ram0l :
Mikroelement :
pomoże mi ktoś?? Zamówiłem bilet na stronie Ticketpro i chce go opłacic ale normalnym przelewem w banku czy na poczcie,a tam ani żadnego numeru ich konta tylko,ani adresy,wiece w jaki sposób im zapłacić
Ja Ci pomogÄ™
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
dzięki
, trudno pojadę do Empiku i tam kupię,no chyba że ma ktoś karnet do sprzedania to chętnie kupie !!

nom empik chyba Ci zostaje ![]()

EMPIK - przynajmniej bez problemu ![]()

aLd :
Zostały dwa ostatnie miejsca na diskobusa na trasie Wrocław-Płock-Wrocław
Jeśli ktoś jest zainteresowany to najlepiej do mnie zadzwonić.
Druga kwestia: kupiÄ™ jeden karnet w dobrej cenie, jak ktos ma to niech mi da znac smsem 600075250
Mała poprawka.
Kolega aLd ma jeszcze 4 dodatkowe miejsca w diskobusie.

Mozna wnosić własny alkohol na pole namiotowe? W regulaminie pisze, że nie można go wnosić na teren imprezy...ale czy pole nam. to jeszcze teren imprezy?

Chałup :
Mozna wnosić własny alkohol na pole namiotowe? W regulaminie pisze, że nie można go wnosić na teren imprezy...ale czy pole nam. to jeszcze teren imprezy?
rok temu mozna bylo ale jak bedzie teraz niewiadomo na razie.

to chyba jest teren rzezi, więc się nie liczy ![]()
Będzie można wnosić
Kurwa, nie ma innej opcji ![]()

ThieV :
ram0l :
Będzie można wnosić
Kurwa, nie ma innej opcji
pozwalam wam.
teraz oficjalnie już można
odrazu mi lepiej ![]()

jest opcja ,ze sie pojawie ![]()

Grabez :
Chałup :
Jak tego dokonałeś, bo z tego co ja sobie przypominam to aby się dostać na pole najpierw trzeba było znaleźć się na terenie festiwalu ? No chyba że żeś przypłynął od strony Wisły to spoko.

aLd :
Wyjazd z Płocka do Wrocławia najpóźniej o 17:00 w niedzielę.
tak późno ?

kurak :
aLd :
tak późno ?
nie pierdol, after musi byc ![]()
LukiTuki :
Grabez :
Chałup :
Jak tego dokonałeś, bo z tego co ja sobie przypominam to aby się dostać na pole najpierw trzeba było znaleźć się na terenie festiwalu ? No chyba że żeś przypłynął od strony Wisły to spoko.
na pole namiotowe przez teren festiwalu? jesli tak bylo to musialem byc porzadnie zajebany
pole bylo zaraz obok ale na fest musiales przez osobne bramki wlazic
LukiTuki :
Grabez :
Chałup :
a z której strony samochody były parkowane i czy one też musiały przejść przez teren imprezy ?
pola nikt nie pilnuje,barierki są w potem porozrzucane i wnosić można co sie tylko da.

Chałup :
nie można ,ale rok temu ludzie wlewali alko do butelek od coca-coli ![]()

Beezon :
kurak :
aLd :
tak późno ?
nie pierdol, after musi byc
i tak bedziesz spał :hih:

kurak :
Beezon :
kurak :
tak późno ?nie pierdol, after musi byc
i tak bedziesz spał :hih:
mozliwe ale chociaz nie bede pierdolic kocopołów ze mi zimno i mnie wszystko boli ![]()

Interfusion :
Chałup :
nie można ,ale rok temu ludzie wlewali alko do butelek od coca-coli
a my normalnie browary i flaszki wnosilismy... chuj wiem, mozna farta mielismy ![]()

Shirra :
LukiTuki :
Grabez :
rok temu mozna bylo ale jak bedzie teraz niewiadomo na razie.Jak tego dokonałeś, bo z tego co ja sobie przypominam to aby się dostać na pole najpierw trzeba było znaleźć się na terenie festiwalu ? No chyba że żeś przypłynął od strony Wisły to spoko.
a z której strony samochody były parkowane i czy one też musiały przejść przez teren imprezy ?
pola nikt nie pilnuje,barierki są w potem porozrzucane i wnosić można co sie tylko da.
W takim razie może zależy kto którym wejściem wchodził. Jak ja wchodziłem od strony amfiteatru to raczej innej opcji aby się dostać na pole namiotowe nie było jak wcześniej wejść na teren festiwalu ![]()
LukiTuki :
W takim razie może zależy kto którym wejściem wchodził. Jak ja wchodziłem od strony amfiteatru to raczej innej opcji aby się dostać na pole namiotowe nie było jak wcześniej wejść na teren festiwalu
bo Ty po prostu wchodziłeś od dupy strony i nikt Cie nie rozumie ![]()
Takkyu__ :
LukiTuki :
W takim razie może zależy kto którym wejściem wchodził. Jak ja wchodziłem od strony amfiteatru to raczej innej opcji aby się dostać na pole namiotowe nie było jak wcześniej wejść na teren festiwalu
bo Ty po prostu wchodziłeś od dupy strony i nikt Cie nie rozumie
POST DNIA
bardzo słuszny zresztą ![]()