jakies miejsce na zlot gsz bedzie??
Matt Vein :
na koncu lodowiska. zupełnie jak na MD ![]()
po co spotkanie? teren nie jest az tak wielki - kazdy wpadnie na kazdego i sie pozna zawsze pare osób ![]()

Maglite :
Matt Vein :
na koncu lodowiska. zupełnie jak na MD
po co spotkanie? teren nie jest az tak wielki - kazdy wpadnie na kazdego i sie pozna zawsze pare osób
kurwa a ja liczylem ze moze wreszcie nie wpadne na nikogo i bede mial siwety spokoj ![]()
cykoelektryko :
Maglite :
Matt Vein :
na koncu lodowiska. zupełnie jak na MD
po co spotkanie? teren nie jest az tak wielki - kazdy wpadnie na kazdego i sie pozna zawsze pare osóbkurwa a ja liczylem ze moze wreszcie nie wpadne na nikogo i bede mial siwety spokoj
za pozno - znam juz twa paskudna facjate ![]()
Fikumiku :
ram0l :
Stawiam flaszke jak ogarniecie jakieś granie na tym polu
Ja tez ;-)
dobra, to ja spróbuje to pochytać skoro to tu zaproponowałem, mam nadzieje że jeśli dojdzie co do czego, będziemy mieli dobre "międzyparty"
ma ktoś jakieś dobre aktywne kolumny ? ![]()

tekknotek :
cykoelektryko :
kurwa a ja liczylem ze moze wreszcie nie wpadne na nikogo i bede mial siwety spokoj
mnie sie nie pozbedziesz
mnie też :F
neoto :
Fikumiku :
ram0l :
Stawiam flaszke jak ogarniecie jakieś granie na tym polu
Ja tez ;-)
dobra, to ja spróbuje to pochytać skoro to tu zaproponowałem, mam nadzieje że jeśli dojdzie co do czego, będziemy mieli dobre "międzyparty"
ma ktoś jakieś dobre aktywne kolumny ?
a ja trzymam za was kciuki oby wam to nie wypaliło ![]()
Wojtek :
neoto :
Fikumiku :
Ja tez ;-)dobra, to ja spróbuje to pochytać skoro to tu zaproponowałem, mam nadzieje że jeśli dojdzie co do czego, będziemy mieli dobre "międzyparty"
ma ktoś jakieś dobre aktywne kolumny ?a ja trzymam za was kciuki oby wam to nie wypaliło
oby wypaliło i żebyś miał namiot zaraz obok ![]()
ram0l :
Wojtek :
neoto :
ma ktoś jakieś dobre aktywne kolumny ?a ja trzymam za was kciuki oby wam to nie wypaliło
oby wypaliło i żebyś miał namiot zaraz obok
tak aż źle to dawno mi nikt nie życzył

Wojtek :
ram0l :
Wojtek :
a ja trzymam za was kciuki oby wam to nie wypaliłooby wypaliło i żebyś miał namiot zaraz obok
tak aż źle to dawno mi nikt nie życzył
hahahah, dobre ![]()

otm :
tekknotek :
cykoelektryko :
kurwa a ja liczylem ze moze wreszcie nie wpadne na nikogo i bede mial siwety spokoj
mnie sie nie pozbedziesz
mnie też :F
ja na szczescie mam sobowtora :F

Zespół Szkół Ekonomiczno Kupieckich im. Ludwika Krzywickiego przy ul. Abp. Nowowiejskiego 4. Celem odbycia noclegu w jednej z sal należy mieć własną karimatę i 15PLN na opłatę za jedną noc. W cenie są także sanitariaty wraz z prysznicami oraz niestrzeżony parking na terenie placówki.
Rezerwacji można dokonywać pod numerem: /024/ 367 19 65

Loque :
Zespół Szkół Ekonomiczno Kupieckich im. Ludwika Krzywickiego przy ul. Abp. Nowowiejskiego 4. Celem odbycia noclegu w jednej z sal należy mieć własną karimatę i 15PLN na opłatę za jedną noc. W cenie są także sanitariaty wraz z prysznicami oraz niestrzeżony parking na terenie placówki.
wrazie W sie przyda... lecz tez sa stacje paliw ktore sa wyposazone w prysznice i mozna sie umyjkac za 5 pln tylko nie pamietam ile od plazy sie znajduje najblizsza taka stacja
![]()

qurwa jakiś jełop u mnie w pracy stwierdził ze na AR jeżdżą same pedały, jak wychodził z roboty wsiadł do auta i na maxa dj ciasto(tiasto nawet nie wiem jak to się pisze) zaczął napierdalać ale ludzie maja fantazje ha ![]()

Żaba :
ja na szczescie mam sobowtora :F
potwierdzam
hah

Loque :
W zeszłym roku tam spaliśmy, bardzo przyjemna miejscówka. Blisko do sklepu i stacji orlen. Na teren festiwalu mniej więcej 10 minut z buta. Jeden minus to schody, którymi trzeba zejść na imprezę i później wejść żeby dostać się do tej szkoły ale sklep po drodze jest.

yaz0 :
Loque :
Rezerwacji można dokonywać pod numerem: /024/ 367 19 65W zeszłym roku tam spaliśmy, bardzo przyjemna miejscówka. Blisko do sklepu i stacji orlen. Na teren festiwalu mniej więcej 10 minut z buta. Jeden minus to schody, którymi trzeba zejść na imprezę i później wejść żeby dostać się do tej szkoły ale sklep po drodze jest.

konop :
chcialbym podziekowac administracji za odblokowanie tego watku
j.w. ![]()