Pedro Dust :
ultraBMX :
Pedro Dust :
a czemu ma nie pasowac?Nie rozumiesz Pedro. Jemu chodzilo o kolor.
odp. tak pasujeaaaa, chodzilo o kolor...rozumiem
Gracjer :
http://allegro.pl/item640047176_ion_aud … kazja.html
co za sprzęt big_smiletakie gowno za 800zl, porazka
Ot takie AmerykaNskie... ![]()

Takie pytanie...Można kupic sprzet od dystrybutora po cenie netto???

chyba ze masz dzialalnosc gospodarcza wtedy vat sobie odliczasz
jaka karta na express card do lapa? Potrzebuje line in...poza creative podlaczana na usb nic ciekawego nie ma ![]()
destroyer :
ej ludziska, co sadzicie o numark axis 4 ? warte 700 zł za nowe ?
ujdzie na poczatek ?
z tego co widzę ma wysuwaną kieszeń na płyty , tylko k***a debil mógł to skonstruować albo inżynier który wcześniej projektował miski dla psów.
Ja bym osobiście kupił używane (oczywiście w dobrym stanie) 100-tki pionka , sprawdzone od wielu lat i chociaż wyglądają jak Didzej CiDi Plajer a nie jak sonda na ryby (ale dizajn ma tu najmniejsze znaczenie) ![]()

drzazga :
m_Crasher :
nie
no chyba ze mieszkasz tak jak ja na JERSEY.. zamawiajac sprzet z uk kupuje bez vatu ![]()
Stardust :
Ja bym osobiście kupił używane (oczywiście w dobrym stanie) 100-tki pionka , sprawdzone od wielu lat i chociaż wyglądają jak Didzej CiDi Plajer a nie jak sonda na ryby (ale dizajn ma tu najmniejsze znaczenie)
a ile uzywana jedna setka moze kosztowac ? na allegro nie chce uzywek kupowac, bo kto wie do czego ktos uzywal tego playera
haha
trzystatrzy303 :
drzazga :
m_Crasher :
nie
no chyba ze mieszkasz tak jak ja na JERSEY.. zamawiajac sprzet z uk kupuje bez vatu
Mieszkasz na JERSEY ![]()
Lucky bustard ![]()

ultяaBMX :
trzystatrzy303 :
drzazga :
nieno chyba ze mieszkasz tak jak ja na JERSEY.. zamawiajac sprzet z uk kupuje bez vatu
Mieszkasz na JERSEY
Lucky bustard
NOM... juz ponad 2 lata ![]()

potrzebuje kabel, aby połączyć karte dzwiekowa m-audio FW 410 z macbook pro (ten nowszy model) kabel firewire 800/800 tylko jedna końcówka do firewire 410 a jedna do maka, tylko w maku jest jakieś inne wejście, ma ktoś jakiś patent?

ktoś łopatologicznie mi napisze jak zgrać seta (2cd player + mikser) na laptopa (pod jakie wejście się podpiąć itp.) ? wiem że pytanie banalne ![]()
z góry dzięki ![]()

LukiTuki :
ktoś łopatologicznie mi napisze jak zgrać seta (2cd player + mikser) na laptopa (pod jakie wejście się podpiąć itp.) ? wiem że pytanie banalne
z góry dzięki
wyjscie z mixera rec.(jesli jest), a jesli nie no to master, do kompa pod line in,a nagrac programem audacity

Squash :
potrzebuje kabel, aby połączyć karte dzwiekowa m-audio FW 410 z macbook pro (ten nowszy model) kabel firewire 800/800 tylko jedna końcówka do firewire 410 a jedna do maka, tylko w maku jest jakieś inne wejście, ma ktoś jakiś patent?

Stanton M.207, premiera w lipcu
M.207 - nowa cyfrowa skrecz maszyna od Stantona zamknięta w niezniszczalnej szaroczarnej obudowie. Urządzenie w pełni współpracuje z kontrolerem MIDI SCS-3 oraz posiada innowacyjną kontrolę efektów "FX-Glide" . Dzięki niej użycie ulubionego efektu staje się dużo prostsze i pozwala osiągnąć bardziej kreatywny mix .
Dane techniczne :
Chropowata, stalowa obudowa
Regulowany crossfader z funkcją odwrócenia
Kontrola poprzez touchpad "FX-Glide"
Wejścia: 2 x phono/line in , 1 x mic & aux in
Wyjścia: 1 x master out (balanced jack) , 1 x master out (RCA) , 1 x rec out (RCA) , 1 x wyjście słuchawkowe (TRS)
Premiera m.207 odbędzie się w lipcu tego roku .
Cena ok. 2300 pln.
źródÅ‚o -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Squash :
Squash :
spróbuj się spytać na forum myapple.pl tam siedzi najwięcej jabłkowych zboczuchów ![]()
caÅ‚kiem w temacie linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

p_rzemek :
caÅ‚kiem w temacie linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Chciałbym żeby tak wyglądał mój pokój ![]()

pytanko do użytkowników fs 2.0/ts duo. Czy lapek z prockiem celeron 1.86 i 1,5gie ramu wystarczy do grania na tych systemach z dosyc niska latencją ?

Shure SRH440 DJ headphones
Shure have just launched a brand new range of closed back studio and DJ headphones that have already been getting quite a bit of interest since news of the pricing was leaked on the internet.
Full size headphones is a new departure for Shure, as they are known best for their in-ear sound isolating earphones. Initial user reviews suggest that the Shure SRH840 sound like a ‘Shure SE530 with sparklier treble’, which can only be a good thing.
The SRH440 Professional Studio Headphones from Shure provide exceptional sound reproduction and comfort. Optimized for home and studio recording, SRH440 headphones reproduce accurate audio across an extended range. Impedance, power handling and sensitivity are all calibrated for professional audio devices such as DJ mixers, mixing consoles, and headphone amplifiers.
Features
Enhanced frequency response delivers accurate audio across an extended range
Closed-back, circumaural design rests comfortably over the ears and reduces background noise
Impedance and power handling optimized for performance
Adjustable headband and collapsible construction provide comfort and portability
Legendary Shure quality to withstand the rigors of everyday use
Bayonet Clip securely locks cable into ear cup
Replaceable ear cup pads ensure long product life
3m (10ft) coiled detachable cable
Carrying bag protects headphones when on the go or not in use

tmcde :
pytanko do użytkowników fs 2.0/ts duo. Czy lapek z prockiem celeron 1.86 i 1,5gie ramu wystarczy do grania na tych systemach z dosyc niska latencją ?
moze z 10-15ms wycisniesz // ja mam core2duo 1,6 2gb ramu i serato mam ustawione na 15ms bodajze, ale w sumie wielkiej roznicy nie ma w tej latencji ![]()

ale ja nie mam procka dwurdzeniowego ![]()
wymagania dla audio 4dj/ Windows®: Win XP, Pentium or Athlon 1.4 GHz, 512 MB RAM, USB 2.0 port, Service Pack 2/ czyli na moim Celeronie M540 1,86 bedzie wszystko ok ? zastanawialem sie tez nad u46mk2... wymagania ma zdecydowanie mniejsze ale mixvibes mi nie podchodzi. Brać TS duo przy tym lapku ? jak ktos ma ts duo niech sie wypowie. z góry dzieki.

ultяaBMX :
Szukam jakies alternatywy dla karty Maya 44 w podobnej jakosci i cenie.
tylko to mi przychodzi do gÅ‚owy' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników