Susanna :
AMERICAN GRIZZLY :
Susanna :
dziwisz się ?
najlepszy open air w Polsce zaraz za Open'erem
(bo Creamfields ma przerwę :F )to tylko zdanie niewielu z całej populacji...
możliwe, nie wiem, nie znam statystyk
mówię za siebie, a Ty masz zawsze ze zrozumieniem tego problem
@Ola
no wszystko na to wskazuje i mam nadzieję, że za rok się uda
dziewczyny w tej kwestii trzymam z Wami.
Choć ten AR będzie moim pierwszym,może zmienię zdanie ale na ten czas mam tak samo jak Wy (jako jedna z nielicznych).
Witam, poszukuje transportu z poznania, dla 2 osob, jakby ktos mial miejsce w samochodzie albo jakism busie, to prosze dac znac ! na PW albo madzungaboy@wp.pl, dzieki pozdro
4 dni
wygralem karnet na AR na grubabiba.pl :F:F wiec jeden mam na opierdol, cena 50zł chetnych na PW no i nie chce sie bawic w wysylki wiec najlepiej jakby to bylo osobiscie przed bibka, kolo 18 bede juz planowo w plocku
BASS :
Schranzkurva :
Dobra akcja na gronie jest organizowana
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwmam wrazenie ze autorem tego "swietnego" pomyslu jest ktos stad
ten avatar jakis znajomy chyba linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio jak na jednej bibie byłem to organizatorzy nawrzucali masę piłek plażowych do ludzi, bomba sprawa.
AMERICAN GRIZZLY :
po huju
a wg. Ciebie to który jest lepszy?
madzungaboy :
Witam, poszukuje transportu z poznania, dla 2 osob, jakby ktos mial miejsce w samochodzie albo jakism busie, to prosze dac znac ! na PW albo madzungaboy@wp.pl, dzieki pozdro
poka fote :F
jak dobrze pojdzie bede mial swoj plażowy zestaw !!
Antonio :
czyli pianke i klode do surfowania
ragnar :
BASS :
Schranzkurva :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwmam wrazenie ze autorem tego "swietnego" pomyslu jest ktos stad
ten avatar jakis znajomy chyba linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwOstatnio jak na jednej bibie byłem to organizatorzy nawrzucali masę piłek plażowych do ludzi, bomba sprawa.
nie no wiesz, ja tam nie mam nic przeciwko jak ze sceny cos tam rzucaja ale jakos sobie nie moge wyobrazic kilkuset fanow nuty ktorzy zamiast tanczyc stoja z nadymanymi policzkami i dmuchaja w koleczko ... kurwa w sumie konkurs wianków z mleczu tez by mozna bylo zrobic
bańki na festiwalach to słodki widok Shari kup 2opakowania, ja też chcę !
1 karnet mam do pchniecia za 80 zl pw....
generalnie TT wporzo - Holden wystarczajaco długo o/ zajebiscie, ze Helmut ciupnie prawie na koncu... bedzie mozna poprosic o biss
- : Rysiu troszke za krotko, ale przezyjemy
me cisnienie tętnicze - 190/105
Susanna :
bańki na festiwalach to słodki widok
Shari kup 2opakowania, ja też chcę !
no jacha,że kupię będziemy se puszczać
ram0l :
AMERICAN GRIZZLY :
po huju
a wg. Ciebie to który jest lepszy?
dożynki u sołtysa gminy wągrowiec
Shari Vari :
Susanna :
bańki na festiwalach to słodki widok
Shari kup 2opakowania, ja też chcę !
no jacha,że kupię
będziemy se puszczać
puszkać ! puszkać !!!!
wygląda na to, że będziemy ze skromną ekipą kimać w szkole na sali gimnastycznej
ktoś ze starych wyjadaczy orientuje sie czy jest tam mega ścisk, czy jest nieco luźniej?
mam nadzieje, że nie poupychają tam wszystkich na maksa i że nie bedziemy sie tam cisnąć jak śledzie w puszce
BASS :
Schranzkurva :
'
ten avatar jakis znajomy chyba linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
to nie ja
narol :
BASS :
Schranzkurva :
'
ten avatar jakis znajomy chyba linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwto nie ja
dobra dobra
cykoelektryko :
Antonio :
czyli pianke i klode do surfowania
cos podobnego w dobrym kierunku idziesz !
konop :
z puszkiem?
hahhah
zwyrolu Ty