ECLER NUO 5 co sÄ…dzicie o tym mikserze ??

ja osobiscie polecam korga zero4 uzywam i jest mega git.

ykman :
ja osobiscie polecam korga zero4 uzywam i jest mega git.
kurde ponad rok temu ogldaleem to cudo :)fajnie sie prezentuje zastanawiam sie dlaczego jest tak malo popularny ![]()

destroyer :
Czy DENON DN-S1000 jest lepszy od cdj 200 pioneera i czy cdj 200 wart jest swojej ceny w porównaniu do cdj 100, gdyż ponoć wiele zmian nie wprowadzili w 200 ? Czekam na opinie
Cena obu odtwarzaczy podobna, ale bardziej funkcjonalny moim zdaniem jest DENON DN-S1000.
Pionek jedynie może lepiej sprawować się pod względem wytrzymałości lasera, ale w S1000 po aktualizacji softu takowe problemu znikają.

destroyer :
Kto mi tak " łopatologicznie " wyjaśni czym właściwie różni się zwykły laptop od macbook'a ?
Ceną to już wiem : D
makowy system jest bardziej stabilny, co nie zawsze przekłada się na praktykę

mrovens :
Wczoraj na nim grałem. Jak dla mnie rewelka. Jakość wykonania dobra, dzwięk też. Potencjometry troche duźe ale w sumie fajnie;) Polecam
Mam takie pytanko. Czy kontrolery akai mpd24, mpd32 poprawnie pracujÄ… z najpopularniejszymi programami? Traktor, ableton itd. Posiada ktoÅ› tak owe zabawki?
Ostatnio edytowany przez jaca3 (2009-07-19 21:43:48)
destroyer :
Kto mi tak " łopatologicznie " wyjaśni czym właściwie różni się zwykły laptop od macbook'a ?
Ceną to już wiem : D

Kaoss Pad Mini Sprzedam !!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez Schranzkurva (2009-07-20 21:09:02)

jaca3 :
mrovens :
Wczoraj na nim grałem. Jak dla mnie rewelka. Jakość wykonania dobra, dzwięk też. Potencjometry troche duźe ale w sumie fajnie;) Polecam
Mam takie pytanko. Czy kontrolery akai mpd24, mpd32 poprawnie pracujÄ… z najpopularniejszymi programami? Traktor, ableton itd. Posiada ktoÅ› tak owe zabawki?
Kiedyś Ty na tym grał i u kogo?
DZIADU ![]()
Schranzkurva :
Kaoss Pad Mini Sprzedam !!
'
a czemu tak mało używany ? czyżby pad nie przypadł do gustu ? ![]()

Faff :
jaca3 :
mrovens :
Mam takie pytanko. Czy kontrolery akai mpd24, mpd32 poprawnie pracują z najpopularniejszymi programami? Traktor, ableton itd. Posiada ktoś tak owe zabawki?Kiedyś Ty na tym grał i u kogo?
DZIADU
A widzisz grało się![]()

Hubertus :
Mam mixer ( reloop ale mniejsza z tym) wszystko jest podpięte pod traktora i chodzi cacy tylko jak nagram sobie set i później go słucham to szumi i w ogóle jest jakości jakby był nagrywany na starej wierzy sanyo . Czy to wina karty dzwiękowej mam taką za 49,99zł ? Nie znam się
up

Hubertus :
Hubertus :
Mam mixer ( reloop ale mniejsza z tym) wszystko jest podpięte pod traktora i chodzi cacy tylko jak nagram sobie set i później go słucham to szumi i w ogóle jest jakości jakby był nagrywany na starej wierzy sanyo . Czy to wina karty dzwiękowej mam taką za 49,99zł ? Nie znam się
up
sproboj nagrac z mixera na cos innego laptop/mp3ka itp. wtedy bedzie dokladnie wiadomo gdzie tkwi problem

nie mam takiej możliwości , możliwe jest że to wina słabego mica karty dzwiękowej ?

Hubertus :
nie mam takiej możliwości , możliwe jest że to wina słabego mica karty dzwiękowej ?
bardzo mozliwe, u mnie tez karta ma jakies problemy bo w trakcie setu slychac niepotrzebne dzwieki
jaca3 :
Faff :
jaca3 :
Mam takie pytanko. Czy kontrolery akai mpd24, mpd32 poprawnie pracują z najpopularniejszymi programami? Traktor, ableton itd. Posiada ktoś tak owe zabawki?Kiedyś Ty na tym grał i u kogo?
DZIADU
A widzisz grało się
sie gra , sie ma ![]()

Hubertus :
podepnij pod line in i nagraj
szukaÅ‚em ostatnio jakiegoÅ› taniego midi kontrolera do efektora w traktorze i znalazÅ‚em takie coÅ›' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników cena ok 480zl
a wie ktoś co to za sprzęt ma magda do efektów? widać dobrze od 5 minuty'

wiero :
szukaÅ‚em ostatnio jakiegoÅ› taniego midi kontrolera do efektora w traktorze i znalazÅ‚em takie coÅ›' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników cena ok 480zl
napewno ma redsound soundbite pro ![]()
Pedro Dust :
wiero :
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikównapewno ma redsound soundbite pro
no tak
ale to to drugie mnie interesuje ![]()

piotr :
Hubertus :
podepnij pod line in i nagraj
nagrać i wrzucić tu ?