Kowal PW ![]()

Nieciekawy dojazd z Wrocławia jest ![]()

Wizzy :
Nieciekawy dojazd z Wrocławia jest
Trzebabylo sobie zaklepac miejscówke w autobusie ![]()

No łepon coś pisał o jakims autobusie....ale dopiero dzisiaj ![]()
Ale huj w to jakoś sie tam doczołgam

jakieś info jeszcze o noclegach dla kilku osób ? ![]()
Marceli aka speedy :
jakieś info jeszcze o noclegach dla kilku osób ?
Jdkr :
Co do noclegów, to spieszymy z informacją, że organizatorom udało się nakłonić jedną z płockich szkół do otworzenia swoich progów dla uczestników imprezy. 300 miejsc udostępnił Zespół Szkół Ekonomiczno Kupieckich im. Ludwika Krzywickiego przy ul. Abp. Nowowiejskiego 4. Celem odbycia noclegu w jednej z sal należy mieć własną karimatę i 15PLN na opłatę za jedną noc. W cenie są także sanitariaty wraz z prysznicami oraz niestrzeżony parking na terenie placówki. Rezerwacji można dokonywać pod numerem: /024/ 367 19 65
spoko tam jest, byłem rok temu. 5 min z buta na festival.

jeszcze tylko kilka dni...Niemcom gratulujemy Nature One...
ps.czy będą nagrywane jakieś sety?? wiem ze rok temu po edycji 2008 organizatorzy pisali że popracują nad tym ![]()
Do odstąpienia nocleg w Płocku. Pokój 2-osobowy w hotelu Arkadia, zarezerwowany na 3 doby (od piątku do poniedziałku) w cenie 480zł za całosc. Jak cos PW lub gg.
otm :
ps.czy będą nagrywane jakieś sety?? wiem ze rok temu po edycji 2008 organizatorzy pisali że popracują nad tym
w ubieglym roku jak i dwa lata temu staralem sie cos na ten temat dowiedziec, rowniez oferowalem pomoc w ogarnieciu tematu z coniektorymi dejotami, niestety zero odpowiedzi
mysle, ze jedyna szansa to dobra kamera z porzadnym mikrofonem ![]()

Wizzy :
No łepon coś pisał o jakims autobusie....ale dopiero dzisiaj
Ale huj w to jakoś sie tam doczołgam
jedziesz ??
jak chuj
na allegro sa jakies bilety jakby ktos chcial ![]()
Będę miał 2 wolne miejsca w aucie, mogę zabrać 2 osoby z okolic Gorzowa lub Szczecina, koszt w zależności od trasy między 50zł a 75zł, czas przejazdu ok 5-6h.
Jak ktoś chętny to na PW.
Guest69 :
Do odstąpienia nocleg w Płocku. Pokój 2-osobowy w hotelu Arkadia, zarezerwowany na 3 doby (od piątku do poniedziałku) w cenie 480zł za całosc. Jak cos PW lub gg.
nieaktualne

aLd :
kierowca będzie się zatrzymywał na siku
juz to widze
bedzie jak kiedys u nas z autokarem na przysiege - po trzech razach (w ciagu 40 minut) kierowca wysiadl i poszedl do baru... dobrze ze inna ekipa nagrala przysiege to chociaz film sobie obejrzelismy ![]()

Łepon :
Wizzy :
No łepon coś pisał o jakims autobusie....ale dopiero dzisiaj
Ale huj w to jakoś sie tam doczołgamjedziesz ??
jak chuj
Kupiłem już karnet gejszo

ok zbieram dupsko do empiku i jadę po karnet ![]()
Juz zakupilem karnecik w Empiku.
jeszcze tylko 9 dni:)

dexter :
czyli 8 dni w robocie ..![]()

Ja juz w czwartek lece do Płocka ![]()

Loque :
Ja juz w czwartek lece do Płocka
dosc tak
ode mnie 17 osob przyjezdza
ale my wpadamy w piatek ![]()

konop :
otm :
ps.czy będą nagrywane jakieś sety?? wiem ze rok temu po edycji 2008 organizatorzy pisali że popracują nad tymw ubieglym roku jak i dwa lata temu staralem sie cos na ten temat dowiedziec, rowniez oferowalem pomoc w ogarnieciu tematu z coniektorymi dejotami, niestety zero odpowiedzi
mysle, ze jedyna szansa to dobra kamera z porzadnym mikrofonem
Dobry dyktafon załatwi sprawę, tylko takie dobre cacko trochę kosztuję min. 500zł, jednak masz seta w jakości nawet 96kHz 24bit, jedne z najlepszych cacuszek jakie kiedykolwiek słyszałem był Olympus LS-10. Tylko ta cena
Jednak dobra kamera z porządnym mikrofonem też da radę.

Helmut Geier / Ascet :
dexter :
czyli 8 dni w robocie ..
;-/
Chcesz mieć urlop to zap...

ja zaczęłam maraton we wtorek a skończe 6 sierpnia żeby mieć wolne
wszystko sie da

Byle do 7 sierpnia i zaczynamy 14 dni urlopu z wysokiego C albo raczej A jak Audio...
Ale do 7...: