Loque :
Gdzie poleciacie coś jeść w Płocku? Odrazu zaznaczam ze mam na mysli normalne jedzonko, żadne fast foody
Najlepsze sa naleśniki na kacu w sobote w jakimś barze z naleśnikami na rynku, nie pamiętam nazwy niestety
Ula :
Możecie MI doradzić jaką trasą najlepiej jechać do Płocka?(wyruszam z Katowic samochodem)
Wiec doswiadczylem to przyjemnosc rok temu ... a mianowicie ruszylismy najkrotsza trasa... pierw oblukalismy trasne na mapgo a potem gps nas prowadzil...
z miejsca Ci odradzam jechac nakrotsza!! poniewaz ta trasa jest mega przejebana przez jakies wsie huje muje dzikie weze i przez centrum Łodzi gdzie spedzilismy na switlach w sumie chyba z 2h a do Plocka jechalismy ta trasa 7.5h!!
Spowrotem wpisalismy najszybsza i jechalismy ok 4h
Ta trasa prowadzila przez Warszawe.... a dokladniej jechalismy przez ŻYRARDÓW to dzielinica WaWy i potem sie wskakiwalo na trase.
Ula :
ram0l :
Ula :
Dzięki śliczne, właśnie ta Łódź Mi strasznie wadzi.
To omiń.
No właśnie cały widz polega na tym że wolałabym żeby Mi ktoś doradził jeśli omijał tą nieszczęsna Łódź którędy najlepiej jechać.
Jeśli jedziesz w godzinach popołudniowych to faktycznie dobrze ominąć Łódź. Dobrym rozwiązaniem może być taka trasa:
Katowice - Częstochowa - Piotrków Trybunalski - Tomaszów Mazowiecki - Rawa Mazowiecka - Mszczonów - Sochaczew - Wyszogród (most na Wiśle) - Płock.
Co prawda jest dłuższa od Łódzkiej o 25 km ale za to jest szybsza, nie ma dużo kontroli radarowych.
Ciekawie rozwiązanie z prysznicami miało miejsce na Przystanku Woodstock , może by tak organizatorzy zrobili coś w tym kierunku bo rok temu lipa niezła była .
dropski :
xavery :
TETRAO :
a nie tracił dobrej biby dla spędu wiesniaków w Ogrodziencu :F :F :F
to co Ja, Mily, ATIT, Cover, Andego itd., to wieśniacy.
Jak chcesz obrażać to rób to prosto w oczy a nie na monitorzea czujesz ze jestes wieśniakiem?
.. spusc troche cisnienie xav
a ja się czuje wieśniakiem bo jestem synem prostego rolnika i jadę na Audioriver to liczy sie ze w Płocku będą wieśniaki???
<myśli>
<zastanawia się>
<bezradny>
TECHNIK :
Ciekawie rozwiązanie z prysznicami miało miejsce na Przystanku Woodstock , może by tak organizatorzy zrobili coś w tym kierunku bo rok temu lipa niezła była .
audioriver.pl :
Audioriver 2009 ma być lepszy od poprzednich pod każdym względem. To samo tyczy się noclegów i o ile nie zajmujemy się budową hoteli, tak wreszcie udało nam się zorganizować prysznice na polu namiotowym. Łatwo nie było!
k_mill :
TECHNIK :
audioriver.pl :
Audioriver 2009 ma być lepszy od poprzednich pod każdym względem. To samo tyczy się noclegów i o ile nie zajmujemy się budową hoteli, tak wreszcie udało nam się zorganizować prysznice na polu namiotowym. Łatwo nie było!
No i elegancko . Idę kupić bilet
gr8man :
Ula :
ram0l :
To omiń.
No właśnie cały widz polega na tym że wolałabym żeby Mi ktoś doradził jeśli omijał tą nieszczęsna Łódź którędy najlepiej jechać.
Jeśli jedziesz w godzinach popołudniowych to faktycznie dobrze ominąć Łódź. Dobrym rozwiązaniem może być taka trasa:
Katowice - Częstochowa - Piotrków Trybunalski - Tomaszów Mazowiecki - Rawa Mazowiecka - Mszczonów - Sochaczew - Wyszogród (most na Wiśle) - Płock.
Co prawda jest dłuższa od Łódzkiej o 25 km ale za to jest szybsza, nie ma dużo kontroli radarowych.
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
druga , podobna , opcja z Piotrkowa na Koluszki i z nich na Łowicz , pózniej jak ta lala na Płock
TECHNIK :
k_mill :
TECHNIK :
audioriver.pl :
No i elegancko . Idę kupić bilet
widzimy się
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw Do znajomych dołączyli, liebing, hardy hard, tidej i inni nie bądz gorszy dołącz !
Loque :
Gdzie poleciacie coś jeść w Płocku? Odrazu zaznaczam ze mam na mysli normalne jedzonko, żadne fast foody
do baru mlecznego to tylko zeby jebnac ze smiechu i zjesc sol z keczupu.ale trzeba tam wejsc i poczuc ten klimat.nazywa sie chyba "pod arkadia";)dobra i tania pizza jest na przeciwko pomnika jakis zolnierzy:P
z calym szacunkiem dla miejscowej gastronomi ale po 5ciu latach spozywania wynalazkow wchodze w swojego grilla.
winetu :
xavery :
TETRAO :
a nie tracił dobrej biby dla spędu wiesniaków w Ogrodziencu :F :F :F
Jak chcesz obrażać to rób to prosto w oczy a nie na monitorzeMu raczej chodziło o to ,że każda biba poza AR \o/ to już teraz spęd dla wieśniaków. Mam takie wrażenie czytając ten topic i wogóle....
wystarczy popatrzec kto z tego forum jedzie na ad i smialo mozna powiedziec ze jest to sped
lol :
winetu :
xavery :
Jak chcesz obrażać to rób to prosto w oczy a nie na monitorzeMu raczej chodziło o to ,że każda biba poza AR \o/ to już teraz spęd dla wieśniaków. Mam takie wrażenie czytając ten topic i wogóle....
wystarczy popatrzec kto z tego forum jedzie na ad i smialo mozna powiedziec ze jest to sped
więc mowisz ze jedziesz
Antonio :
lol :
winetu :
Mu raczej chodziło o to ,że każda biba poza AR \o/ to już teraz spęd dla wieśniaków. Mam takie wrażenie czytając ten topic i wogóle....wystarczy popatrzec kto z tego forum jedzie na ad i smialo mozna powiedziec ze jest to sped
więc mowisz ze jedziesz
wlasnie nie
lol :
Antonio :
lol :
wystarczy popatrzec kto z tego forum jedzie na ad i smialo mozna powiedziec ze jest to spedwięc mowisz ze jedziesz
wlasnie nie
więc nie możesz tego takim 100 % spedem nazwać
Antonio :
lol :
Antonio :
więc mowisz ze jedzieszwlasnie nie
więc nie możesz tego takim 100 % spedem nazwać
a to ty jestes pastuchem ktory pasie tam swinie?
lol :
Antonio :
lol :
wlasnie niewięc nie możesz tego takim 100 % spedem nazwać
a to ty jestes pastuchem ktory pasie tam swinie?
nie, pochodze z wielkopolski a u nas pastuchow nie ma
ale moge Ci dobrego dostawce paszy załatwić
JUSTice :
6. Organizator Imprezy może odmówić wstępu na Imprezę oraz przebywania na niej osobom:
...
e) w odzieży sportowej lub niebezpiecznej (dres: spodnie lub bluza; buty o metalowych zakończeniach),
f) posiadających gwizdki, trąbki i inne hałaśliwe gadżety,
dlatego Pawle?
BoxSter :
JUSTice :
6. Organizator Imprezy może odmówić wstępu na Imprezę oraz przebywania na niej osobom:
...
e) w odzieży sportowej lub niebezpiecznej (dres: spodnie lub bluza; buty o metalowych zakończeniach),
f) posiadających gwizdki, trąbki i inne hałaśliwe gadżety,dlatego Pawle?
a jak morde wydrze to oj oj...
BoxSter :
JUSTice :
...
Paweł uważa, że jest zbyt elo, żeby być w większości
gr8man :
Ula :
ram0l :
To omiń.No właśnie cały widz polega na tym że wolałabym żeby Mi ktoś doradził jeśli omijał tą nieszczęsna Łódź którędy najlepiej jechać.
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ja bym mimo wszystko jechał S1, bo mozesz jechac te ~160-180 km/h z palcem w dupie i nadrobisz przejazd przez Lodz, a jechanie przez te scierwa to jednak podnosi cisnienie
A kontrole radarowe? Hm, CB radio pozycz
Interfusion :
Loque :
A dobre tam żarło jest? Bo ja nie wiem
ram0l :
BoxSter :
JUSTice :
...
Paweł uważa, że jest zbyt elo, żeby być w większości
kto myślał że chodzi o nighta?