejscu za zboczu ślężyi zajebiście !! w końcu okazja odwiedzić znajome ryje z sobótki
za godzinę wyjeżdżam do wrocka potem pks do sobótki
I jak było ? Ciekawa jestem, pracowałam tam kiedyś
![]()
Powiedzcie Kazi żeby lepiej rozreklamowała impreze bo nawet ja o niej nie wiedziałam
powiem ci ze bardzo wiele misji miałem na tej imprezie xD
w sobótce to znajomi byli w szoku jak im pozwiedzałem ze coś się u nich takiego dzieje wiec reklamy zero
sam bylem w szoku jak pól przytomny wybrałem się o 04 na ślęże by na szczycie rozpalić ognisko xD na parkiecie było jakieś 15/25 osób a reszta się patrzyła z ławek popijając piwko wnioskuje, ze ludzie za bardzo nie wiedzieli co tam jest grane
klimat był fajny -> wykonany przez znajomych alkoholików z sobótki ..... nagłośnienie raczej słabe muzycznie nawet fajnie choć funk i hiphop grany przez kogoś tam około 03.00 po 30 minutach nudził (kto co lubi) więc wybrałem się na slęze wyczekiwać wschodu słońca którego ostatecznie nie widziałem przez te podłe chmury ;/
Ostatnio edytowany przez Łepon (2009-08-29 20:15:18)
ayo ayo !
Na luzie i pełnym spontanie zapraszam na open deck'a jutro (czwartek 03.09) do uroczej piwnicy zwanej Absyntem.
Na miejscu czekac będzie cały sprzęt, jedynie co trzeba zabrac to płyty i chęci.
na pewno obecni są:
Tomigram
Blacklight
Mindfucker's (special surprise fucking mix)
ktoś jeszcze .... ?
ABSYNT CLUB
start: 21:00
tax:free

rodrigezz :
ayo ayo !
Na luzie i pełnym spontanie zapraszam na open deck'a jutro (czwartek 03.09) do uroczej piwnicy zwanej Absyntem.
Na miejscu czekac będzie cały sprzęt, jedynie co trzeba zabrac to płyty i chęci.
na pewno obecni są:
Tomigram
Blacklight
Mindfucker's (special surprise fucking mix)
ktoś jeszcze .... ?
ABSYNT CLUB
tax:free
więc do zobaczenia ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

detroit techno dzisiaj jak nic z 7 lat takiego seta nie grałem ![]()

Cyklon w Absyncie jak najbardziej pozytywnie , bardzo dobra drumowa bibka
Mc Shot One rewelacja ![]()
24.10.2009 - SOBOTA
Klub Ośrodek
MINIMAL REACE -IMPORT!
JOEL ALTER / M_nus Rec - Gigolo Rec.- Roomwav Rec./
JOEL ALTER / M_nus Rec. - Gigolo Rec. / Szwecja
Urodził się i wychował w Gothenburgu na zachodnim wybrzeżu Szwecji. Muzyka od zawsze była esencją jego życia. W praktyce zaczął się nią zajmować w wieku dziesięciu lat, ucząc się gry na wiolonczeli. Jednak niedługo potem zafascynował się muzyką elektroniczną. Jego wczesnymi inspiracjami byli tacy artyści jak J.M. Jarre, Depeche Mode czy Front 242, pod których wpływem szybko zrezygnował z zainteresowania muzyką klasyczną. Nigdy jednak nie zerwał do końca kontaktu ze swoimi muzycznymi korzeniami. Często występował na żywo z muzykami jazzowymi, a także komponował utwory dla Szwedzkiego Teatru Narodowego.
Jego twórczość została doceniona przez samego Richiego Hawtina, który po dziesięciu latach działalności labelu MINUS postanowił odświeżyć nieco jego profil. W tym celu zaprosił do współpracy mało znanych szerszej publiczności artystów. Wśród nich był Joel Alter, którego nagrania ukazały się na 71 wydawnictwie wytwórni. Joel nie ogranicza się do bycia twórcą minimal techno. Tam gdzie spotykają się różne formy sztuki, tam on widzi siebie. Oprócz ‘Minusa’ swoje produkcje wydawał w kultowym 'International Deejay Gigolo'. Obecnie współpracuje z Hamburską wytwórnią 'Room With a View'.
To będzia pierwsza jego wizyta w Polsce !!!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw - tu mozna sciagnac za free mix Richiego z nowymi artystami minusa '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
'
Line Up:
JOEL ALTER / M_nus Rec. - Gigolo Rec. / Szwecja
CHRIS IN / Reaktor - Unleash Rec / Wrocław
reszta składu
BIlety przedsprzedaż 10 pln w dniu imprezy 15pln
Zapraszamy na pierwszy tak duży owoc imprezowej współpracy Electroclash Polska z Absynt Clubem. Z racji inauguracji wrocławskiego sezonu postanowiliśmy wyczarować koncert księciunia polskiego electroclashu – Vein Cata, który spragniony wrocławskiej publiczności z pewnością zaprezentuje się ze swojej najlepszej strony (lub ze wszystkich stron, łącznie ze spodem).
Uzupełnieniem dla Daniela jak zwykle staną się różowi wodzireje –baronowa Vira i hrabia Draq. Podpieracze ścian będą skutecznie eliminowani i wcielani siłą woli na parkiet (tak zwany pobór jesień 2009).
Baczność! Do klubu marsz!
25.09. (piątek) Absynt Club, Wrocław, ul. Ruska 34
PINK KONG PARTY
live act:
Vein Cat
dj acts:
Vira (electroclash.pl)
Draq (electroclash.pl)
wjazd: 10 pln
VEIN CAT
Daniel Wrotniewski (rocznik 1977), zajmuje się muzyka od wczesnych lat '90. Początkowo jako nastolatek zakłada z koleżkami z podwórka zimnofalową kapele Ad Somnum, gdzie jako wokalista i współautor muzyki bardzo wcześnie stawia swoje pierwsze kroki sceniczne i studyjne. Pod koniec ubiegłego wieku, po bogatych doświadczeniach w ramach kolejnych projektów 'tradycyjnego' instrumentarium i grania w alternatywnych, mniej lub bardziej "grzecznych" zespołach, przychodzi czas na pozorne uspokojenie i skupienie się na działalności solowej. Tak oto, już jako Vein Cat, zafascynowany możliwościami elektronicznej metodyki tworzenia i grania muzyki, pojawia się w regionie ze swoimi połamanymi, przestrzennymi live-actami (m.in. cykl imprez: "Leczenie Dźwiękiem"). Rozwijając swoje pasje producenckie, próbuje też animować lokalne środowisko klubowe (cykl imprez "Open Beat Party", dający możliwość zaprezentowania się debiutantom). Po bogatych w inspiracje kontaktach z londyńskimi klubami wraca do kraju i rozpoczyna flirt z motylimi beatami nowofalowego, progresywnego electroclashu. W ciągu niespełna roku publikuje dwa oficjalne single (nakładem Sound Delivery Records) i kilka nieoficjalnie, jego produkcje ukazują się także na składankach (CD41 magazynu "Laif", "Pink Kong vol.1-3" w ramach kolektywu skupionego wokół electroclash.pl, "Elektropop.pl" nakładem SP Records). Vein Cat nie zaniedbuje przy tym koncertowej strony swojej twórczości, z entuzjazmem występując ze swoim wokalno-instrumentalnymi live-act'ami nie tylko w kraju - w marcu 2007r. reprezentował polską scenę elektroniczną na festiwalu "I Love UE" w Chinach z okazji 50-lecia Unii Europejskiej obok innych wybijających się europejskich producentów i dj-ów. '
VIRA (electroclash.pl)
Matka dyrektor portalu electroclash.pl. Oprócz sprawowania pieczy nad stroną, majspejsem i pozostałymi formami aktywności internetowej, pojawia się ze swoimi imprezami w największych polskich miastach (występując u boku różowej rodzinki, czyli m.in. Vein Cata, Pola Raxa, Kamp!, czy Pink Bazooki). Współtworczyni Fuckin' on the Dancefloor, Lipstick on the Grass i Pink Kong Fest nie tylko kręci parkietem w rytmie clashu, ale i przemyca do setów żarówiaste akcenty współczesnych elektronicznych trendów. Lubi kolorowe drinki ze słomkami. Jak postawisz, podziękuje.
DRAQ (electroclash.pl)
Wielobarwna postać polskiej sceny electro / clash. Współzałożyciel, ojciec dyrektor oraz naczelny grafik najważniejszego polskiego portalu z tej tematyki czyli tworu Electroclash Polska (electroclash.pl). Poza projektowaniem plakatów, okładek CD i innych projektów organizuje autorskie cykliczne imprezy w całej Polsce (kultowy mega wybuchowy cykl „Pink Kong Fest”, oraz nieco mniejszy „Lipstick On The Grass”).
Od 2006 gra bifory, aftery, a także całe imprezy u boku takich artystów jak m.in. Vein Cat, Mass Kotki, Yummy Cake, Pink Bazooka, Kamp!, Times New Roman, Michał Wolski, Pol Rax, AXMusique, Clicks, KRZYZ:KROSS, NUN Electro, a także u boku takich DJów jak m.in. SZum (Fraktal), Tube (Szajse Rec.), Eryk Sarniak (ex Hungry Hungry Models).
W setach Draqa odnaleźć można silne inspiracje french electro, electroclashem oraz… muzyką rockową na której się przecież wychował. Ostatnimi czasy Draq tworzy także remixy zaprzyjaźnionych artystów oraz mashupy.
Najnowszy nagrany mix stał się częścią renomowanej serii djskich setów wydawanych cyklicznie przez electroclash.pl (ściągnij stąd:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ). '
'
'
Zapraszamy!

ho ho dauny!
czy coś się dzisiaj dzieje na Wrocławiu oprócz dramów
?

zamknęli Drogę do Mekki
?

AliZ :
ho ho dauny!
czy coś się dzisiaj dzieje na Wrocławiu oprócz dramów
?
a gdzie te drumy?

Dawac do Celticu na drumowo-hepihardkorowe sety ![]()

Beezon :
Dawac do Celticu na drumowo-hepihardkorowe sety
dobra biba w srodku tygodnia
A teraz 12.09 w Teatrze Versus odbędzie sie biba psytrancowa, kto chetny? ![]()

dobra od jutra jestem zainstalowany we wroclawiu
prosze dodac mnie do listy i bez ceregieli chlac wodke na jutrzejszej bibie w wagonie !
a tak w ogole kto sie jutro wybiera na ganeza ?
Gofer :
prosze dodac mnie do listy i bez ceregieli chlac wodke na jutrzejszej bibie w wagonie !
o kurwa ![]()
ja będę jutro w ośrodku... razem z lemurami czyli z moją ewelcia, gałka, jóka, venio, janush ponoc, aliz, cholera wie kto jeszcze ![]()

n e s t :
Gofer :
o kurwa
ja będę jutro w ośrodku... razem z lemurami czyli z moją ewelcia, gałka, jóka, venio, janush ponoc, aliz, cholera wie kto jeszcze
djembas chetnie walnie z wami boćka ![]()

Djemba :
jak cos wbijam jutro do niedzieli do Wroclawia
, ktos chetny na ustawke?
to cho jutro do Ośrodka ![]()