ThieV :
akdak :
mój kumpel chciałby zagrać w "gsz radio" dajcie jak możecie jakiś termin, i co trzeba mieć żeby się podłączyć pod GSZ RADZIO
z góry dziękipozdrów go
nie no bez przesady tak w (nawiasie mówiąc on ma talent) serio dajcie mu szanse ..l..
akdak :
ThieV :
akdak :
mój kumpel chciałby zagrać w "gsz radio" dajcie jak możecie jakiś termin, i co trzeba mieć żeby się podłączyć pod GSZ RADZIO
z góry dziękipozdrów go
nie no bez przesady tak w (nawiasie mówiąc on ma talent) serio dajcie mu szanse ..l..
niech sie zarejestruje, odezwie sie do nas... chyba ma ręce [chyba ze talent jego objawia sie graniem nogami]
akdak :
z góry dzięki
co to jest gsz RADZIO koniu slyszales cos o tym??
zapraszam do radyjka na Mejdej
Ostatnio edytowany przez cmochu (2009-07-06 22:49:07)
ThieV :
akdak :
ThieV :
pozdrów gonie no bez przesady tak w (nawiasie mówiąc on ma talent) serio dajcie mu szanse ..l..
niech sie zarejestruje, odezwie sie do nas... chyba ma ręce [chyba ze talent jego objawia sie graniem nogami]
nie no ma tu konto tylko nie korzystamy tak jak wy z gsz forum jak wy, mamy swoje dojścia do muzyki i z tego jesteśmy zadowoleni:D, ale wy niczym się nie różnicie od nas (naszej ekipy) ważne jest to, że ludzie którzy słuchają tej muzyki która jest odpowiednia dla tych ludzi którzy słuchają "(Techno")
pzdr
akdak :
ThieV :
akdak :
nie no bez przesady tak w (nawiasie mówiąc on ma talent) serio dajcie mu szanse ..l..niech sie zarejestruje, odezwie sie do nas... chyba ma ręce [chyba ze talent jego objawia sie graniem nogami]
nie no ma tu konto tylko nie korzystamy tak jak wy z gsz forum jak wy, mamy swoje dojścia do muzyki i z tego jesteśmy zadowoleni:D, ale wy niczym się nie różnicie od nas (naszej ekipy) ważne jest to, że ludzie którzy słuchają tej muzyki która jest odpowiednia dla tych ludzi którzy słuchają "(Techno")
pzdr
spoko, chodzi mi o to zeby sam sie do mnie czy kmilla odezwal
cmochu :
akdak :
z góry dziękico to jest gsz RADZIO koniu slyszales cos o tym??
zapraszam do radyjka na Mejdej
radzio majdan
krol przeszczepow i kondomiarz
nowy prezes radia
dzisiaj i w czwartek moje fale wolne z powodu wyjazdy nie dam rady zagrac. W przyszlym tygodniu dam ognia w eter elo
dzis nie dam rady zagrac wolne od 19..