Joris 2x Jaguara zaserwował czy tylko wydaje mnie się?
"Żaba, pożycz na browara 8pln, proszę.
Albo nie, daj 16 i chodź ze mną".
Wielkie dzięki za wszystko, gutkowe tańce i piękne dziewczyny!!
Nawet miejscowa patologia nie zmąciła cudownego wrażenia. Jak stwierdziliśmy komentując to na bierząco: "po co tykać gówna?". No i jeszcze wódka z rana jak śmietana z Gweedonem, Gofrem i nieznajomymi ![]()
PS. W Płocku jest jeszcze kilka festiwali w tym roku
))

ja powiem tak...Rysiek,Hell i Holden mmmm ![]()

Loque :
http://www.youtube.com/watch?v=Nsct-e-HVE0 ??
właśnie ten drugi wał
Plastikman - Spastik znam ![]()

mega zacnie było
muzycznie było po prostu rewelacyjnie Hell, Caspa, Voorn, Moderat Hawtin, Dirtyphonics, Holden jak dla mnie najlepsi
organizacja pola namiotowego leżała niestety ;/ ale tak prawdę mówiąc nie przysłoniło to ogólnego wrażenia AUDIORIVER ![]()

Lookash :
o mało mnie nie zabiłeś w tym wózku
a tam od razu zabiłeś, to tylko kilka siniaków ![]()

mariush :
http://www.youtube.com/watch?v=Sq-_kr-j4Hs
wie ktos co to za walek?
Les Grandes Marches

didabomba :
BoxSter :
dropski :
buehehe, jeczałem ale ze smiechu .. przereklamowani byli we dwójkedruga godzina jego seciku była bardzo dobra
Riczi Piczi jak dla mnie dał radę, dlatego nie wyszedłem na Shed'a. Czy Damirel przereklamowany? Nie wydaje mi się. Zawsze jego visuale nie były przesadnie nasączone obrazkami i filmikami. Charakteryzowały się prostotą, a w prostocie siła. Dla mnie było zajebiscie, nie było się czego doczepić muzycznie i organizacyjnie
AMBA!zgodze siÄ™ w 100% z tobÄ…
to preawda ale jednak na contakt bardziej sie postaral

petewilder :
mariush :
http://www.youtube.com/watch?v=Sq-_kr-j4Hs
wie ktos co to za walek?Les Grandes Marches
dzieki wielkie ![]()
10 lat imprezowych doświadczeń na karku praktycznie tylko na zachodzie ale babelo tak zachwalał, że postanowiłem pojechać sprawdzić ![]()
Impreza pod każdym względem perfekcyjnie zorganizowana. Nie miałem problemów ani z piciem ani ze staniem w kolejce ani z toi tojami i innymi bzdurami, o których niektórzy piszą. Muzycznie wszyscy, których słuchałem poezja. Nie śmiem wskazać najlepszego napewno najdłużej w pamięci zostaną moderaci i holden, któremu dziękuję za andre kreml - safari w holdena remixie na żywo
. Jechałem na przede wszystkim bella i voorna. Na Jaguarze aż łezka ze szczęścia poleciała ![]()
Ten czerwony namiocik klimat jak z berlińskiej areny. Naprawdę pięknie.
Spałem w sumie może 2 godziny. W Płocku nie można było się nudzić. Fontanna na rynku i ten klimat coś fantastycznego. Żal było opuszczać to miasto. Faktycznie mogłoby być 1 dzień dłużej.
Nie wiem kto stoi za organizacją tego eventu ale wielki szacunek. Mitchelowi z Panną dziękuje za niezapomniane chwile tańców (jakoś często się spotykamy bez zapowiedzi
), Babelo dzięki za polecenie eventu. Teraz wiem, że w Polsce jednak można.
Koledze, któremu ukradli auto współczuje ![]()
Za rok proponuje ustawić datę Audioriver z tym cyrkiem dla klaunów - sunrise - żeby się pokrywały to problemów z debilami nie będzie istniał w Płocku ![]()
A New Error - dokładnie utwór Eventu ![]()
Pozdro ![]()

lisner :
http://www.youtube.com/watch?v=s6YkaihXp44
track id proszÄ™))
szukam go od momentu jak greg trescher zagrał go na mayday 2008 pl różni się tym że joris zmixował go z Plastikman - Spastik:))))

Było grubo XD

Super impresska nr.1 DJ Heel i Richie super !!! Najfajniejsi jednak ludzie:) W pt spotkałam chyba wszystkich w sobotę to już było gorzej bo i moje siły nieco opadły a o to zadbali nasi fantastyczni współlokatorzy ;)Mimo iż gustuje w nieco mocniejszych gatunkach to festiwal świetny i warto pojechać.

dropski :
dropski :
kluczyki z tego co słyszałem były zajebane z namiotu... myślę że alexx na wierzchu ich nie zostawił. To są tylko przypuszczenia. Jak było naprawdę ,chuj wie.
gdyby nawet zajebali to skad by wiedzieli która to fura? .. dziwne w chuj
prawdopodobnie ktos upatrzył sobie i pilnowal ale istnieje tez mozliwośc ze jak miał centralny to chodzić po parkingach i patrzec które aoto sie otworzy. a tak abstrachując sam widziałem jak koleś któremu zajebali torbe spotkał na starym mieście żuli którzy siedzieli w jego koszulkach ![]()

TETRAO :
am widziałem jak koleś któremu zajebali torbe spotkał na starym mieście żuli którzy siedzieli w jego koszulkach
o kurwa
to musialo byc spotkanie ![]()

wystawka czy nie, przypadek czy nie.. auta nie ma i nie będzie. Już dawno rozbebeszone w garażu. przykra sprawa no ale... jadąc na spęd tego typu, stawiając auto w miejscu raczej mało strzeżonym lub nie strzeżonym wcale trzeba się liczyć z pewnym ryzykiem.

cykoelektryko :
TETRAO :
am widziałem jak koleś któremu zajebali torbe spotkał na starym mieście żuli którzy siedzieli w jego koszulkach
o kurwa
to musialo byc spotkanie
oo cześć, zajebista koszulka. Wiem, dlatego ją wziąłem ![]()
cykoelektryko :
TETRAO :
o kurwa
to musialo byc spotkanie
no to jest mistrzostwo
![]()
TETRAO :
dropski :
dropski :
kluczyki z tego co słyszałem były zajebane z namiotu... myślę że alexx na wierzchu ich nie zostawił. To są tylko przypuszczenia. Jak było naprawdę ,chuj wie.
gdyby nawet zajebali to skad by wiedzieli która to fura? .. dziwne w chuj
prawdopodobnie ktos upatrzył sobie i pilnowal ale istnieje tez mozliwośc ze jak miał centralny to chodzić po parkingach i patrzec które aoto sie otworzy. a tak abstrachując sam widziałem jak koleś któremu zajebali torbe spotkał na starym mieście żuli którzy siedzieli w jego koszulkach
ja tez widzialam akcje z koszulka na rynku heh taki Zul sobie idzie w smieciowych spodniach i do tego taka koszulka z jakims robotem a nagle ktos z tlumu- e ee moja koszulka! i targanina sie zaczela

Taisio :
cykoelektryko :
TETRAO :
o kurwa
to musialo byc spotkanie
no to jest mistrzostwo
![]()
ale bym skakal po glowach

romaneq :
A New Error - dokładnie utwór Eventu
proponuję, aby został oficjalnym po-imprezowym hymnem AR '09 ![]()
a co do imprezy nie bede sie rozpisywac...ale bylam rok temu ,teraz i za rok mam nadzieje ze tez pojade na kazde minusy patrze z przymruzeniem oka ja spalam w namiocie na gorce i caly czas lecialam w dol heh ale i to mam w d.... dla mnie klimat tworza ludzie i dziekuje za niego tym co ze mna tam byli dziewczynom obok z namiotu i namiotu na dole za nami i wogole nie wymieniam kazdy wie o kogo caman!wielkie pozdro dla was:)

utwór eventu wg mnie to
Fuck Buttons - Sweet Love For Planet Earth (Andrew Weatherall Remix)'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
zagrany przez holdena
kosaaaa ![]()
Hell Boy :
Schranzkurva :
Hell Boy :
impreza jak impreza ale tylu nowych ludzi to ja chyba w życiu nie poznałem - Gofer, Vajola, Gweedy - dzięki za uśmiech na twarzy
kenny - sory że bagaże Wam przetrzymałem dłużej
mikroelement i occult - miło było Was poznać, smolin i Schranzkurva - fajnie było Was znowu spotkać i pogadać. Alfons
Tobie nie dziękuje :F
p.s. nie wiem co z Robertem nie dzwoniłem jeszczePoważnie mnie pamietasz czy tylko z opowiadań >??
goń się :F pamiętam Cię z piątku jak wszedłeś na impreze, potem sam rozumiesz
p.s. Czortez był nie mniej porobiony ode mnie - przynajmniej w piątek...
hahahahahaha ![]()
musialem o glukoze prosic zeby dojsc do Siebie. Z zawodnikiem
takim jak Zyrafa zawsze moge pic :*
TETRAO :
prawdopodobnie ktos upatrzył sobie i pilnowal ale istnieje tez mozliwośc ze jak miał centralny to chodzić po parkingach i patrzec które aoto sie otworzy. a tak abstrachując sam widziałem jak koleś któremu zajebali torbe spotkał na starym mieście żuli którzy siedzieli w jego koszulkach
to bardzo absurdalne to czego byłeś świadkiem