niech mi ktos sprzeda bilety ze 3 :F

RedGirl :
konop :
Kowal1881 :
W informacji mam napisane tylko coś takiego:
PŁOCK SZPITAL DW
PŁOCK NŻ
PŁOCK
Coś Ci to mówi?
Mimo wszystko dzieki za info, jak będę jechał to się po prostu zapytam kierowcy czy autobus jedzie na stary dworzec PKS na którym zatrzymują się tylko autobusy czy jedzie na ten gdzie obok jest dworzec PKP i myślę , że bedzie po kłopocie.poza tym nie jest wazne gdzie wysiadziesz, bierz taxi za 5 zeta obwiezie cie po calym plocku
dokładnie
a poza tym zawsze możesz zapytać kierowcę gdzie wysiąść
a poza tym zawsze mozesz spytac google ![]()
P:

Kolejny krok do przodu! NAMIOT ZAŁATWIONYYYY!!! jes,jes,jes!!!
Chujowy bo chujowy i pamięta czasy PRL-u chyba, ale za to dosć spory,będę go rozkładać chyba ze trzy dni ale to nic.
Już bliżej niż dalej.

Maglite :
Kowal1881 :
Dzięki wszystkim za pomoc i cenne rady hehehe
nastepnym razem "google.pl" bo google nie boli
mniej syfu w temacie
słaaaby zapłon ![]()

Susanna :
Maglite :
Kowal1881 :
Dzięki wszystkim za pomoc i cenne rady hehehe
nastepnym razem "google.pl" bo google nie boli
mniej syfu w temaciesłaaaby zapłon
ta, woźny sie znalazł ![]()
Jak ma ktos jakies info na temat noclegow, gdzie sa jeszcze wolne miejsca za w miarę rozsadną cene niech da znac, bo juz mnie coś strzela ![]()
Luik :
Jak ma ktos jakies info na temat noclegow, gdzie sa jeszcze wolne miejsca za w miarę rozsadną cene niech da znac, bo juz mnie coś strzela
pole namiotowe - 10zł ![]()

Takkyu__ :
Luik :
Jak ma ktos jakies info na temat noclegow, gdzie sa jeszcze wolne miejsca za w miarę rozsadną cene niech da znac, bo juz mnie coś strzela
pole namiotowe - 10zł
Jeszcze cos bylo pisane ze w jakies szkole jest mozliwy nocleg i mozna korzystac z lazienki ale cena nie wiem jaka byla chyba 10 pln
Toxic8 :
Takkyu__ :
Luik :
pole namiotowe - 10zł
Jeszcze cos bylo pisane ze w jakies szkole jest mozliwy nocleg i mozna korzystac z lazienki ale cena nie wiem jaka byla chyba 10 pln
a dokladniej to skad to info ? z checia bym poszukal, ale musze miec punkt zaczepienia ![]()
Jdkr :
Co do noclegów, to spieszymy z informacją, że organizatorom udało się nakłonić jedną z płockich szkół do otworzenia swoich progów dla uczestników imprezy. 300 miejsc udostępnił Zespół Szkół Ekonomiczno Kupieckich im. Ludwika Krzywickiego przy ul. Abp. Nowowiejskiego 4. Celem odbycia noclegu w jednej z sal należy mieć własną karimatę i 15PLN na opłatę za jedną noc. W cenie są także sanitariaty wraz z prysznicami oraz niestrzeżony parking na terenie placówki. Rezerwacji można dokonywać pod numerem: /024/ 367 19 65

Byc23k :
jutro poniedziałek, TT by się przydał
no właśnie bo nie wiem o której gro Tyn Hell
![]()
Kto jedzie w piątek pociągiem z Kato i o której ? ![]()

Tych, którzy jadą pociągiem z północy Polski powiadamiam: najlepiej jest jechać do Włocławka i stamtąd już PKS-em, który odjeżdża co godzinę (mniej więcej) spod dworca. Żadnego tłoku - przynajmniej rok temu nie było.

jak się rozpędzę w poniedziałek w pracy to zatrzymam się w piątek czyli to praktycznie już pojutrze ![]()

ciekawe czy ciepła woda w Wiśle

napewno brudna ![]()

a są muszelki ? ![]()

Ja rowniez najprawdopodobniej bede mial 2 miejsc w sam. 7os..Jezeli jest ktos chetny z okolic Bytomia..
Zainteresowanych zapraszam na pw..