Grabez :
nie byly takie zle te opaski, mi do samego domu nie zepsula sie, chyba ze ktos chce sie lansic opaska caly rok jak niektorzy sie lansza opaskami heinkena.
![]()

wilczy ogon aka synio :
jak bym sie nie myl to moze tez by mi nie zeszła
@teknotek, te branzoletki zapiecie powinny miec i chuj
to gdzieś ty się mył w kwasie solnym? ja z ekipą w zeszłym roku chlapałem się w tym dorzeczu,jeziorze,czy huj wie co to za zbiornik wodny był, a opaska nie odkleiła się, zapomniałem jej zerwać po imprezie i pamiętam że jadąc autobusem miejskim w stronę mojego domu babka spytała się co to za opaska, bo myślała iż to jakieś oznakowanie że jestem chory... (na głowę
)

Wojtek :
a jednak będzie Red Tent \o/
no i dobrze, wiksa sobie tam pojdzie
a cos czuje ze w tym roku jej bedzie sporo.

złote bransolety rox ! ![]()

dobra chuj, moze mnie troche ponioslo, ale boje sie troche ze bedzie wiecej przypadkowych ludzi niz bylo.
a o namiot red tent sie nie martwcie , w tym roku bedzie klimatyzowany raczej.

sram czy beda ludzie z przypadku, w niczym mi nie beda przeszkadzac szczerze mowiac ![]()

Loque :
sram czy beda ludzie z przypadku, w niczym mi nie beda przeszkadzac szczerze mowiac
dokładnie, jezeli chodzi o ten Marlboro tent to sie nawet w nim nie pojawie

Właśnie oglądam relacje z tamtego roku
i żal mi dupę ściska że nie będzie mnie tam w tym roku ;/ kuuuuuuurde ;/. Choć do audio jeszcze około miesiąc, może coś się zmieni ![]()

Jak na audio bedzie taki red tent jak na heinekenie to zajebiscie i nie przypominam sobie zeby jakas wixa tam byla
![]()

sami jesteście wiksiarze ![]()

*paTiTa* :
Jak na audio bedzie taki red tent jak na heinekenie to zajebiscie i nie przypominam sobie zeby jakas wixa tam byla
![]()
to moze mnie widzialas, bo ja w tym red tencie robilem
![]()

Grabez :
*paTiTa* :
![]()
![]()
właśnie pomyślałam o tym, że pewnie się ze 100razy mijaliście ![]()

Grabez :
dobra chuj, moze mnie troche ponioslo, ale boje sie troche ze bedzie wiecej przypadkowych ludzi niz bylo.
a o namiot red tent sie nie martwcie , w tym roku bedzie klimatyzowany raczej.
Rok temu to w tym namocie bylem doslownie z 30 s. i musialem wyjsc
bo bym padl chyba jak mucha ![]()

Grabez :
*paTiTa* :
![]()
![]()
hahah my ze znajomkami jak schodzilismy z bramy zerwalismy sie wczesniej i wpadlismy tam
właśnie jak the verve reciało ![]()
a potem sie tak zasiedzielismy ze omalo na busa do akademikow bysmy sie spoznili
haha

*paTiTa* :
Grabez :
*paTiTa* :
![]()
![]()
hahah my ze znajomkami jak schodzilismy z bramy zerwalismy sie wczesniej i wpadlismy tam
właśnie jak the verve reciało
a potem sie tak zasiedzielismy ze omalo na busa do akademikow bysmy sie spoznili
haha
no to ja siedzialem na kanapach w rogu w koszulce red tent i taka pomaranczowa zawieszka. moglas widziec bo nas tam ze 4 w takich koszulkach siedzialo ![]()

Grabez :
*paTiTa* :
Grabez :
to moze mnie widzialas, bo ja w tym red tencie robilem![]()
właśnie jak the verve reciało
haha
no to ja siedzialem na kanapach w rogu w koszulce red tent i taka pomaranczowa zawieszka. moglas widziec bo nas tam ze 4 w takich koszulkach siedzialo
duzo was bylo w tym namiocie
a ty pracowales przez alter art,czy z malboro ?

*paTiTa* :
Grabez :
*paTiTa* :
hahah my ze znajomkami jak schodzilismy z bramy zerwalismy sie wczesniej i wpadlismy tamwłaśnie jak the verve reciało
haha
no to ja siedzialem na kanapach w rogu w koszulce red tent i taka pomaranczowa zawieszka. moglas widziec bo nas tam ze 4 w takich koszulkach siedzialo
duzo was bylo w tym namiocie
a ty pracowales przez alter art,czy z malboro ?
ja jako marlboro
wcale nie tak duzo ![]()

fajnie fajnie, ale moglibyscie sobie o tym porozmawiac na PW albo w temacie o heinekenie.