ragnar :
dwa miejsca z krk wolne, PW (tylko niewiasty)
niewiasty powiadasz
w tych czasach ciezko o takie istoty
![]()

Toxic8 :
Loque :
ram0l :
\o/musi wypalić ta pogoda
o jaaaa oby obyyyyy!
No nie wiem czy tak bosko bo rak temu to ciezko sie bylo przekimac chodz te 2 godz a bylo
chlodniej od tej co teraz zapowiadaja![]()
wiem, ze w upal sie chujowo spi, no ale wole juz taki skwar niz zeby pizdzialo i padalo

Pedro Dust :
Toxic8 :
Loque :
o jaaaa oby obyyyyy!No nie wiem czy tak bosko bo rak temu to ciezko sie bylo przekimac chodz te 2 godz a bylo
wiem, ze w upal sie chujowo spi, no ale wole juz taki skwar niz zeby pizdzialo i padalo
no ja tez
ale nie powiem moglo by byc troszku chlodniej przynajmniej o te 5 stopni ![]()
Toxic8 :
Pedro Dust :
Toxic8 :
No nie wiem czy tak bosko bo rak temu to ciezko sie bylo przekimac chodz te 2 godz a bylo
no ja tez
ale nie powiem moglo by byc troszku chlodniej przynajmniej o te 5 stopni
co do pogody rok temu ja nie narzekam, a o pogodzie teraz mowia i pisza wszedzie innaczej wiec ja sie nie nastawiam na upal a jak bedzie to pół dnia w wodzie na plazy;p

Ciepło - źle!, zimno - jeszcze gorzej!
;- /![]()
marley__sqad :
Ciepło - źle!, zimno - jeszcze gorzej!
;- /
napija sie nie bede nic czuc ![]()
Audioriver w ciemnościach i na bruku
Nie, nie – festiwal świata niezależnego w Płocku wcale nie zbankrutował i nie odcięto mu prądu. Po prostu na niecałe dwa tygodnie przed imprezą organizatorzy ogłaszają program kina i teatrów ulicznych. Jest jeszcze jedna ważna informacja, na którą wielu czekało – płocki festiwal wreszcie doczekał się pola namiotowego z prysznicami, więc już nic nie powinno zatrzymać tysięcy fanów zjeżdżających się z całej Polski i Europy.
Kino festiwalowe działać będzie w jednej z sal Kina Przedwiośnie na ulicy Tumskiej 5. W świeżo odremontowanym budynku zaprezentowane będą pozycje z katalogu Gutek Film, czyli najważniejszego dystrybutora kina artystycznego w Polsce.
Audioriver zaprezentuje dwie świetnie przyjęte biografie muzycznych legend, czyli „Control“ oraz „Joe Strummer - niepisana przyszłość“, a także „Irinę Palm“, w której tytułową rolę odgrywa słynna piosenkarka Marianne Faithfull. Ze względu na obsadę, wybór organizatorów padł także na „Spotkanie w Palermo“ Wima Wendersa. Płocki seans będzie polską prapremierą, a na ekranie będzie można zobaczyć takie postaci, jak Campino (frontman Die Toten Hosen), Lou Reed i Patti Smith! Muzyka była też kluczem przy wyborze filmu „Exils“, którego ścieżka dźwiękowa w połączeniu z obrazem tworzy niezapomnianą całość.
„Z dość oczywistych względów postawiliśmy na muzykę i nie bez przypadku współpracujemy z Gutek Film. Tak jak na plaży, również w kinie najwyższa jakość była podstawowym kryterium wyboru. Chcieliśmy także, aby repertuar był atrakcyjny zarówno dla przyjezdnych, jak i mieszkańców Płocka, którzy niekoniecznie wybierają się na występy Richiego Hawtina, Crazy P czy The Whip.“ – komentuje rzecznik festiwalu Łukasz Napora.
Jakość była także podstawowym kryterium przy wyborze teatrów ulicznych. W sobotę na Rynku Starego Miasta zobaczymy spektakl „Cadillac“ Teatru Usta Usta. Nie był to wybór przypadkowy. Spektakl ten kontestuje świat telewizji i mediów komercyjnych, co świetnie wpisuje się w ideę niezależności leżącą u podstaw Audioriver. Z kolei w niedzielę rynek przejmie Teatr „Wiatrak“. Zobaczymy „Pragnienie“, czyli spektakl o wszystkich pragnieniach, które na co dzień ze sobą nosimy iprzed sobą ukrywamy.
Koszt biletu na seans to jedyne 5 pln dla osób z opaską lub biletem na Audioriver oraz 10 pln dla tych, którzy na plażę się nie wybierają. Wstęp na spektakle teatralne jest bezpłatny.
Tak jak zaznaczyliśmy we wstępie, tuż przy festiwalu dostępne będzie pole namiotowe z prysznicami i toaletami. Będzie ogrodzone, dozorowane i – symbolicznie – płatne. Cena za osobę to 10 pln za cały czas trwania festiwalu, więc jest to świetna propozycja dla tych, którzy bezskutecznie próbują znaleźć pokój w Płocku.
Pamiętajcie, że jeszcze tylko do piątku włącznie można zakupić dwudniowy karnet na Audioriver z jedyne 70 pln! Od 1 sierpnia cena rośnie do 100 pln.
Jednocześnie Informujemy, że sprzedaż biletów przez' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw nie jest już
możliwa. Bilety mogłyby nie zdążyć dotrzeć do zamawiających. Ale bez obaw, w
Polsce jest kilkaset punktów, w których biletów na pewno nie zabraknie. Oto
pełna lista:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Festiwal odbywa się w dniach 7-9 sierpnia 2009.
Więcej na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

Hm a może jedzie ktoś z Warszawy autem
?
Boję się, że skisnę w tym buraku jak ma być taka gorączka ![]()

dobra kto się pisze na jakiś B4?? ![]()

Thomas Cortes :
dobra kto się pisze na jakiś B4??
o/

Interfusion :
Thomas Cortes :
o/
b4 tzn ??
kiedy ?? i o ktorej ??

Oxide :
czyzby mial byc jakis streaming?

Toxic8 :
Interfusion :
Thomas Cortes :
o/
b4 tzn ??
kiedy ?? i o ktorej ??
wszystko wyjdzie w praniu tz. w następną środę
@ Inter jak tylko będę blisko Płocka to dam Ci znać stary i pijemy ![]()

Thomas Cortes :
Tomaszu b4 odjebiemy se juz w samochodzie, AutopiloT ![]()

S!CK® :
Thomas Cortes :
Tomaszu b4 odjebiemy se juz w samochodzie, AutopiloT
ajajajajajajaj karamba wódka się poleje strumieniami ![]()

S!CK® :
Thomas Cortes :
Sick Ty jedziesz w bagazniku zeby nie kusic
w ogole jak z organizacja?
Oxide :
no ale ze co?

jazda wiksa zło planeta ![]()

mariush :
S!CK® :
Thomas Cortes :
wszystko już prawie jest dograne (hotel i auto) ![]()
tego nie trzeba reklamowac
.. kto ma wiedziec ten wie
.. a ze jest to i tak chuj z tym, bo tiesto maniacy nie znaja zapewne ani jednego nazwiska wiec i tak nie przybeda ![]()

mariush :
S!CK® :
Thomas Cortes :
moge jechac ale tylko z powrotem
organizacja: hotel** zaklepany, bilet czeka... @Mariush idz do kosciola i zamow pogode... ![]()

S!CK® :
mariush :
S!CK® :
Tomaszu b4 odjebiemy se juz w samochodzie, AutopiloTSick Ty jedziesz w bagazniku zeby nie kusic
moge jechac ale tylko z powrotem
organizacja: hotel** zaklepany, bilet czeka... @Mariush idz do kosciola i zamow pogode...
ubierom sie i ida haha... ile z tego hotelu bedziemy mieli drogi?

Thomas Cortes :
mariush :
S!CK® :
Tomaszu b4 odjebiemy se juz w samochodzie, AutopiloTSick Ty jedziesz w bagazniku zeby nie kusic
wszystko już prawie jest dograne (hotel i auto)
a propo hotelu babka bedzie dzwonic do mnie gdzies kolo srody, aby potwierdzic rezerwacje. ![]()