Hujowo, gdzie ja teraz na drumy bede chodził
jedynie zostanie Bm kilka razy w roku ![]()

n e s t :
newsletter :
Po latach pięciu docieramy do stacji końcowej Drogi do mekki, zamykając sezon klubowy 2004 - 2009. Zagrało u nas setki artystów, przed, którymi długo jeszcze chylić będziemy czoła. 29 sierpnia 2009 r. nastąpi huczne zakończenie działalności klubu. Nie chcąc podążać drogą komercyjną zdecydowaliśmy się na odpoczynek.
ale o co w tym chodzi ?
[*]
kolejny dobry wrocławski klub zmarł ![]()

kurak :
[*]
kolejny dobry wrocławski klub zmarł
nigdy ciebie tam nie bylo (ale posta masz)
i Jezus do mekki to nie pasuje

11.07 sobota
start: godziny okołopołudniowe
end: niedziela
muzyka: plenereowa
dojazd: samochód, bus (przystanek Wrocław Nadodrze), rower, na nogach, Pociagiem do Obornik i z buta 20 minut, lub taksówka za 10zl (na 4 osoby po 2,5zl)]
na miejscu: jezioro, kąpielisko, możliwośc łowienia ryb, pole namiotowe, domk oraz autochtonii
Oplen'er
Słońce, plaża, woda, gorące dziewczyny topless,zimne drinki ze słomką, muzyka!!
Wilczyn Leśny w kierunku Obornik Śląskich

linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Pograją:
Cięty aka KWL
Kadam
Esc
GTO vel. Mashmachine man
AsBlz
+ goście
SOUND + ŚWIATEŁKA included

VM :
Kadam
Esc
GTO vel. Mashmachine man
chyba wbije ![]()

[10.07 piątek] | Tańczoł parabole - Mekka
start:21.30
muza: mashup, fidget, bassline, 4x4, break, house, baltimore, disco,re-edit, remix, bootleg, rock&roll!!
wjazd: free
dj's
QUBE
Mash Machine Man aka GTO
i jeszcze to ![]()
[08.07.2009]
The Last Wednesday Mashupin'
Prawdopodobnie ostatnia środowa impreza z cyklu Wednesday Mashupin w Drodze do mekki. Do tej pory środy w ramach WM ogarniali: Sozi, Pan Rysiek, Wisnia, Palgi, aLd, ill1, Craq, GTO, Sauron, Kade i pewnie jeszcze inni, o których akurat zapomniałem.
Były dramy, likłidy, atmo, nojro, hepi hardkory, hardkor brejki, dubstep. Była również baba po pieniądze za las.
A dzisiaj raz ostatni zapraszam w imieniu DDM i grających:
Vexam
Palgi
KaDe
aLd
Muzycznie - jak zwykle różnie. Kade zapowiada dużo oldskul brejków, a poza tym wszelkie odmiany dnb.
START: 21:00
TAX: FREE

czyli 29 sierpnia spotykamy się na zakończeniu Mekki
byłem tam dwa razy.dosyć ciekawa miejscówka . Coś się kończy,ale coś też zaczyna ![]()

obecność obecnością trzeba się zastanowić co dalej,
ale odpowiedz jest chyba prosta Absynt ![]()

Matt Vein :
obecność obecnością trzeba się zastanowić co dalej,
ale odpowiedz jest chyba prosta Absynt
Zaczeliscie tak napierdalac w absyncie ze mekka wywiesiła biała flage ![]()

przyznaj się lubisz tez absynt ![]()

Też dostałem tego maila
Nurtuje mnie pytanie dla czego. Muzyka niekomercyjna ma bezdyskusyjnie mniejsze audytorium, ale we Wrocławiu dla mekki nie było specjalnie konkurencji. Od czasu do czasu zagra sobie Antidotum, Salvador ewentualnie Absynt. Mekka była zawsze i grała zawsze. Nie mogli narzekać na brak klienteli. Pamietam koncert fokusa w mekkce. Nigdy kurwa takiego tłoku nie widziałem, nei wiem ile sie tam ludzi wjebalo ale nie dalo sie wyjsc spod sceny po browar. Mekke huj strzeli i co? Intro huj strzelił raczej nic ciekawego nie wbilo sie na podobną pozycję. Jak już ktoś powiedział jest jeszcze absynt, ale.....kurwa mekka to żywiec, wszystko inne jest prawie ![]()
askman :
możecie polecić mi jakaś miejscówkę gdzie można się napić powia w spokoju bez gorących 15 i tym podobych. coś jak bezesenność
dzięki
XIII Igiel, Mleczarnia, Włodkowica 21, 7 kotów...
co do DDM - to ponoc definitywny koniec tego miejsca... owszem przjemie je ktos inny, ale ponoc ma inny pomysl na klub... zobaczymy, to tez tylko zaslyszana informacja... szkoda...

[18.07.2009/Sob] Trip2Space LTD ft. e.Space (Ampstrong/Zakopane) || Fono Club (Coffee Planet)
flyer soon...
Już 18 lipca zapraszamy do Fono Clubu (podziemia klubokawiarni Coffee Planet) na kolejną imprezę spod znaku Trip2Space.
Tym razem w podróż do głębin atmo & liquid drum'n'bassu zabierze nas rezydent zakopiańskiego Ampstronga:
e.Space Ampstrong/Zakopane
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Standardowo wspierać go będą rezydenci:
Palgi & Vexam (Trip2Space/Wroclaw)'
'
'
Muzik: Atmospheric & liquid drum'n'bass
Date: 18.07.2009/Sobota
Place: Fono Club (Coffee Planet)
Entry: free
Start: 21:00
wstępnie pojawiam się z muchą ![]()

Wizzy :
kurwa mekka to żywiec, wszystko inne jest prawie
aż tak ? ![]()

Ostatnia środa zaliczona
. Ale dużo przypedalania było, ale.....i tak było fajnie XD
aż tak ? chytry
Stary wiesz o co chodzi. Może sobie do antidotum, do absynta gdziekolwiek indziej przyjechać nawet sven vath, a klima nigdy nie bedzie taka jak w metce. To zależy jak na to patrzysz, ale sam wiesz oc mi b. Metka to metka, wartość sama w sobie.

@wizzy tak tak jasne xD tak samo w mekkce nigdy nie bedzie klimatu jak w innym klubie
gdyby grali mi co tydzien poryciuchy np w moim pokoju przy dobrym naglosnieniu to klimat szybko by mekke zostawil w tyle
a tak serio wiem o co ci chodzi
niekoniecznie sie zgodze ![]()
Łepon :
@wizzy tak tak jasne xD tak samo w mekkce nigdy nie bedzie klimatu jak w innym klubie
![]()
gdyby grali mi co tydzien poryciuchy np w moim pokoju przy dobrym naglosnieniu to klimat szybko by mekke zostawil w tylea tak serio wiem o co ci chodzi
niekoniecznie sie zgodze
pierdolisz, mekka to mekka, nie do podrobienia, fundamenty miasta wręcz - i nie tylko moje zdanie, coś się kończy, coś dużego. bez niej klabing nie będzie już taki sam, tekst po jakiejkolwiek imprezie u KAŻDEGO był zawsze taki sam "zajrzymy jeszcze do mekki co się dzieje?" - to było zawsze pytanie retoryczne
i niech mi ktoś powie że źle mówię, to zajebie po ryju ![]()
chujowy ten 2009, intro - end
mekka - end już niebawem ![]()