będziemy się smażyć
![]()
AUDIORIVER!!!!!!! o/
rozpierdol ta pogoda będzie, z temperaturą pewnie aż tak się jak coś nie jebną, ale najważniejsze jest niebo, żeby nie padało, chociaż rok temu nie za bardzo przeszkadzał deszcz ![]()
konop :
ale raczej o 10 stopni +/- sie nie jebneli
No miejmy nadzieję, że nie ![]()
Mam jeszcze pytanie, ja będę jechał autobusem PKS i on się zatrzymuje na stacjach:
PŁOCK SZPITAL DW
PŁOCK NŻ
PŁOCK (chyba jakaś główna stacja)
Wie ktoś może z jakiej stacji jest najbliżej na teren Audioriver? I czy stacja PKS jest w tym samym miejscu co stacja PKP?

Kowal1881 :
I czy stacja PKS jest w tym samym miejscu co stacja PKP?
w tym samym

konop :
pogoda w plocku na dni festiwalowe:
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
no nareszcie coś pozytywnego ![]()

lolki będą się same w słońcu podpalać

Gonzoooo :
lolki będą się same w słońcu podpalać
\o/

a jak tam w ogóle patrzy ochrona na tego typu sprawy ? chodzi mi o pole namiotowe i densflory ![]()

haaa no to w sobotę chyba się widzimy. Będę na chwile ![]()

kurak :
a jak tam w ogóle patrzy ochrona na tego typu sprawy ? chodzi mi o pole namiotowe i densflory
patrzy tak że co 3ci mówi - daj bucha

konop :
no kurwa, w nocy 16-19 stopni, cos pieknego
bedzie mozna morda w krzakach zasnac i nie spizdzi
dokladnie TAK!
ryj w pioch po koncercie i spokoj!

zydek :
Kowal1881 :
w tym samym
aż dziw bierze, że żaden z forumowych napinaczy (ciśnie mi się na usta o wiele bardziej wulgarne i nieparlamentarne słowo, ale wolę się powstrzymać) nie odpowiedział Ci w stylu: "spytaj google". widać masz wystarczająco dużą ilość postów żeby otrzymać konkretną odpowiedź. szacun.

"spytaj google" ![]()
mnml_kills_music :
zydek :
Kowal1881 :
w tym samym
aż dziw bierze, że żaden z forumowych napinaczy (ciśnie mi się na usta o wiele bardziej wulgarne i nieparlamentarne słowo, ale wolę się powstrzymać) nie odpowiedział Ci w stylu: "spytaj google". widać masz wystarczająco dużą ilość postów żeby otrzymać konkretną odpowiedź. szacun.
Bo to jest dopiero od 150 postów.
<ściana>

tak własciwie ta sa dwa dworce jeden PKP i PKS zaś drugi to stary dworzec PKS na którym tez sie zatrzymują autobusy Pytanie gdzie sie zatrzymuje twoj autobus
Jeżeli na tym drugim to jest on usytuowany w centrum i bliżej z niego na teren festiwalu niz z PKP.
ps. Google wszystkiego nie wie ![]()
narol :
tak własciwie ta sa dwa dworce jeden PKP i PKS zaś drugi to stary dworzec PKS na którym tez sie zatrzymują autobusy Pytanie gdzie sie zatrzymuje twoj autobus
Jeżeli na tym drugim to jest on usytuowany w centrum i bliżej z niego na teren festiwalu niz z PKP.
ps. Google wszystkiego nie wie
W informacji mam napisane tylko coś takiego:
PŁOCK SZPITAL DW
PŁOCK NŻ
PŁOCK
Coś Ci to mówi?
Mimo wszystko dzieki za info, jak będę jechał to się po prostu zapytam kierowcy czy autobus jedzie na stary dworzec PKS na którym zatrzymują się tylko autobusy czy jedzie na ten gdzie obok jest dworzec PKP i myślę , że bedzie po kłopocie.
Kowal1881 :
narol :
ps. Google wszystkiego nie wieW informacji mam napisane tylko coś takiego:
PŁOCK SZPITAL DW
PŁOCK NŻ
PŁOCK
Coś Ci to mówi?
Mimo wszystko dzieki za info, jak będę jechał to się po prostu zapytam kierowcy czy autobus jedzie na stary dworzec PKS na którym zatrzymują się tylko autobusy czy jedzie na ten gdzie obok jest dworzec PKP i myślę , że bedzie po kłopocie.
poza tym nie jest wazne gdzie wysiadziesz, bierz taxi za 5 zeta obwiezie cie po calym plocku ![]()
konop :
Kowal1881 :
narol :
ps. Google wszystkiego nie wieW informacji mam napisane tylko coś takiego:
PŁOCK SZPITAL DW
PŁOCK NŻ
PŁOCK
Coś Ci to mówi?
Mimo wszystko dzieki za info, jak będę jechał to się po prostu zapytam kierowcy czy autobus jedzie na stary dworzec PKS na którym zatrzymują się tylko autobusy czy jedzie na ten gdzie obok jest dworzec PKP i myślę , że bedzie po kłopocie.poza tym nie jest wazne gdzie wysiadziesz, bierz taxi za 5 zeta obwiezie cie po calym plocku
dokładnie
a poza tym zawsze możesz zapytać kierowcę gdzie wysiąść ![]()

Kowal1881 :
PŁOCK SZPITAL DW
PŁOCK NŻ
PŁOCK
Coś Ci to mówi?
nic mi to nie mówi ![]()