Mark Cane :
wiero :
aha ale dlaczego nikt nie pisze o Capitanie Comodore ? masakrator jak Hell, swietnie zagral !
Zgadzam sie w 100 % - akurat pojawiliśmy się na AR i od razu na start tak pięknie
ja wiem tylko tyle, ze na nim bylem i cos mi swita, ze sie podobalo, ale niczego nie jestem pewien, niestety ![]()

aLd :
Moderat i tyle w temacie. Kurwa, az do pracy dzisiaj nie poszedlem:)
Ja tak samo ![]()
didabomba :
kenny :
Ogólnie ok - ale to tylko zasługa lineupu I MEGA TURBO EKIPY XD..... AudioSriver ^^ ja pierdole ludzie, oszczedzajcie i za rok Wlecome to PYDNA - wtedy pogadamy o eventach ... :F
ps. zanim ktokolwiek cos napisze, to byl moj drugi audioriver...ty wuja a w sobote miałes byc tez na AR
nie bylem sam i jednomyslnie mnie przeglosowali =] musialem wrocic do domu - zreszta piszecie ze naglosnienia nie naprawili w circus wiec nie ma czego zalowac XD

Moderat !!!!!! ![]()
Zdecydowanie za krótko, żal było wyjeżdzać z Płocka
Cała impreza rewelacyjna, pomijajac fakt ze jestem strasznie zachrypnięta, miejsce w którym nocowalismy to była jakaś porażka, i na dodatek okazało się że był to niegdyś burdel. Z tego miejsca i tak na wszelki wypadek odradzam wszytskim na przyszły rok noclegu w pokojach gościnnych Trakt, na ulicy Zbożowej.
i oczywiscie miło było spotkac znajome twarze i poznać pare nowych osób ![]()

DUB FX,DIRTYPHONICS i CLS ,Mistabishi,Chase and Status- naj naj naj z całego AR,ale byłam w muzycznym raju.
Co do Dub FX to wystep był podobny jak na woodstock ale nie do końca to co zapodał w ostatnich kilku minutach było xajebiste,chyba zwariował tak samo jak i publiczność ![]()
Dirtyphonics? OMG !!!!!!! Jak weszli po Moderacie [fajnie się go słuchało,popijając i paląc w oczekiwaniu na czortów
] to jakbym na nowo odżyła,tak mi dobrze zrobili ![]()
A poóxniej znowu padłam na ryj... odpoczynek na wzgórzu i rozkoszowanie się dźwiekami , zajebiście.
No i pogawędki & ploteczki namiotowe i poranna sauna,cieplutkie drineczki,mmmmm .Nie ma to jak ciepła wódka i zimny prysznic pod szlaufem z rana ![]()
Na rynku Radical& K-tee - mniam,uwielbiam. Wielka szkoda ,że nie wystepowali na dole ,jedno szczęście ,że udało mi się ich posłuchać,bo było tyle do zrobienia...
Generalnie impreza zajebiście udana!!!!!
Za rok powtórka tylko troszkę bardziej muszę się zorganizować i biorę inny namiot,czy ten sam brać Luki,przynajmniej dobrze ci się spało w kuchni,prawda? ![]()
pozdr tych ,których poznałam i tych ,których spotkałam ponownie.
ps.naładowałam baterię,teraz dzwońcie do cholery ![]()

taaaaaaaaaak !!!! ![]()
w piatek zajebiscie ![]()
15 minut capitana commodore daly mi do myslenia
, MyMy srednio,Mitsabishi,dub fx i caspa & rusko zajebioza chociaz w polowie seta caspy ucieklem na to co rozjebalo mi zyly ![]()
![]()
HELLmut w piatek wygral u mnie
, voorn jak dla mnie standard czyli fajnie jak zawsze
a sienkiewicz meczyl wiec udalismy sie na posilek do ZNAJOMKA ![]()
w sobote wykurwiscie ![]()
udalo mi sie zaliczyc 25 minut Radicalla i K-Tee
zajebiscie i w fontannie bardzo sympatycznie:D
na skibe mozna powiedziec ze nie zdazylem ale cos tam slyszalem schodzac po schodach ![]()
The Mole dobrze!!
, od Joakima spodziewalem sie czegos wiecej na ale coz
Moderat pieknie
Dirtyphonics na wielki plus,wspaniale sie wyskakalem
na Rysku bylem 20 minut ale wszyscy chwala wiec bylo dobrze chyba:D holden jak holden:) 4 godzinna bajka ![]()
biba na wielki plus!!! ![]()
pozdrolot dla "Wcześniaków" ![]()
Spanie w byłym burdelu roxxxx ! ![]()
+ Jacek Sienkiewicz, Holden, Hawtin, DBX, MyMy, Dawid Szczęsny, Radio Slave, TTV ![]()
-The Mole, DUB FX, Boratto, Efdemin (zawiodłem się na tych występach)
pozdrawiam !

Anetka :
Moderat !!!!!!
Zdecydowanie za krótko, żal było wyjeżdzać z PłockaCała impreza rewelacyjna, pomijajac fakt ze jestem strasznie zachrypnięta, miejsce w którym nocowalismy to była jakaś porażka, i na dodatek okazało się że był to niegdyś burdel. Z tego miejsca i tak na wszelki wypadek odradzam wszytskim na przyszły rok noclegu w pokojach gościnnych Trakt, na ulicy Zbożowej.
i oczywiscie miło było spotkac znajome twarze i poznać pare nowych osób
"patrz sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" ![]()

'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
dla mnie numer imprezy!

filmiki i zdjęcia już się wrzucają odwiedzać gmyras.fn.pl/~ufo Dla niecierpliwych Berlin Calling na serwerze ;-D
DJ HELL - nie było tak jak się spodziewałem , było o niebo lepiej MISTRZ !!!!!
na duży PLUS zasłużyli CAPITAN, DANIEL BELL, MAX SKIBA, RIECHIE
jedyne co mnie na maxa drażniło to kurz, do teraz go czuje, w circusie to nie mogłem normalnie oddychac. w tamtym roku sobotni deszcz troche złagodził sytuacje.
ale ogólnie BYŁO PIĘKNIE!
DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL DJ HELL
ja bylem tylko sobota i niedziela.
ale cala biba na duzy +
za rok raczej od poczatku do konca na audio albo z 2 dni dłuzej ![]()
miejsce zajebiste: Płockowy
kolorowy most, duza gora + 1335 schodow z roznych stron, ksiezyc swiecacy obok jakiegos czegos ( zamku ) na koncu góry okolo 22-23 .
Ryneczek w niedziele mistrzostwo
tance w fontannie.
Ludzie zajebiscie normalni albo zajebiscie nienormalni,
niepotrzebne widzialem chyba 2 osoby przez sobote i niedziele.
Muzyczne pieknie : Kamp, Moderat , The Mole live, Ewan Pearson, Gui Boratto,
James Holden - wszystkich nie wysluchalem od poczatku do konca niestety. Wielu jeszcze ciekawych grajkow tez nie usłyszalem.
Najwiekszy minus to szef minusa Ryszard - te pierdy głosnikow tak mnie wkurwialy ze nawet nie ocenie jego setu albo ocenie tak - 1 wielki pierd
( nie wiem kto dal dupy , bo akustycy to slyszeli na 100% , czy on chcial zeby to tak gralo ? czy zabronil im cos zmienaic podczas jego seta? )
Czy Poziom zagral wogole ? Bo jak dobrze go rozpoznałem na scenie to chyba nie byl w stanie grac ![]()
Piwo mozna bylo spokojnie wnosic do namiotow.
Na koniec kawałek cytatu z ulotki audio, Miss Pl :
"Płock to miasto ma klimat"

Było godnie ![]()
Najlepszy występ Rysiek http://www.youtube.com/watch?v=MZ3Dsv_LeyE i Chase & Status - tutaj ochrona na szczęście nie była taka zamulona bo zabrali typa, który się ciągle rzucał na wszystkich, uff ![]()
Wybornie słuchało się Moderata siedząc na skarpie, sącząc piwo ![]()
Przemieszczanie się między namiotami nie było takie złe, złe to były kolejki po kiełbaski, które się za szybko skończyły i została żylasta karkówka ![]()
Błąd zrobiłyśmy, że nocleg taki kawał miałyśmy, w następnym roku akademik i basta ![]()
Audioriver jest święte - kropka ![]()
Dirtyphonics chyba wszystkim się spodobało - kto by pomyślał, że francuzi mogą tak wykosić ![]()
Moderat - proste, że zajebiście, poza tym zobaczyłem ich bliżej niż początkowo chciałem, najpierw widziałem ich próbę na której zeszli pod scenę od strony widowni, chodzili sobie po plaży całkowicie swobodnie, najlepsze jednak było kiedy już z bratem wracałem pociągiem (jechałem ekspresem do Berlina), pociąg oczywiście zapierdolony (jak to wakacje) , szukamy wolnego przedziału, patrzymy siedzi jakoś gość, pełno miejsca więc wsiadamy, siedzimy sobie siedzimy, a tu wpada Gernot Bronsert z Modeselektor (ten łysy) i mówi, że cały przedział ma zarezerwowany, oczywiście Mnie zatkało
, myślę sobie: "kurwa zaraz wpadnie Sebastian i Sascha" więc grzecznie powiedzieliśmy :"ok" "no problem" i sobie poszliśmy, acha Sascha'y z nimi nie było, kolesie z którymi byli to musieli być ci z Pfadfinderei, później chciałem jakoś fote zrobić, ale sobie pomyślałem, że nie będę robił wiochy ![]()
Co do reszty festiwalu też muszę pochwalić Capitan'a Commodore, bardzo Mi się podobał wystęo The Whip i miłe zaskoczenie na Hell'u, Mistabishi jeśli chodzi o drum również bardzo ciekawie, Cls & Wax też dali radę ![]()

Pedro Dust :
http://www.youtube.com/watch?v=LLzeY-9NR2Y
dla mnie numer imprezy!
tylko to pamietam z ich wystepu i zaluje ze taka mocna pizde se zrobilem tak wczesnie... poppers rox ![]()

mariush :
Pedro Dust :
http://www.youtube.com/watch?v=LLzeY-9NR2Y
dla mnie numer imprezy!tylko to pamietam z ich wystepu i zaluje ze taka mocna pizde se zrobilem tak wczesnie... poppers rox
pierwszy ich numer mnie zniszczyl niemilosiernie, naglosnienie z ta linia bassowa tego numera poprostu wykosilo ostro
po 30 minutach poszedlem na koncowke boratto i czekalem juz tam na rycha

Juz wiem ze za rok sie pojawwie!! ![]()
MODERAT brak słow pieknie pieknie brak słów!!!
HOldem miszcz dobrze rozkrecal do samego konca. ![]()
![]()
rychu dirtyphonics i capitan commodore tez zasluguja na pochwale!![]()
pzdro dla gsz bandy :*