Kowal1881 :
Timetable troche chujowy, ale to było do przewidzenia , że w chuj grajków będzie się nakładać na siebie, chujowo troche, ale cóż....
Na N1 DE było dużo więcej grajków fajnych a jakoś dali radę
ludziska spojrzcie na mape a nie narzekajcie ze miejsc nie ma macie mase jezior kolo plocka,a dookola nich osrodki w ktorych mozecie wynajać sobie jakąs miejscowke,ja rezerwowalem tydzien temu i nei mialem zadnych problemów co prawda 20km od Plocka ale za to after nad jeziorem siada jak złoto pozdro
adam-12 :
ludziska spojrzcie na mape a nie narzekajcie ze miejsc nie ma macie mase jezior kolo plocka,a dookola nich osrodki w ktorych mozecie wynajać sobie jakąs miejscowke,ja rezerwowalem tydzien temu i nei mialem zadnych problemów co prawda 20km od Plocka ale za to after nad jeziorem siada jak złoto
pozdro
masz wszystkie odcinki?
konop :
adam-12 :
ludziska spojrzcie na mape a nie narzekajcie ze miejsc nie ma macie mase jezior kolo plocka,a dookola nich osrodki w ktorych mozecie wynajać sobie jakąs miejscowke,ja rezerwowalem tydzien temu i nei mialem zadnych problemów co prawda 20km od Plocka ale za to after nad jeziorem siada jak złoto
pozdro
masz wszystkie odcinki?
ke?
hehehe tiaaa jestem wielkim fanem
Witam
Mam 2 sprawy
1.
Szukam osób jadących autem z Poznania.
Potrzebuję jedno wolne miejsce. Planuję spąć na polu namiotowy i
chciałbym jechać w czwartek (dowolna godzina) lub w piątek jakoś rano.
Mogę zapłacić 1/4 ceny za benę plus jakiś bonus (%.%) dla
właściciela auta.
2.
Sprzedam 4 karnety na Audioriver:
Cena 1 karnetu: 80 zł
Przy zakupie 4 sztuk na raz cena - 300 zł - 75 zł / sztukę
Do odbioru w Poznaniu lub przed imprezą.
Ewentualnie mogę też wysłać poleconym.
Kontakt:
GG: 2129811
Tel: 605-571-469
MKPL :
szkoda ze Radicall and K-Tee nie graja na plazy tylko na rynku ;/
przeciez to było wiadomo od początku
Shari Vari :
cmochu :
Shari Vari :
dla mnie jest to jedyne wyjście w momencie gdy już nie ma miejsc w żadnym hotelu,hostelu,motelu ,kwaterze prywatnej i innych chujawiankach. Fakt - zero prywatności. za późno wzięłam się za organizowanie sobie noclegu niestety. i tak wyszłodawaj pod namiot lepiej
niet.
mam złe doświadczenia
nie narzekajcie na szkołę, rok temu tam koczowałem i było zajebiście. 5 min. z buta na festiwal, bieżąca woda i kawałek miejsca żeby nie kapało na łeb - czego trzeba więcej? zresztą w tym roku znowu tam będę - tym razem na sali gimnastyczniej o ile się babki dysponujące nie zlitują
adriano :
Shari Vari :
cmochu :
dawaj pod namiot lepiejniet.
mam złe doświadczenia
nie narzekajcie na szkołę, rok temu tam koczowałem i było zajebiście. 5 min. z buta na festiwal, bieżąca woda i kawałek miejsca żeby nie kapało na łeb - czego trzeba więcej?
zresztą w tym roku znowu tam będę - tym razem na sali gimnastyczniej o ile się babki dysponujące nie zlitują
tez w zeslym roku tam kimalem. spoko miejsce. nawet planowene byly wyscigi na motorynkach
Zmuszony jestem jechać w piątek rano a moja ekipa wyjeżdża już w czwartek, więc jadę samochodem do Płocka jakoś 11:30 w piątek ze SZCZECINA. Wolne mam 4 miejsca (koszt na 4 osoby to 25 zł/os w 1 stronę [dobra muza i woda n/g gratis ;- ] - będę też wracał w niedziele jakoś późnym popołudniem więc możemy się dogadać).
Jak coś to piszcie na gg 5123569.
karnet na audioriver 70 zł - okolice Bielska-Białej, Cieszyna, Skoczowa
zainteresowanych zapraszam na pw:)
MKPL :
Beezon :
MKPL :
szkoda ze Radicall and K-Tee nie graja na plazy tylko na rynku ;/
przeciez to było wiadomo od początku
wiem ale i tak szkoda :F
Szkoda to jest kurwa że wjebali dramy do namiotu <foch>
adriano :
Shari Vari :
cmochu :
dawaj pod namiot lepiejniet.
mam złe doświadczenia
nie narzekajcie na szkołę, rok temu tam koczowałem i było zajebiście. 5 min. z buta na festiwal, bieżąca woda i kawałek miejsca żeby nie kapało na łeb - czego trzeba więcej?
zresztą w tym roku znowu tam będę - tym razem na sali gimnastyczniej o ile się babki dysponujące nie zlitują
no ja też jestem na sali gimnastycznej.
Shari Vari :
ja jestem w sali gimnastycznej chytry big_smile
ja tyz :F
jest jeszcze sens dzwonic po akademikach i pytac o wolne pokoje?
niestety niedawno sie obudzilem
wiero :
buhaha Shed i Hawtin o tej samej godzinie, porażka
ja wybieram sheda!
alexx :
wiero :
buhaha Shed i Hawtin o tej samej godzinie, porażka
ja wybieram sheda!
a spierdalaj będzie przecież w KRK później
ciekawe ile ludzi bedzie w tym roku na AR , zauwazylam,ze sie ich tyle wybiera ze az mnie to przeraża
Schranzkurva :
MKPL :
Beezon :
przeciez to było wiadomo od początkuwiem ale i tak szkoda :F
Szkoda to jest kurwa że wjebali dramy do namiotu <foch>
właśnie...