marley__sqad :
Byle do 7 sierpnia i zaczynamy 14 dni urlopu z wysokiego C albo raczej A jak Audio...
Ale do 7...:
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Powodzenia ![]()

tutaj ktos sie wypowiadal ze spal w zeszlym roku w tej szkole kupieckiej, mam pytanie, czy tam jakies ciuchy itp bedzie mozna zostawic? czy lepiej nie ?

Pedro Dust :
tutaj ktos sie wypowiadal ze spal w zeszlym roku w tej szkole kupieckiej, mam pytanie, czy tam jakies ciuchy itp bedzie mozna zostawic? czy lepiej nie ?
Piotr nam będzie nago tańczył? ![]()

Susanna :
Pedro Dust :
Piotr nam będzie nago tańczył?
no nie chciałbym :F:F
to moze bede mogl zostawic cos gdzies u kogos pod kluczem, zebym nago nie musial sie bawic ![]()
DZIADEK :
Będę miał 2 wolne miejsca w aucie, mogę zabrać 2 osoby z okolic Gorzowa lub Szczecina, koszt w zależności od trasy między 50zł a 75zł, czas przejazdu ok 5-6h.
Jak ktoś chętny to na PW.
Podany koszt oczywiście w obie strony.
Wyjazd w piÄ…tek rano ok 8-10.
Powrót w niedzielę po dojściu do siebie w okolicach 11-15.

w koncu nie mam bana \o/
Najlepsza, najtańsza mozliwa trasa Poznań->Płock 07.08.2009
odj. 07:42 Poznań -> przyj. 10:48 Kutno
4 godziny wolnego na piwo, wódke, wino i co ino!
odj. 14:35 Kutno -> 15:49 Płock yeaa
Powrót jest krótszy 09.08.2009
odj. 11:28 Płock -> przyj. 12:42 Kutno
niecałe 2 godziny na piwo wino i co ino!
odj. 14:25 Kutno -> przyj. 17:12 Poznań
Taka trasa kosztuje okolo 36zł ulgowy, okolo50zl normalny w obie strony.
Kto się pisze, zainteresowany, chce wstapic do Pozania we czwartek ażeby zes ekipą jechac w piatek na AR?

Kto z Katowic i okolic wybiera się w piątek rano pociagiem do Płocka ?? Jakie połączenie wybieracie ??
pzdr
Mark Cane :
Kto z Katowic i okolic wybiera się w piątek rano pociagiem do Płocka ?? Jakie połączenie wybieracie ??
pzdr
w tamtym roku z Ondrejem śmigalismy z kato.. po 6 chyba byl... jechał pośpiechem do Kutna a z Kutna jakies koleje mazowieckie do Płocka - fakt faktem 9 godzin nie Twoje ale dobrze było ![]()
baron_hess :
w koncu nie mam bana \o/
Kto się pisze, zainteresowany, chce wstapic do Pozania we czwartek ażeby zes ekipą jechac w piatek na AR?
ja pierdole 6 godzin w sumie będziesz w kutnie siedzieć, z całego serca współczuje straconego czasu w tej dziurze :F

JUSTice :
Mark Cane :
pzdrw tamtym roku z Ondrejem śmigalismy z kato.. po 6 chyba byl... jechał pośpiechem do Kutna a z Kutna jakies koleje mazowieckie do Płocka - fakt faktem 9 godzin nie Twoje ale dobrze było
No jest po 6 pociąg, ale to byłaby masakra dla mnie bo żeby z mojej wioski do Kato na 6 dojechać to musiałbym chyba coś ok 3:30 wstawac w nocy
po tygodniu pracy nie widze tego wstawania, a później dwudniowej imprezy hehe ![]()

Mark Cane :
JUSTice :
Mark Cane :
pzdrw tamtym roku z Ondrejem śmigalismy z kato.. po 6 chyba byl... jechał pośpiechem do Kutna a z Kutna jakies koleje mazowieckie do Płocka - fakt faktem 9 godzin nie Twoje ale dobrze było
No jest po 6 pociąg, ale to byłaby masakra dla mnie bo żeby z mojej wioski do Kato na 6 dojechać to musiałbym chyba coś ok 3:30 wstawac w nocy
po tygodniu pracy nie widze tego wstawania, a później dwudniowej imprezy hehe
powodzenia na trasie kutno - płock

W tamtym roku fajnie było
"wesoły" mini pociąg ![]()
Btw. sprawdzałem te połączenia i chyba dopiero po 10 pociągiem ruszamy z Kato więc ok 18:30 będziemy w Płocku
no chyba, że ma ktoś inne opcje ??

ej jest jakis gsz miting czy cos ? ![]()
baron_hess :
w koncu nie mam bana \o/
a sixa mi mówił że nie ma pociągiem żadnego taniego połączenia... ale kłamczuch. trzeba zebrać ekipe i wyruszamy! 4h w Kutnie trochę męczące będzie, ale myślę że z naszymi chorymi głowami nudzić się nie będziemy ![]()

*paTiTa* :
ej jest jakis gsz miting czy cos ?
nie

miting ^^
bedzie i to 3 dniowy!!!! ![]()

Mark Cane :
pzdr
kilka osób z Zawiercia i okolic jedzie pociagiem nocnym z 6 na 7 sierpnia, który w Zawierciu jest 23.56 w Kutnie jesteśmy chyba na 4.30 czekamy na PKS do Płocka i o ile sie nie myle na 8.00 przyjazd do Płocka ![]()
Ostatnio edytowany przez Anetka (2009-07-29 22:00:53)

karnet kupiony
ja nie wiem jak wytrzymac te parÄ™ dni

wilczy ogon aka synio :
miting ^^
bedzie i to 3 dniowy!!!!
odezwij sie do mnie to sie dogadamy jak jedziemy i w ogole.

jak by ktos mial karnet do sprzedania to kontakt:
gogann@poczta.fm

*paTiTa* :
ej jest jakis gsz miting czy cos ?
pewnie skończy się tak jak w zeszłym roku - z 50masek 2gether na środku namiotu ![]()

Byc23k :
ja pierdole 6 godzin w sumie będziesz w kutnie siedzieć, z całego serca współczuje straconego czasu w tej dziurze :F
4h jest przerwa
na ten czas jade samochodem ![]()
baron_hess :
Byc23k :
4h jest przerwa
na ten czas jade samochodem
4h w jedna i jeszcze prawie dwie w drugÄ… ![]()