Byc23k :
4h w jedna i jeszcze prawie dwie w drugą
dojebal kutnie!
monter :
To kąpielisko nad zalewem jest strzezone w godzinach nocnych i rannych? Mam zamiar po calej nocy w aucie skapac sie tam o swicie
tylko od rana do popoludnia ![]()
RedGirl :
monter :
To kąpielisko nad zalewem jest strzezone w godzinach nocnych i rannych? Mam zamiar po calej nocy w aucie skapac sie tam o swicie
tylko od rana do popoludnia
Strzeżone w sensie, że nie ratownicy WOPR, tylko stary cieć pierdoła, co będzie chciał mnie ganiać ![]()
monter :
RedGirl :
monter :
Strzeżone w sensie, że nie ratownicy WOPR, tylko stary cieć pierdoła, co będzie chciał mnie ganiać
nie nie ciecia tam nie bylo ![]()

Mark Cane :
Kto z Katowic i okolic wybiera się w piątek rano pociagiem do Płocka ?? Jakie połączenie wybieracie ??
pzdr
My pociskamy z Tarnowskich Gór chcemy jakis autokar wynajac bo jedzie nas 17 a jesli autokar nie wypali to pojedziemy autami... ![]()
Najlepiej by bylo jesli by dalo rade wynajac 2 busiki 9 osobowe bez kierowcy tylko od nas by ktos pociskal tylko ze takich firm jak narazie znalazlem jedna i rezerwacje sa do 20 wrzesnia
takze lipton ti ![]()

ktos obczajal dojazd z Wrocławia do Plocka PKP albo PKS bo ja znalazlem same dupne polaczernia z 50 przesiadkami i jakimis Kolejami Mazowieckimi

Mark Cane :
W tamtym roku fajnie było
"wesoły" mini pociąg
Btw. sprawdzałem te połączenia i chyba dopiero po 10 pociągiem ruszamy z Kato więc ok 18:30 będziemy w Płockuno chyba, że ma ktoś inne opcje ??
chyba tak właśnie będzie trzeba zrobić, innej opcji nie widze ![]()
oraz małe ogłoszonko!
udało mi sie namówić jeszcze jednego znajomego na wyjazd, ale nie ma biletu. Pomyślałem, że jeżeli ktoś miałby na zbyciu karnet, najlepiej po starej cenie to chętnie bym go od niego odkupił. Kontakt najlepiej gg: 8636099 albo PW
Dosyć pilne!

tequilapawlo :
ktos obczajal dojazd z Wrocławia do Plocka PKP albo PKS bo ja znalazlem same dupne polaczernia z 50 przesiadkami i jakimis Kolejami Mazowieckimi
w tamtym roku jak jechalem to wlasnie podobnie. kilka przesiadek, a do tego pod plockiem gdzies gdzie bylo 3ba sie przesiac wszystko bylo tak zajebane, ze nie szlo wejsc.
ale z plocka wracalem pksem pezposrednim do wro. wiec pewnie do plocka tez z wro tez jest taki autobus.

monter :
RedGirl :
monter :
Strzeżone w sensie, że nie ratownicy WOPR, tylko stary cieć pierdoła, co będzie chciał mnie ganiać
hahahaha juz to widze jak wbiegasz do wody ze swoja owłosiona zawszawioną dupą
![]()

jeszcze tylko 7 dni do tego pięknego weekendu,w pracy już wykreślam dni na kalendarzu
Mikroelement :
jeszcze tylko 7 dni do tego pięknego weekendu,w pracy już wykreślam dni na kalendarzu
To myślałem że tylko jak tak przeżywam Audioriver
, a z tego co czytam to wszyscy nie możemy się doczekać
. Z niecierpliwością czekam na Time-Table

Mikroelement :
karnet kupiony
ja nie wiem jak wytrzymac te parę dni
Ja cały czas mam mokro ![]()

4h siedzieć w kutnie. jebnięci. ![]()

zydek :
4h siedzieć w kutnie. jebnięci.
no to naprawde ciezki plan :F

żebyście potem nie pomylili kierunków z tego Kutna hahahha

KacperWroc :
Mikroelement :
karnet kupiony
Ja cały czas mam mokro
mokro to będzie w autobanie jak wóda się będzie lała

Mikroelement :
KacperWroc :
Mikroelement :
karnet kupiony
Ja cały czas mam mokro
mokro to będzie w autobanie jak wóda się będzie lała
kierowca nas za kare w kutnie wysadzi ![]()
mam pytanko a wie ktos jak z OPola sie dostac do PLocka?? jak pociagi jada?? bo znalazlem tylko jakies dwa jeden w nocy a drugi ze przyjazd jest juz podczas festiwalu.

dexter :
mam pytanko a wie ktos jak z OPola sie dostac do PLocka?? jak pociagi jada?? bo znalazlem tylko jakies dwa jeden w nocy a drugi ze przyjazd jest juz podczas festiwalu.
jedz przez kutno
WojTech :
dexter :
jedz przez kutno
ok, dzieki:)

Swinoujście 06.08 2040 , może się ktoś jeszcze wybiera ??
Gogan :
tequilapawlo :
w tamtym roku jak jechalem to wlasnie podobnie. kilka przesiadek, a do tego pod plockiem gdzies gdzie bylo 3ba sie przesiac wszystko bylo tak zajebane, ze nie szlo wejsc.
ale z plocka wracalem pksem pezposrednim do wro. wiec pewnie do plocka tez z wro tez jest taki autobus.
ja rok temu tylko wsiadłem do pociągu we wro a tu jeb opóźnienie 2,5h ![]()

WojTech :
dexter :
jedz przez kutno
o zes mu teraz pomogł
dexter nie sluchaj go... jedz chocby przez Tokyo - na to samo wyjdzie ale przynajmniej bedziesz sie caly czas przemieszczal w ludzkich warunkach ![]()