wiero :
Takkyu__ :
AUDIORIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOLDEEEEEEEEEEEEEEEEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MODEEEEEEERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111jedenjedenrazraz

wiero :
Takkyu__ :
\o/
niesamowite było nad ranem jeszcze przed bisem, jak ludzie mu na koniec wiwatowali wręcz
a on taki skromny, mało co by buraka nie strzelił chyba, miałam wrażenie, że się wręcz wstydził aż takich owacji
nie wiedział co ze sobą zrobić hehhehe
ale to i tak było zbyt małe 'dziękuję' w porównaniu do tego, co on nam dał przez te 4h
Susanna :
wiero :
Takkyu__ :
\o/
niesamowite było nad ranem jeszcze przed bisem, jak ludzie mu na koniec wiwatowali wręcza on taki skromny, mało co by buraka nie strzelił chyba, miałam wrażenie, że się wręcz wstydził aż takich owacji
ale to i tak było zbyt małe 'dziękuję' w porównaniu do tego, co on nam dał przez te 4h
ja to już kurde nie miałem sił siedzieć wtedy :F

ni uja nie wstałem do roboty, dopiero się obudziłem, ale zjeba bedzie.

Ragi :
Susanna :
wiero :
HOLDEEEEEEEEEEEEEEEEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\o/
niesamowite było nad ranem jeszcze przed bisem, jak ludzie mu na koniec wiwatowali wręcza on taki skromny, mało co by buraka nie strzelił chyba, miałam wrażenie, że się wręcz wstydził aż takich owacji
ale to i tak było zbyt małe 'dziękuję' w porównaniu do tego, co on nam dał przez te 4hja to już kurde nie miałem sił siedzieć wtedy :F
to trzeba się było położyć, ale zostać
Holden chyba wogóle na zegarek nie patrzył, gdyby nie koleś co hasał za nim na scenie, to by grał chyba i do 10., więc szkoda, że tamten miał zegarek
co chwila pokazywał do techników, że 'jeszcze tylko 1utwór', 'jeszcze tylko jeden', 'ostatni' itp
a Holden dalej cisnął pięknie. w końcu 'skończył', i dostał olbrzymie owacje i ludzie wychodzić nie chcieli, więc musieli podpiąć go na nowo i zagrał jeszcze jeden cudny kawałeczek <mmmm>
BASS :
kenny :
Ogólnie ok - ale to tylko zasługa lineupu I MEGA TURBO EKIPY XD..... AudioSriver ^^ ja pierdole ludzie, oszczedzajcie i za rok Wlecome to PYDNA - wtedy pogadamy o eventach ... :F
ps. zanim ktokolwiek cos napisze, to byl moj drugi audioriver...tos go kurwa doswiadczył
![]()
PS Zaproszenie wyslij Niemiaszkom i z nimi pogadaj o eventach a nie z "Kowalskim" na studenckiej misce czy megapensji 400 EUR / miecha.
Nie obraz sie ale chyba ci sie gdzies wyobraznia zawieruszyła skoro porównujesz balet za 40-100 PLN ... i 1000-1200 PLN (koszty dla nas)
Zrob mi podobną impreze na taka skalę za ktorą wezmiesz ode mnie 40 zeta (bo tyle zaplaciłem w oficjalnej sprzedaży) za dwa dni zabawy ... to wtedy pogadam z toba o eventach- obawiam sie ze chyba jednak za wiele nie pogadamy.
to ze komus moze nie podejsc set czy nagłosnienie to ok rozumiem - kazdy ma swój gust i upodobania... ale prawie skreslac taka bibke za taki hajs bo mu piasek przeszkadzał... w kiblu brzydko pachniało... czy nie załapał sie na prysznic podczas gdy kawałek dalej spokojnie mogł sie wymoczyc i powylegiwac nad zalewem to juz idiotyzm
siedziec w domu !!! - tam macie pachnący sracz, wygodny dywan i pełną wanne ciepłej wody ... a jak trzeba to mamcia po glowce pogłaszcze i kanapeczke zrobi dziecku
ps. zanim ktokolwiek cos napisze, to Wy smigacie na nóżkach podczas gdy ja sie tocze od kilku lat na wózku i o dziwo jakos mi do glowy nie przyszło zeby sie mazać z takich powodów
Zaczne od tego ze wogole nie wspomnialem nt organizacji ww eventu o0 wiec nie rozumiem po co wywody na temat piachu sraczy itd....Wiedzialem gdzie jade i to byla moja swiadoma decyzja....
Wiesz tak sie jakos sklada ze sam nie sram kasą nie znasz mnie wiec nie wypisuj bzdur...
Nie moge tylko ogarnac czym sie tak wszyscy tu podniecaja - bo chyba tylko faktem ze za dosc niewielkie pieniadze uslyszec mozna bylo przez 2 noce , swiatowej sławy dj. Ok to jest spoko nie ma sensu tego negowac - fajnie ze taki event jest....
Zachodzi pytanie czy nie warto czasem sie wysilic odmowic sobie czegos - odlozyc na pozniej i jechac zobaczyc cos co wykracza poza normy organizacyjne polskich imprez o0 ? Zeby smieszniej bylo jak sie tak dobrze zastanowic to 1 dzien imprezy w Pydnie kosztuje ok 140 zl (bilet w kasie) gdzie taka stawka od jakiegos czas obowiazuje na nie jednym evencie w polsce.
Nie lepiej isc na latwizne narzekac ciagle jak to jest hujowo w koło i nic nie robic :F
Ja tylko napisalem zreszta nie atakujac nikogo (zbierajcie kase) ....
I 2 prawdy na koniec....
Lata swietnosci tej imprezy minely jeszcze pod szyldem Astigmatic i przy 2 pierwszych edycjach pod nazwa AudioRiver...
Teraz to kolejny komercyjny event i zebyście sie nie zdziwili z roku na rok ceny za bilet bedą coraz wyzsze....
Teraz sie pewnie zacznie heh -----> POD WZGLEDEM ORGANIZACYJNYM chodźby Sunrise festival jest lepiej organizowanym eventem w polsce..
Ps.bylem 2 razy tu i tu i w huju mam czyjes opinie na ten temat .... Pozdro ![]()
kenny :
Ps.bylem 2 razy tu i tu i w huju mam czyjes opinie na ten temat .... Pozdro wink
no to po co sie tak rozpisujesz jak pewnie wiekszosc w chuju ma Twoja ![]()
pozdro
dropski :
kenny :
Ps.bylem 2 razy tu i tu i w huju mam czyjes opinie na ten temat .... Pozdro wink
no to po co sie tak rozpisujesz jak pewnie wiekszosc w chuju ma Twoja
pozdro
;-D

Zauważyłem że tu wszyscy mają "w chuju" wszystkich. ![]()
kenny :
Zachodzi pytanie czy nie warto czasem sie wysilic odmowic sobie czegos - odlozyc na pozniej i jechac zobaczyc cos co wykracza poza normy organizacyjne polskich imprez o0 ?
Lata swietnosci tej imprezy minely jeszcze pod szyldem Astigmatic i przy 2 pierwszych edycjach pod nazwa AudioRiver...
Teraz to kolejny komercyjny event i zebyście sie nie zdziwili z roku na rok ceny za bilet bedą coraz wyzsze....
Teraz sie pewnie zacznie heh -----> POD WZGLEDEM ORGANIZACYJNYM chodźby Sunrise festival jest lepiej organizowanym eventem w polsce..
przastoń synek pierdolić

zarowka :
kenny :
Zachodzi pytanie czy nie warto czasem sie wysilic odmowic sobie czegos - odlozyc na pozniej i jechac zobaczyc cos co wykracza poza normy organizacyjne polskich imprez o0 ?
Teraz sie pewnie zacznie heh -----> POD WZGLEDEM ORGANIZACYJNYM chodźby Sunrise festival jest lepiej organizowanym eventem w polsce..przastoń synek pierdolić
haha
kenny :
zebyście sie nie zdziwili z roku na rok ceny za bilet bedą coraz wyzsze....
na pewno będą bo nic nie tanieje
a ja jestem w stanie za tą imprezę dać każde pieniądze ![]()

Organizacyjnie nie było źle, przynajmniej dla tych którzy nie spali na polu namiotowym.
Dla mnie AR to KLIMAT i MUZYKA. Po to się tam jedzie, przy okazji można zwiedzić, bardzo fajne miasto. Gdzie nie było czuć przez te parę dni pędu dużych metropolii.
@ Sunrise, szkoda że organizację na tym evencie psuje wszystko inne, nawet Dj sety są robione pod publikę, (podpis na papierku i nie ma przebacz!). Dlatego, nawet jak komuś nie pasuję organizacja, to lepiej żeby wszystko inne ją poprawiało niż odwrotnie w wyżej przytoczonym przykładzie.
Co do relacji z imprezy to tu(przekopiowana moja wczorajsza wypowiedź z forum Creamfields.eu):
"To teraz moje odczucia.
Impreza zaczęła się już w samochodzie spod nazwy ekipa "Cieszyn Creazy Nigga". Dj sety, miłe towarzystwo, dzielenie się z wróblami zestawami Mc Donalds, nadgorliwy ochroniarz "Carfura" i takie tam. Po długiej, ale przyjemnej podróży przyszedł czas na pierwszy befor tego weekendu. Po obczajeniu gdzie, co i jak, rozpaliliśmy grilla, wystawiliśmy "arsenał" na altankę, w międzyczasie dołączył Zysky i się zaczęło. Muza, korzystanie z "arsenału", rozmowy, żarty, "łapanie owadów" niczym w matriksie przez Lorbe. Skończyło się coś po 1 czy 2 w nocy(nie pamiętam dokładnie-za szybko zasnąłem). Następnego dnia oczywiście turnieje w soccera(wyciąganie piłki z pokrzyw rulez) czy "łąka valley ball". Chichot
Następnie, nadszedł czas na miejsce docelowe noclegów czyli Misjonarska 9. Powiem krótko, zajebista miejscówka. ![]()
"Dzień" 1-szy AR:
Dzięki za ustawkę, spotkania tu i tam, jak i Muzyczną ucztę. Krótko:
Najlepszy Artysta/Set: DJ HELL (To co zrobił przez 2 godz. to czyste i najlepsze Gigolo Electronic Music).
Godne polecenia występy: Capitan Commodore (tylko potwierdziło się dlaczego należy do wytwórni Hella, świetny set i rozkręcenie dla mnie imprezy);
Przez chwilę słuchałem Crazy P (mi pasowało to granie);
Zoot Woman (pokazali świetny materiał z nowej płyty, pomijam że grali z pół-playbacku, świetny gig);
The Whip (genialne połączenie rockowej zadziorności z energią elektroniki)
MyMy live (jak dla mnie najlepszy Live Act 1 dnia, jaki oni mieli tam BAS i klimat);
Daniel Bell live (miło wkręcał śrubę spod znaku Detroit techno, na +);
To tyle jeśli chodzi o dzień pierwszy AR(jak dla mnie to wystarczyło!)
"Dzień" 2-i AR:
Przed omówieniem artystów, wspomnę tylko że ustawka u Nas na Misjonarskiej to befor beforów
To co się działo, to mało kto ogarniał, generalnie zajebiste wprowadzenie do imprezy i odnajdywania jej przez niektórych Język hehe Mrugnięcie Dziękuje również za spotkania m.in chill leżakowy na rynku czy spotkanie w miejscówce Bartosza, spotkanie na Gastro. Muzycznie było MEGA.
Szok tego dnia: Przechadzka Richiego po festiwalu jakby nigdy nic.
Załamka tego dnia: Olanie okrzyku Moniki i nie zdobycie zdjęcia z Richim
(chociaż wiem że Grabez ma większego doła z tego powodu
hehehe)
Najlepszy Artysta/Set: Richie Hawtin (wycisnął wszystko z nagłośnienia, włącznie z jego brakami, kto był na TW ten wie o czym mowa, muzycznie, zagrał rewelacyjnego 2 godz. seta, sporo nowego materiału).
Godne polecenia Występy: Catz‘n Dogz (świetny groove i tech house, rzucanie vinylami w publikę to dla mnie DUŻY +, Lorba Ty szczęściarzu);
Chwilę posłuchałem Kamp! (świetne połączenie Disco z Electro klimatami, miło się tego słuchało);
Moderat live (zagrali po swojemu, trochę wolno ale klimatycznie, co ciekawe nie zabrakło numerów Modeselektora w ich występie);
James Holden (byłem tylko na 30min. RE-WE-LA-CJA, cały Holden);
Rozczarowanie: Nieodwiedzenie Hybrid Tent'a ![]()
Podsumowując chcę serdecznie pozdrowić i podziękować wszystkich znajomych których spotkałem, poznałem etc. Osoby zarówno z forum, z uczelni czy spoza tych list. Wielkie dzięki! ![]()
Ps. Jutro dodam kilka filmików, czekam na zdjęcia
Ps2. Idę spać (dobranoc)"
zarowka :
kenny :
Teraz sie pewnie zacznie heh -----> POD WZGLEDEM ORGANIZACYJNYM chodźby Sunrise festival jest lepiej organizowanym eventem w polsce..przastoń synek pierdolić
co za koleś ![]()

ten audioriver to nawet dobry festival:D
piatek: comodor, bel, hel<zlo>, vorn.
sobota: radical na rynku zupelnie wycisnal ze mnie energie i na ricim i holdenie poległem.
moderat wydawal mi sie nuzacy a teraz z relacji na youtube wynika, ze sie mylilem! zmeczenie, zmeczenie, zmeczenie dalo sie we znaki.
milo bylo poznac nowe ryje, twarze oraz geby.
jesli ma ktos jakies zdjecie ze mna.. podeslac bede mial pamiatke z tej biby!
dziki ryli!
ps. w jendym z naszych namiotow znaleziono czarny plecak. zdjecia wkrotce.
ps2. widzialem mnostwo ludzi tropiacych ambe!! czy komus udalo sie ją dopasc?
baron_hess :
ten audioriver to nawet dobry festival:D
piatek: comodor, bel, hel<zlo>, vorn.
sobota: radical na rynku zupelnie wycisnal ze mnie energie i na ricim i holdenie poległem.
moderat wydawal mi sie nuzacy a teraz z relacji na youtube wynika, ze sie mylilem! zmeczenie, zmeczenie, zmeczenie dalo sie we znaki.
milo bylo poznac nowe ryje, twarze oraz geby.
jesli ma ktos jakies zdjecie ze mna.. podeslac bede mial pamiatke z tej biby!
dziki ryli!
uhu uhu amba w jaskini się czai ![]()
co do piątku:
Live:
CAPITAN COMMODORE! Mam mu za złe jedynie że nie puścił Express ![]()
Daniel Bell - Baby Judi! ![]()
DJ Set: DJ HELL!!!
było pięknie...
w sobote:
byłem zmęczony i poszedłem spać na The Mole. Obudziłem się na Rysia i dobrze, że sobie pospałem, bo tańcowałem praktycznie do końca Holdena mimo bólu pleców
na bis nieźle porył głowe hehe
wesoło było także na rynku gdzie ludzi tańczyli we fontannie
nawet policja już czuła się bezsilna niereagując na obecność amby wśród orangutanów
same małpy uhu uhu!

mam pamiatke!
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
uhu uhu

kenny :
Zaczne od tego ze wogole nie wspomnialem nt organizacji ww eventu o0 wiec nie rozumiem po co wywody na temat piachu sraczy itd....Wiedzialem gdzie jade i to byla moja swiadoma decyzja....
Wiesz tak sie jakos sklada ze sam nie sram kasą nie znasz mnie wiec nie wypisuj bzdur...
Nie moge tylko ogarnac czym sie tak wszyscy tu podniecaja - bo chyba tylko faktem ze za dosc niewielkie pieniadze uslyszec mozna bylo przez 2 noce , swiatowej sławy dj. Ok to jest spoko nie ma sensu tego negowac - fajnie ze taki event jest....
Zachodzi pytanie czy nie warto czasem sie wysilic odmowic sobie czegos - odlozyc na pozniej i jechac zobaczyc cos co wykracza poza normy organizacyjne polskich imprez o0 ? Zeby smieszniej bylo jak sie tak dobrze zastanowic to 1 dzien imprezy w Pydnie kosztuje ok 140 zl (bilet w kasie) gdzie taka stawka od jakiegos czas obowiazuje na nie jednym evencie w polsce.
Nie lepiej isc na latwizne narzekac ciagle jak to jest hujowo w koło i nic nie robic :F
Ja tylko napisalem zreszta nie atakujac nikogo (zbierajcie kase) ....
I 2 prawdy na koniec....
Ps.bylem 2 razy tu i tu i w huju mam czyjes opinie na ten temat .... Pozdro
nie bierz tego do siebie... dalsza czesc była "sprowokowana" innymi wpisami - nie chciało mi sie tylko rozdzielac wpisu.
co do swietnosci festiwalu w Plocku to nie wiem co rozumiesz pod tym pojeciem i na jakiej podstawie jestes to w stanie stwierdzić skoro zaliczyłes raptem dwie i to niecałe edycje AR.
Kiedys festiwal był darmowy - prócz prawdziwych miłosników wpadal na niego każdy kto chciał: dzieciaki, dresiki, spacerowicze znad wisły... na sugestie samych uczestników wprowadzono opłaty zeby to troche zniwelowac i przebrac towarzystwo.
Kiedys był Astigmatic pozniej Femev a teraz mamy Audioriver ... jak by ten festiwal sie nie nazywał to za każdym razem jego program jest tak urozmaicony i bogaty w rozne wydarzenia i artystów ze chyba tylko slepiec moze go wrzucic do jednego wora z czyms takim jak Sunrise, Sensation, Mayday itp.
W sumie to moge cie zrozumiec bo na moich znajomych którzy co roku rezerwuja tydzień w Kołobrzegu pod koniec lipca
wydarzenia w Plocku tez nigdy nie robiły specjalnego wrazenia
KLON :
Zauważyłem że tu wszyscy mają "w chuju" wszystkich.
ano bo to forum ludzi z megachujami ![]()
Ostatnio edytowany przez BASS (2009-08-10 14:59:40)
baron_hess :
mam pamiatke!
uhu uhu
i ja na środku
a Ty to który
?
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
dobry dźwięk tylko kurde czemu tak krótko ;(
daniel bell

baron_hess :
mam pamiatke!
uhu uhu
Bobster se popływał ![]()

'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw - kilka galerii z audio na onecie
Opis jest dupny: ..."The Whio" ... "Ritchie Hatwin" ![]()

O.D.I. :
baron_hess :
mam pamiatke!
uhu uhui ja na środku
a Ty to który
?
ktory na srodku? tyn w zielonym szircie?
jo to ten z prawej w biolym
baron_hess :
O.D.I. :
baron_hess :
mam pamiatke!
uhu uhui ja na środku
a Ty to który
?
ktory na srodku? tyn w zielonym szircie?
jo to ten z prawej w biolym
taaa ja ten w zielonym