a gdzie bedziesz drops w piatek?
kurak
dropski :
n e s t :
Mucha :
a gdzie bedziesz drops w piatek?
![]()
kurakbędzie włączał gadu gadu w Antidotum
dokladnie, antidotum
a w sb moze w mekce na piwko
moze dwa ![]()

poszukuje mieszkania, przygarnie mnie ktoÅ›? ![]()

dropski :
Beezon :
poszukuje mieszkania, przygarnie mnie ktoÅ›?
nie wiem czy sie ktos znajdzie, podobno sie nie myjesz
i pachniesz bizonem
cicho badz łysy
wazne ze pachne ![]()
dropski :
Beezon :
i pachniesz bizonem
ahahhaha
(Żródło: Wikipedia)
Bizon - kawałki kupy z włosami z dupy![]()

n e s t :
dropski :
Beezon :
i pachniesz bizonem
ahahhaha
(Żródło: Wikipedia)
Bizon - kawałki kupy z włosami z dupy
nie znacie sie

Nowa wersja plakatu
Do składu dochodzi Mathias Nova z dj setem
Wstępny TT :
21-2230 - Mistic
2230-2330 - Mathias Nova
2330-130 - Plan
130-330 - Ender
330-? - freestyle b2b
Jakby cos się zmieniło dam znać.

Antonio :
http://www.myspace.com/giuliaylostellarini
17 czerwca
i to jest bardzo ciekawa opcja! w końcu coś dla normalnych ludzi ![]()
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
zajebiści są, fajne techna grają ![]()
rozważam

Impreza w Strefie WZ z okazji urodzin C-Boola
29.05.2009Strefa WZ, WrocławImpreza
Już w najbliższy piątek 29.05 energetyczna bomba w Strefie WZ, urodziny C-Boola !!!To bardzo wyjątkowa impreza, ponieważ Grzesiek w przeciwieństwie do innych DJ'ów postanowił nie organizować touru urodzinowego. Na jedyną urodzinową imprezę wybrał klub, w którym czuje się jak w domu. Jubilat zaprosił prawdziwe gwiazdy polskiej sceny klubowej.
Oprócz C-Boola na imprezie zagrają:
Hazel
Taito
Snoopi
Radi S.
Ktokolwiek był na pojedynku C-Boola & Hazela wie, że warto zobaczyć i usłyszeć raz jeszcze spotkanie tych facetów przy jednej konsolecie.
Wzbudziło ono tak wielkie emocje i zainteresowanie Klubowiczów z niemalże całej Polski, że postanowili zagrać po raz kolejny, tym razem na urodzinach C-Boola. Zdecydowanie ciekawym punktem tej imprezy będzie występ wschodzącej gwiazdy Polskiej sceny klubowej Taito. Na imprezie nie może również zabraknąć rezydentów i tak Strefę WZ reprezentować będą Snoopi i Radi S. Dodatkowo klubowicze będą mieli okazje wypić szampana z gwiazdami oraz obejrzeć niesamowity pokaz pirotechniczny przygotowany przez VJ Rever.
Wrocław, Strefa WZ
start godz. 20:00
do godziny 22.00 wstęp do klubu jest wolny, a po godzinie 22.00 Panie płacą 5 zł, a Panowie zostawiają w kasie 15 zł
xavery :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Impreza w Strefie WZ z okazji urodzin C-Boola
29.05.2009Strefa WZ, WrocławImpreza
Już w najbliższy piątek 29.05 energetyczna bomba w Strefie WZ, urodziny C-Boola !!!To bardzo wyjątkowa impreza, ponieważ Grzesiek w przeciwieństwie do innych DJ'ów postanowił nie organizować touru urodzinowego. Na jedyną urodzinową imprezę wybrał klub, w którym czuje się jak w domu. Jubilat zaprosił prawdziwe gwiazdy polskiej sceny klubowej.
Oprócz C-Boola na imprezie zagrają:
Hazel
Taito
Snoopi
Radi S.
Ktokolwiek był na pojedynku C-Boola & Hazela wie, że warto zobaczyć i usłyszeć raz jeszcze spotkanie tych facetów przy jednej konsolecie.
Wzbudziło ono tak wielkie emocje i zainteresowanie Klubowiczów z niemalże całej Polski, że postanowili zagrać po raz kolejny, tym razem na urodzinach C-Boola. Zdecydowanie ciekawym punktem tej imprezy będzie występ wschodzącej gwiazdy Polskiej sceny klubowej Taito. Na imprezie nie może również zabraknąć rezydentów i tak Strefę WZ reprezentować będą Snoopi i Radi S. Dodatkowo klubowicze będą mieli okazje wypić szampana z gwiazdami oraz obejrzeć niesamowity pokaz pirotechniczny przygotowany przez VJ Rever.
Wrocław, Strefa WZ
start godz. 20:00
do godziny 22.00 wstęp do klubu jest wolny, a po godzinie 22.00 Panie płacą 5 zł, a Panowie zostawiają w kasie 15 zł
idziesz? ja chyba bede

dropski - wpadne aby z okazji urodzin mały wpiedol dać SOLENIZANTOWI, jak chcesz Tobie zostawie Hazela na deser...
pogadam z KUBA - aby na 10 lecie Mayday Pl - C-Boola & Hazela ![]()
xavery :
dropski - wpadne aby z okazji urodzin mały wpiedol dać SOLENIZANTOWI, jak chcesz Tobie zostawie Hazela na deser...
pogadam z KUBA - aby na 10 lecie Mayday Pl - C-Boola & Hazela
ok, to ja sobie wezme paralizator zeby Hazela przed kopaniem troche 'zmiękczyc' bo nie wiem czy go poloze wlasnorecznie.. a pomysl z maydayem jak najbardziej trafiony, jestem za

dropski :
xavery :
pogadam z KUBA - aby na 10 lecie Mayday Pl - C-Boola & Hazelaok, to ja sobie wezme paralizator zeby Hazela przed kopaniem troche 'zmiękczyc' bo nie wiem czy go poloze wlasnorecznie.. a pomysl z maydayem jak najbardziej trafiony, jestem za
kaliwi & remi - udało mi się przeforsować na Nature One PL
więc - C-Boola & Hazela całkiem możliwe, ojj ojjj będzie się działo...![]()

I mnie nie ma w miescie jak akurat takie wydarzenie ![]()
15zl wjazd
![]()

n e s t :
ale będzie luta
nie zapomnij wziasc bialego sera ![]()