n e s t :
no właśnie miałem wkleić
nikt nie spodziewał się HISZPAŃSKIEJ INKWIZYCJI
data: 27 czerwiec 2009 / sobota
klub: Droga do mekki
music: deep house
start: 22:00
wjazd: free
VITEK JANSKY
[Lectric Frost]
SEB
[Step Ahead]
MICHAEL PHASE
gadam z Antylopą i ruszy z kopyta, możliwe że z janushem i veniem na grzbiecie
ano trochę wieje nudą, więc na spacer się wybiorę i zawitam po drodze ![]()

Pierdolicie farmazony jak potłuczeni, idzcie sie bawic do mekki jełopy ![]()

ja pije wodke weselną bo jutro sie przeprowadzam i żeganm stare mieszkanko ![]()

n e s t :
nie biorę aparatu !!! można odpierdalać !!!
o/
ja wezmę ![]()

a moze sie kurwa skusze ![]()
co to kurwa za akcja z puszczaniem baniek mydlanych
spodnie ujebane, dajcie spokój
wesoło jak zawsze, musiałem się zawinąć bo wcześnie rano pare rzeczy do ogarnięcia miałem, yaz0 fotki - te zaległe z Absyntu też ![]()
jucca yyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhh
nie było spontana <chlip>

zdjęcia będą jak wrócę z LFP wiec po 7 lipca
dropski :
Rav :
kurwa... bylem w mekce? jasny chuj... pamietam tylko, ze wychodzilem z "XIII igiel" i mialem gdzies isc dalej i namawialem Lyszczego na Mekke...
dales dupy
mam nadzieje, ze to oznacza, ze sie nie pojawilem?! ![]()
Rav :
kurwa... bylem w mekce? jasny chuj... pamietam tylko, ze wychodzilem z "XIII igiel" i mialem gdzies isc dalej i namawialem Lyszczego na Mekke...
ja syszaem że masz być
no i nie dotarłeś
starość nie radość ![]()
bańki mydlane roxxx o/ cale buty mam ujebane od tej piany ![]()
RedGirl :
bańki mydlane roxxx o/ cale buty mam ujebane od tej piany
buty bnuty... a ja spodnie - ale zdzwiłem się - wrzuciłem spodnie do miski, zalałem wodą żeby przeprać, zaczęła się pienić, a nie wsypałem jeszcze proszku
więc mam spodnie wyprane w szamponie do włosów ![]()

w zelu pod prysznic ![]()

Mamy dobrą wiadomość dla wszystkich tych, którzy nie wiedzą jeszcze, jak dostaną się do Płocka na weekend 7-9 sierpnia 2009. Z komunikacją publiczną jest w tym rejonie dość słabo, ale z pomocą przyszedł nam PKS oferując podstawienie dodatkowych autobusów w kilku największych polskich miastach.
Jedyne co musicie zrobić, by to przedsięwzięcie doszło do skutku, to napisać, w jakim mieście potrzebujecie autobusu. A najlepiej, jeśli zadeklarujecie ile mniej więcej osób zamierza z nich skorzystać. Będziemy wtedy wiedzieć ile i gdzie autokarów podstawić.
Ceny będą promocyjne lub wg standardowego cennika PKS. Co więcej, już wkrótce będzie je można kupić przez stronę internetową PKS.
Piszcie do nas na adres: adam.gorecki(at)audioriver.pl
Do najbliżego czwartku (2.07) czekamy na Wasze deklaracje!
pisze sie ktos?![]()
Gogan :
Mamy dobrą wiadomość dla wszystkich tych, którzy nie wiedzą jeszcze, jak dostaną się do Płocka na weekend 7-9 sierpnia 2009. Z komunikacją publiczną jest w tym rejonie dość słabo, ale z pomocą przyszedł nam PKS oferując podstawienie dodatkowych autobusów w kilku największych polskich miastach.
Jedyne co musicie zrobić, by to przedsięwzięcie doszło do skutku, to napisać, w jakim mieście potrzebujecie autobusu. A najlepiej, jeśli zadeklarujecie ile mniej więcej osób zamierza z nich skorzystać. Będziemy wtedy wiedzieć ile i gdzie autokarów podstawić.
Ceny będą promocyjne lub wg standardowego cennika PKS. Co więcej, już wkrótce będzie je można kupić przez stronę internetową PKS.
Piszcie do nas na adres: adam.gorecki(at)audioriver.pl
Do najbliżego czwartku (2.07) czekamy na Wasze deklaracje!
pisze sie ktos?
PKS nie wie co robi... te autobusy to bedzie straszne zlo ![]()

Bardzo chętnie ale cos mi sie zdaje ze wylecą z wysoką ceną ![]()