Kochani Moi,
Richie Hawtin nie mógł niestety dłużej zagrać ze względu na napięty harmonogram. Gdyby to od nas zależało, to grałby i 4 h. Richie nie chciał nawet hotelu: przylatuje w nocy, gra i musi lecieć dalej.
Co do godzinnych występów, to musicie wiedzieć, że tyle zwykle trwają właśnie występy typu live. Bardzo rzadko można trafić na dłuższe. Mi się jeszcze nie zdarzyło w każdym razie.
To jest absolutnie normalne, więc proszę się nie oburzać ![]()
a uwagę, że impreza powinna trwać do 12:00 uznaję za żart
my też kiedyś musimy odsapnąć, a w tym roku festiwal trwa aż 42 godziny. w sumie 49 z dwiema przerwami po 4 i 3 godziny.
Pozdrawiam,
rzecznik AR
alexx :
prawie wszystko ujdzie ale wychodzi na to ze ricziego sobie nie poslucham
hybrid :F

wlasnie najbardziej zaluje, ze shed live i rychu sie pokrywaja, ale coz, shed w berlinie latwo zlapac, a na rysku beda tance rozpierdalance i max podnieta wiec ciezko bylo by mi to odpuscic ![]()
edit:
oraz zgadzam sie, ze impreza do 12 to jest to co w wakacje tygryski lubia najbardziej ![]()
Ostatnio edytowany przez elber (2009-08-03 15:36:57)

ale w sumie szkoda ze tak wczesnie konczy sie granie na rynku
nie bedzie co robic potem, a planowalem zostac do poniedzialku
Nermal :
Kochani Moi,
Richie Hawtin nie mógł niestety dłużej zagrać ze względu na napięty harmonogram. Gdyby to od nas zależało, to grałby i 4 h. Richie nie chciał nawet hotelu: przylatuje w nocy, gra i musi lecieć dalej.
Co do godzinnych występów, to musicie wiedzieć, że tyle zwykle trwają właśnie występy typu live. Bardzo rzadko można trafić na dłuższe. Mi się jeszcze nie zdarzyło w każdym razie.
To jest absolutnie normalne, więc proszę się nie oburzać
a uwagę, że impreza powinna trwać do 12:00 uznaję za żartmy też kiedyś musimy odsapnąć, a w tym roku festiwal trwa aż 42 godziny. w sumie 49 z dwiema przerwami po 4 i 3 godziny.
Pozdrawiam,
rzecznik AR
racja i tak chwala wam za wszystko dzieki
novacco :
jarekn21 :
AUDIORIVER BY NIGHT
Piątek, 7 sierpnia
02:15 – 04:15 DJ Hell (International Deejay Gigolo Records)
02:00 – 04:00 Radio SlavePokrywanie się Radio Slave'a i Hella to jakaś porażka, chyba że ja źle widzę...
Edit: Wycięte
na to liczylem, czyli hella zobacze ![]()
konop :
novacco :
jarekn21 :
AUDIORIVER BY NIGHT
Piątek, 7 sierpnia
02:15 – 04:15 DJ Hell (International Deejay Gigolo Records)
02:00 – 04:00 Radio SlavePokrywanie się Radio Slave'a i Hella to jakaś porażka, chyba że ja źle widzę...
Edit: Wyciętena to liczylem, czyli hella zobacze
Chujnia, że grają w tym samym czasie.
Za dobry skład jest ![]()
Pójde na main w takim razie.
Martin :
konop :
novacco :
Pokrywanie się Radio Slave'a i Hella to jakaś porażka, chyba że ja źle widzę...
Edit: Wyciętena to liczylem, czyli hella zobacze
Chujnia, że grają w tym samym czasie.
Za dobry skład jest
Pójde na main w takim razie.
ja z main chce tylko zobaczyc hella i commodore, reszta mnie jebie TT ulozony ideaslnie jak dla mnie ![]()
nie chcialem tylko pokrycia bella z hellem lub sienkiewicza z hellem

Hell, Radio Slave, Chase & Status, w tym samym czasie, trzeba cos wybrac ![]()

dropski :
Beezon :
Hell, Radio Slave, Chase & Status, w tym samym czasie, trzeba cos wybrac
piwo i hamburgery o/
"Idiota" ![]()

dlaczego pole namiotowe nie bedzie na plazy tylko jak jest na mapie na terenach "zielonych"?z tego co pamietam to tam sa tylko drzewa i waski pas ciagnacy sie do "brunatnego jeziora".licze na to,ze wyjdzie to wszystkim na dobre ale na ta chwile tego nie widze.

nie jestem w temacie tej imjprezy od poczatku wiec jak to jest z ta data imprezy bo 7 to piatek a 9 to niedziela a wszedzie pisze w programie piatek i sobota...to czyli jest 7-go i 8-go? i gdzie moge znalesc time table bo jakos nie zauwazylem na stronce audioriver...?

hell :
nie jestem w temacie tej imjprezy od poczatku wiec jak to jest z ta data imprezy bo 7 to piatek a 9 to niedziela a wszedzie pisze w programie piatek i sobota...to czyli jest 7-go i 8-go? i gdzie moge znalesc time table bo jakos nie zauwazylem na stronce audioriver...?
zajrzyj na 45 stronę.
Mam nadzieję że na tym polu jakiś cień będzie bo się usmażymy

k_mill :
Pewnie bedzie patelnia jak w zeszłym roku!!!![]()

k_mill :
hell :
zajrzyj na 45 stronę.
Impreza trwa z piatku na sobote i z soboty na niedziele takze impreza trwa 3 dni - 7-8-9 w niedziele sie konczy nad ranem.
A co do tego cienia na polu to hehehe rok temu takiego zjawiska nie widzialem na obrebie km ![]()

Ja pierdole, Telefon Tel Aviv, Dirtyphonics i Hawtin się pokrywają !!! ![]()
![]()
![]()

Iness :
Ja pierdole, Telefon Tel Aviv, Dirtyphonics i Hawtin się pokrywają !!!
Telefon tel Aviv odrzuciłem od razu a szkoda
Dirtyphonics + 1h ryśka jak dla mnie ![]()

tekknotek :
wszystko piknie ladnie.gdzie mnie nogi poprowadza tam bede tancowal
byleby nie odmowiły posłuszeństwa ![]()