Jak dojdziemy do wspólnego konsensusu co dalej z GSz Radio na pewno dowiecie się o tym pierwsi.
ThieV :
to sie kurwa we dwoch nie umiecie dogadac? czy ma byc wiecej minimalu czy szranców? :F ja pierdole :F
juz predzej ktorys z nas zamowi serwer szałtkast na 50 slotow i sie oplaci to jakos kombinując....
Proszę bardzo, chcesz przejąć stery? Nie ma sprawy! Teraz wylewacie gorzkie żale, a jak radio funkcjonowało to słuchało kilka osób..
k_mill :
ThieV :
to sie kurwa we dwoch nie umiecie dogadac? czy ma byc wiecej minimalu czy szranców? :F ja pierdole :F
juz predzej ktorys z nas zamowi serwer szałtkast na 50 slotow i sie oplaci to jakos kombinując....Proszę bardzo, chcesz przejąć stery? Nie ma sprawy! Teraz wylewacie gorzkie żale, a jak radio funkcjonowało to słuchało kilka osób..
nie mowie o przejmowaniu sterow, nie rozumiem [jak pewnie wiekszosc zainteresowanych] w czym dokladnie tkwi obecnie problem.
ze malo ludzi sluchalo? fakt, ale nawet jakby sluchalo po 30, 40 osob nonstop to jaka z tego korzysc dla radia? Radio GSz to nie komercyjne 'radioparty'
poza tym malo ludz spoza tej nielicznej grupy aktywnych userow wogole kiedykolwiek korzystalo z radia
wszystko jedynie sie rozbija o kase na hosting shoutcasta..., niestety z tego co wiem wielu grajacych nie chcialo placic tak?
btw. jesli trzeba wam pomocy czyc os... zawsze mozecie sie w tej sprawie odezwac na gg...
a teraz dajcie mi buzi w pępuszek i bede cicho :*
No to byś się zdziwił bo większość słuchaczy to ta grupa mniej aktywnych. Stare wygi mają wyjebane, z małymi wyjątkami. Po naszym "przejęciu" radia chcieliśmy (chcemy) by w jakiś sposób się rozwijało. Do tego potrzebne jest wsparcie administracji, mam pewne plany które zostaną przedyskutowane. Jak już będziemy wiedzieć na czym stoimy, będzie można postawić odpowiednie kroki - w przód, ewentualnie w tył. Pozdrawiam
k_mill :
No to byś się zdziwił bo większość słuchaczy to ta grupa mniej aktywnych. Stare wygi mają wyjebane, z małymi wyjątkami. Po naszym "przejęciu" radia chcieliśmy (chcemy) by w jakiś sposób się rozwijało. Do tego potrzebne jest wsparcie administracji, mam pewne plany które zostaną przedyskutowane. Jak już będziemy wiedzieć na czym stoimy, będzie można postawić odpowiednie kroki - w przód, ewentualnie w tył. Pozdrawiam
ja bede sluchal
generalnie to radio ma cos czego nie ma wiekszosc internetowych rozglosni, mianowicie granie live - nie mowie ze wszyscy ale w duzej mierze byly to wlasnie sety na zywo
jak cos to dajcie znaka, tez sie dorzuce.. a co
dokladnie tak jak mowi dropsky
o byla duzy plus
minusem bylo ze ni emozna bylo wyjsc poza gsz
nie o to mi chodzilo
spoko
jak myslimy o paragrafach i zaiksie to myslimy o tym samym
ThieV :
http://s1.cast24.pl/sluchaj/odpal_8160.pls
na jakis czas...
ramówka będzie taka sama?
askman :
ThieV :
http://s1.cast24.pl/sluchaj/odpal_8160.pls
na jakis czas...ramówka będzie taka sama?
nie
tzn... zeby bylo jasne... to radio poki co nie jest 'oficjalnie' zwiazane z radio GSz takie ot małe zastepstwo poki co... jesli zarzad radia dojdzie do tego co chce osiagnac to ramowka byc moze bedzie taka jak wczesniej, nie mam na to wpływu
Ostatnio edytowany przez ThieV (2009-06-23 12:25:14)
zapraszam na 20.30 do nowego radyjka dzis beda grane dobre techna wiec zapraszam goraco po przerwie
oto nowy link do nowego radia' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez cmochu (2009-06-23 20:23:16)
a ja zapraszam dzisiaj o bliżej nieokreślonej godzinie