AnThRaX :
dropski :
drops
antonio + łyba
yaz0
n E s T
dziuma
kto jeszcze?AnThRaX + Dziunia.
miniuś + janush

a tak apropo, można te bilety kupić jutro wcześniej?
jucca :
Bilety dostępne będą w cenie 10 PLN w dniu wydarzenia (15 maja), zaczynamy o godzinie 18.oo w Kinie Warszawa przy ulicy Piłsudskiego 64a, Wrocław
wiec ciul wie

dropski :
jucca :
Bilety dostępne będą w cenie 10 PLN w dniu wydarzenia (15 maja), zaczynamy o godzinie 18.oo w Kinie Warszawa przy ulicy Piłsudskiego 64a, Wrocław
wiec ciul wie
no właśnie. bo nie wiem co zaczynają o 18, czy sprzedaż biletów czy projekcje filmu...?
Antonio :
a jesli chodzi o grillowanie to bylem wczoraj nad odra a potem byla biba w bunkrze w chuj daleko w polu na bartopszowicach !!!!!!!!
Bunkier ROXXXX !!!!!!!!!!!!!! alalala
ten sygnał to pewnie chciałes zebym zadzwonil ale ze bylem wypity domyslilem sie bedac juz w domu ![]()

n e s t :
Antonio :
a jesli chodzi o grillowanie to bylem wczoraj nad odra a potem byla biba w bunkrze w chuj daleko w polu na bartopszowicach !!!!!!!!
Bunkier ROXXXX !!!!!!!!!!!!!! alalalaten sygnał to pewnie chciałes zebym zadzwonil ale ze bylem wypity domyslilem sie bedac juz w domu
z jakiego to filmu ta Twoja sygnatura ??
niezły kamikaze z gościa ![]()
Colmi :
z jakiego to filmu ta Twoja sygnatura ??
niezły kamikaze z gościa
cholera sam chciałbym wiedzieć, zauważyłem ją u jakiegoś ziomka na jakimś forum d'n'b jak szukałem stuffu od dirtyphonics
ale to chyba są tatarzy, napierdalający się z chinolami, trochę na imdb i może się znajdzie ![]()

jucca :
dropski :
jucca :
wiec ciul wieno właśnie. bo nie wiem co zaczynają o 18, czy sprzedaż biletów czy projekcje filmu...?
projekcja o 20 ![]()

to napewno nei ten film ![]()

hero jest o wojnie domowej w chinach ![]()

n e s t :
jucca za to "n E s T" masz w ucho
o co kaman?
weź się
to nie ja, dropsa szturchnij ![]()
btw, w związku z tym juwenaliowym tygodniem - coś się dzisiaj dzieje gdzieś?
jucca :
n e s t :
jucca za to "n E s T" masz w ucho
o co kaman?
weź się
to nie ja, dropsa szturchnij
btw, w związku z tym juwenaliowym tygodniem - coś się dzisiaj dzieje gdzieś?
buahaha, odpierdolta sie odemnie ![]()

n e s t :
jucca :
weź się
<się wziął i wyszet>
nooooo, kto wie, czy coś się dzieje ciekawego dzisiaj w naszej pięknej stolicy dolnego śląska???? bo jeszcze mam ochotę wyleźć (za chwilę mi przejdzie).

chlanie w plenerze albo wixiarnia jakas ![]()

Beezon :
chlanie w plenerze albo wixiarnia jakas
na chlanie w plenerze za zimno już, a wogle dziś już miałam takowe.
a nie ma jakiejś trzeciej opcji? albo klatki z papugą? w sensie aaalteternatywwy? ![]()

n e s t :
bilard? :F
neeee
chińczyk? ![]()
dobra, idę spać
do jutra

kurwa a beda jeszcze bilety o 20?

n e s t :
to spadowój
to jak się w końcu widzimy ? o 18:00 czy przed seansem który jest o 20:00 (tak? 20:00? :F) ?
pewnie bedzie tak jak w poznaniu, wpuszczaja wczesniej, jakies wystawy, jakis tam dj gra, ludzie sie krzątają kupują bilety, pija browara ![]()
jest ponoc 600 miejsc, tak slyszalem przynajmniej to raczej starczy tiketów ![]()