cykoelektryko :
AMERICAN GRIZZLY :
Djemba :
mily ja nie bylem ani razu na audioriver a teraz jade wiec rozumiem ze te slowa tez w pewnym stopniu sa skierowane do mnie
i nie rozumiem w sumie (chyba pierwszy raz) Ciebei i twojej opinii. nie wiem co zlego jest w tym, ze impreza ta przez lata rozwijala sie na tyle, ze teraz duza ilosc ludzi jedzie chocby z ciekawosci zeby ten event zobaczyc (w tym ja). co jak co ale czlowiek jest jednostka, na ktora bardzo duzy wplyw maja opinie innych, reklamy itp. Ja jade tam, bo jeszcze nigdy nie bylem (w porownaniu do Soundtropolis czy TE),a co jak co Audioriver zrobilo sobie w ostatnich latach niesamowita reklame. Nie uwazam, ze ci co jada w tym roku na audioriver chca byc jazzy i trendy. Nie rozumiem tez tego zdania: "bycie w Płocku jest modne na GSz a szkoda bo było zajebiście -> ". Co bylo zajebiscie?
Nie wiem czy pijesz tutaj do tego ze zamiast soundtropolis niektorzy wybrali audioriver. Ja wybralem audioriver glownie z dwoch wzgledow: raz ze na soundtropolis juz bylem w czasach, kiedy impreza ta wygladala klimatem calkiem innaczej niz teraz i byla dwudniowa, dwa: sklad na audioriver bardziej mi odpowiada niz sklad na soundtropolis
a co do buractwa na bibach: na soundtropolis bedzie go zdecydowanie wiecej i to niekoniecznie z gsznie wyłapałeś ukrytego przekazu miłego
dokladnie, ktory brzmi ---> jade do ogrodzienca z zona bo ona chce zobaczyc zamek
AMERICAN GRIZZLY :
Djemba :
miły :
Oby słoneczny HUJ wypierdolił Wam 30C* w Wasze namioty drugiego dnia
Plaża nie uniesie w tym roku takiej ilości "buractwa" z GSz , więc ciesze się że w tym roku tam nie dotrę :G
Pewna część trendy i jazzy forumowiczów niech wbije sobie do głowy , że AR nie jest dla wszystkich najlepszym eVentem w kraju !!!
70 % was 3 lata temu nie wiedziała co to AR i zapierdalała w tym czasie na inne eVenty robiąc tyle samo szumu w danym topicu co tu , teraz ... bycie w Płocku jest modne na GSz a szkoda bo było zajebiście -> nie kieruje swoich słów do osób które spotykałem w tamtych czasach w Płocku.
Pozdrawiam 3City :G
HAVE FUN !mily ja nie bylem ani razu na audioriver a teraz jade wiec rozumiem ze te slowa tez w pewnym stopniu sa skierowane do mnie
i nie rozumiem w sumie (chyba pierwszy raz) Ciebei i twojej opinii. nie wiem co zlego jest w tym, ze impreza ta przez lata rozwijala sie na tyle, ze teraz duza ilosc ludzi jedzie chocby z ciekawosci zeby ten event zobaczyc (w tym ja). co jak co ale czlowiek jest jednostka, na ktora bardzo duzy wplyw maja opinie innych, reklamy itp. Ja jade tam, bo jeszcze nigdy nie bylem (w porownaniu do Soundtropolis czy TE),a co jak co Audioriver zrobilo sobie w ostatnich latach niesamowita reklame. Nie uwazam, ze ci co jada w tym roku na audioriver chca byc jazzy i trendy. Nie rozumiem tez tego zdania: "bycie w Płocku jest modne na GSz a szkoda bo było zajebiście -> ". Co bylo zajebiscie?
Nie wiem czy pijesz tutaj do tego ze zamiast soundtropolis niektorzy wybrali audioriver. Ja wybralem audioriver glownie z dwoch wzgledow: raz ze na soundtropolis juz bylem w czasach, kiedy impreza ta wygladala klimatem calkiem innaczej niz teraz i byla dwudniowa, dwa: sklad na audioriver bardziej mi odpowiada niz sklad na soundtropolis
a co do buractwa na bibach: na soundtropolis bedzie go zdecydowanie wiecej i to niekoniecznie z gsznie wyłapałeś ukrytego przekazu miłego
ja żałowałem w 2005 roku że nie byłem na FeMEV Płock bo grał tam mój bóg james holden i nie przyjechałbym do płocka teraz gdyby nie on wiedziałem że wcześnie czy później odwiedzi nasz kraj po raz drugi i ciesze się że będzie to, to samo miasto gdyż moje marzenie się spełni w niedziele rano:) wiec patrząc z perspektywy - audio staje się modne....lecz nie którzy patrzą na nie z zupełnie innej płaszczyzny spełnia marzenia...i daje drugą szanse...
jakby ktoś pytał
Capitan Commodore, MyMy live, Mistabishi, Zoot Woman live , Daniel Bell live, Radio Slave, DJ Hell, Joris Voorn, Jacek Sienkiewicz, Catz‘n Dogz, The Mole live, Ewan Pearson, Moderat live, Gui Boratto live, Richie Hawtin, Ulrich Schnauss, James Holden, Poziom-X
zobaczymy co będzie
600!!
lisner :
spełnia marzenia
dokładnie, spełnia muzyczne marzenia + mega gruby melanz na polu i o to chodzi, a nie zeby sie kurwa pokazywać gdzieś na fotach z kleksem, no sory coś mi tu nie gra rozpatruje to generalnie pod kontem muzyki.
i pozdrawiam "starą gwardie" nie zaglądając jednocześnie nikomu w metrykę
aLd :
Kurna, czuje sie jazzy, trendy i niczym burak, bo jezdze nieprzerwanie od Astigmatica do Plocka :<
ten jak sie poczul
Będzie ktoś już w piątek na polu przed 13 czy tylko ja się tak wyrwałem ?
Grzechas :
lisner :
spełnia marzenia
dokładnie, spełnia muzyczne marzenia + mega gruby melanz na polu i o to chodzi, a nie zeby sie kurwa pokazywać gdzieś na fotach z kleksem, no sory coś mi tu nie gra
rozpatruje to generalnie pod kontem muzyki.
i pozdrawiam "starą gwardie" nie zaglądając jednocześnie nikomu w metrykę
kÄ…tem Grzesiu...kÄ…tem
nie mam w co grać na PS3
cykoelektryko :
aLd :
Kurna, czuje sie jazzy, trendy i niczym burak, bo jezdze nieprzerwanie od Astigmatica do Plocka :<
ten jak sie poczul
AMERICAN GRIZZLY :
Grzechas :
lisner :
spełnia marzenia
dokładnie, spełnia muzyczne marzenia + mega gruby melanz na polu i o to chodzi, a nie zeby sie kurwa pokazywać gdzieś na fotach z kleksem, no sory coś mi tu nie gra
rozpatruje to generalnie pod kontem muzyki.
i pozdrawiam "starą gwardie" nie zaglądając jednocześnie nikomu w metrykękątem Grzesiu...kątem
dobra ale zostawię to jako przykład dla potomnych
LukiTuki :
ja z siostrą zamierzamy być koło 12-ej i zacząć rozkładać nasz przezajebisty prl-owski namiot ,drzemnąć się chwilunię ,zrobić grila i zacząć melanż.
icey5 :
LukiTuki :
ja z siostrą zamierzamy być koło 12-ej i zacząć rozkładać nasz przezajebisty prl-owski namiot
,drzemnąć się chwilunię ,zrobić grila i zacząć melanż.
grilla ? To może będzie możliwość podłączenia się ?
audioriver wyjazd ze Szczecina
cześć, kto się chce wybrać autem na audioriver zamiast pociągiem??
niestety znajomi się wysypali z różnych względów, samemu na benzynę nie wydole żeby jechać a pociąg + namiot itd. to trochę za duży melanż.
Planowany wyjazd jutro w nocy ze Szczecina tak żeby być w Płocku na rano, zainteresowani proszeni pisać na priv autko to beznyna spali jakieś 7 w trasie bo to nie nówka; ).
ps. możliwość sprawdzenia maila będę miał jutro do południa a potem dopiero na sam wieczór, tel w mailu ułatwi sprawę.
pozdrawiam audioriverowo; )
LukiTuki :
icey5 :
LukiTuki :
ja z siostrą zamierzamy być koło 12-ej i zacząć rozkładać nasz przezajebisty prl-owski namiot
,drzemnąć się chwilunię ,zrobić grila i zacząć melanż.
grilla ?
To może będzie możliwość podłączenia się ?
pytanie! No jasne,grillek grillkiem ale trzeba zacząć wódkę pić
gutek81 :
icey5 :
pytanie! No jasne,grillek grillkiem ale trzeba zacząć wódkę pić
za takie podejście masz u mnie piątaka
zapraszamy
cichy86 :
dlatego nie jade bo buractwa nie zniose no i nie ma svena....
głupi jesteś
ja już koczuje pod Płockiem titi riti
a mi się jeszcze jedno pytanie nasunęło, czy pole namiotowe będzie oświetlone bo nie wiem czy kupować latarkę
Jak by ktos nie mial jeszcze karnetu to mi została sztuka Sprzedam za 8 dych... PW
wie ktoś może czy są jeszcze jakieś wolne pokoje??
Thomas Cortes :
wie ktoś może czy są jeszcze jakieś wolne pokoje??
poszlo na PW
mensch :
kolejny odcinek z cyklu "przygody dropskiego" pt. dropski uczy sie jezdzic na motorze na polu namiotowym na audioriver
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
P.S. Chyba turbina poszla
jaaaaaaaa pierdole co za koles