dropski :
Antonio :
dropski :
no mozna by zajrzec na broraczej bedziemy w Kamforze tego dnia !
WSZYSCY JAK JEDEN CHUJ !a co tam jest sie dzieje sie jest tam co?
dobra pomylka
15 maja idziemy do Kamfory
16 maja do coffe planet ![]()
Antonio :
dropski :
Antonio :
raczej bedziemy w Kamforze tego dnia !
WSZYSCY JAK JEDEN CHUJ !a co tam jest sie dzieje sie jest tam co?
dobra pomylka
16 maja do coffe planet
no ale co do chuja jest w tej kamforze? :F

Beezon :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
line up przedstawia się następująco:
21-22 Sobolevsky
22-23 Draq
23-24 Octahedron
24-01 Sobolevsky
01-02 Chris In
02-03 Draq
03-04 Sobolevsky
04-... Draq (?)
reflektuje ktos?
Biba zajebista....Klub-Klimat jak z maszynowni w BM XD, Nagłośnienie wystarczające, Muzyka: Rodrigez rozpoczął dyktature minimali, która utrzymywała sie przy władzy do Chrissin-a, i wprowadzała terror wśród ludności cywilnej przez cały ten czas XDXDXD. Frekwencja - ok.
Mam nadzieje, że bedzie wiecej takich imprez w Capitolu bo miejscówka jak dla mnie kilkaktrotnie lepsza od Antidotum.

Wizzy :
Beezon :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
line up przedstawia się następująco:
21-22 Sobolevsky
22-23 Draq
23-24 Octahedron
24-01 Sobolevsky
01-02 Chris In
02-03 Draq
03-04 Sobolevsky
04-... Draq (?)
reflektuje ktos?Biba zajebista....Klub-Klimat jak z maszynowni w BM XD, Nagłośnienie wystarczające, Muzyka: Rodrigez rozpoczął dyktature minimali, która utrzymywała sie przy władzy do Chrissin-a, i wprowadzała terror wśród ludności cywilnej przez cały ten czas XDXDXD. Frekwencja - ok.
Mam nadzieje, że bedzie wiecej takich imprez w Capitolu bo miejscówka jak dla mnie kilkaktrotnie lepsza od Antidotum.
no dobra, przyznam się... też się tam pojawiłam wczoraj. na chwiiilke... ![]()
bardzo dobrze chłopaki pograli
a miejscówka miodzio - ZAAAAAAJEBISTY klimatyczny klub! spodobał się.
pozdrawiam wszystkich których nie widziałam i tych których miałam nie widzieć ![]()

dropski :
Antonio :
dropski :
a co tam jest sie dzieje sie jest tam co?dobra pomylka
16 maja do coffe planetno ale co do chuja jest w tej kamforze? :F
no?

jucca :
dropski :
Antonio :
dobra pomylka
16 maja do coffe planetno ale co do chuja jest w tej kamforze? :F
no?
jak to co impreza:)
"Po seansie zapraszamy na LIVE IN THE MIX do Klubu Kamfora we Wrocławiu, podczas którego zagrają Jon Kennedy, Teskko, oraz Bontone."

LIVE IN THE MIX SPECIAL:
Jon Kennedy dj set (Organik Recordings, Tru Thoughts, Grand Central / UK)
Teskko (Live in the mix)
Bontone (Przaśnik)
15 maj 2009
godz. 21
TAX: 7 PLN'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Jon Kennedy to znany producent z Wielkiej Brytanii. Debiutował albumem "We're Just Waiting For You Now" w wytwórni Tru Thoughts. Kolejne płyty nagrywał dla labelu Grand Central ("Take My Drum To England" oraz "Useless Wooden Toys"). Remiksował m.in. Bonobo, Quantika, Hint, Aim, Aldo Vanucciego.
Muzyk obecnie promuje nową płytę "14" (Organik Recordings). Podróżuje zarówno jako DJ, jak i ze swoim koncertowym składem po całej Europie, sam przecież jest utalentowanym perkusistą. W swoich różnorodnych setach miksuje funk, oldschoolowy i nowy rap, jazz dance, breakbeat i wiele innych. W Polsce zagra we wrocławskiej Kamforze (15 maja 2009) w ramach Live in the mix wraz z rezydentem cyklu Teskko i Bontonem z duetu Przaśnik oraz w warszawskim Obiekcie Znalezionym (16 maja 2009) wraz z Funk Joint Unlimited, Teskko i Jakubem Dymkiem.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
Wojtek Furmaniak aka Teskko jest rezydentem wrocÅ‚awskiego klubu Kamfora. Organizuje w nim cykl funkowo-mashupowych imprez Live in the mix, podczas którego goÅ›ciÅ‚ m.in. Da Wiesela (Sunsetsoul, Good Groove / Niemcy), kolektyw Break da Funk, BMD, DJ-a Atemiego, Dreadsquad, Mr. Niceguya i DJ-a Inventa. Jego różnorodne sety djskie to mieszanka funka, breakbeatu, mashupów, oldschoolowego rapu, ale również b-more’u, brazylijskiego baile funka, blog house'a, electro i różnej maÅ›ci bassów. Jego okoÅ‚o house’owy miks ‘Spoken Word’ można byÅ‚o usÅ‚yszeć na falach austriackiego FM4 Radio.
'
MichaÅ‚ Paradowski aka Bontone – wrocÅ‚awski producent i dj. KiedyÅ› zdobyÅ‚ medal za skoczny i udany remix Skalpela „Break In”. PoÅ‚owa duetu PrzaÅ›nik i czÅ‚onek labelu Jon Kennedy Federation. Nie lubi gołębi i ludzi, którzy zrzucajÄ… im jedzenie z wyższych piÄ™ter.
'
Przed Live in the mix SPECIAL zapraszamy do wrocÅ‚awskiego Kina Warszawa na przedpremierowy pokaz filmu Berlin Calling -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

Antonio :
Środa wieczór !
już czuje zapach grila ![]()
właśnie jak to ma wyglądać.. bo słyszałam ze jeden student polibudy może przyprowadzić 5 gości yyy (bzdura straszna no ale cóż) tylko że musi ich wpisać na jakąś listę hmm a gdzie jest ta lista?? wie ktos może cos na ten temat??bo moi znajomi z polibudy są niedoinformowani
i jak narazie na żadnej liście mnie nie ma a nie chciałabym mieć problemów przy wejściu..

dziuma :
Antonio :
Środa wieczór !
już czuje zapach grila
właśnie jak to ma wyglądać.. bo słyszałam ze jeden student polibudy może przyprowadzić 5 gości yyy (bzdura straszna no ale cóż) tylko że musi ich wpisać na jakąś listę hmm a gdzie jest ta lista?? wie ktos może cos na ten temat??bo moi znajomi z polibudy są niedoinformowanii jak narazie na żadnej liście mnie nie ma a nie chciałabym mieć problemów przy wejściu..
no wlasnie sa zaprosznie z tym ze ja chcialem pojsc po nie jutro a jest napisane na stronie ze wszystkie wydali
kurwa jestem w dupie ![]()
'
jutro jest projekt PIWO !!!!!!!!!!!!!
'
iiiiiiiiiiiiiiiii![]()

jak to kurwa nie ma zaproszen - jak Ty jestes w dupie to ja tez... ![]()
KURWA KURWA KURWA
poza tym na PIWO (projekt) to chyba wpadne - o ktorej to jest?
aha...tylko piwo bo noc dj mnie nie przekonuje ![]()

A mozna sobie wpasc na projekt piwo popatrzyc czy tez trzeba byc na liscie jakiejs? ![]()

projekt piwo bez listy
a jeszcze sie dowiedzialem ze na noc grillli jesli ktos ma zaproszenie to musi byc studentem jeszcze zeby wejsc
prawdopodobnie bedzie to odbywalo sie tak ze na poczatku wszystko bedzie ladnie pieknie pilnowane a na koniec i tak wszyscy najebani przedra sie i wejdzie kto chce ...

co to kurwa ma być !!
![]()
no to jutro trzeba poruszyć niebo i ziemię żeby zdobyć zaproszenia...
Antonio :
a jeszcze sie dowiedzialem ze na noc grillli jesli ktos ma zaproszenie to musi byc studentem jeszcze zeby wejsc
prawdopodobnie bedzie to odbywalo sie tak ze na poczatku wszystko bedzie ladnie pieknie pilnowane a na koniec i tak wszyscy najebani przedra sie i wejdzie kto chce ...
nie podoba mi sie to... to mial byc kurwa piekny grillowy wieczor ktory zesmy umawiali juz z pol roku... Poza tym juz tu z Goganem ustalilem, ze moje i jego szanowne dupsko odwiedza Wittigowo...

Rav :
Antonio :
prawdopodobnie bedzie to odbywalo sie tak ze na poczatku wszystko bedzie ladnie pieknie pilnowane a na koniec i tak wszyscy najebani przedra sie i wejdzie kto chce ...nie podoba mi sie to... to mial byc kurwa piekny grillowy wieczor ktory zesmy umawiali juz z pol roku... Poza tym juz tu z Goganem ustalilem, ze moje i jego szanowne dupsko odwiedza Wittigowo...
gdyby bylo jak rok temu to bylo by spoko a tak to widzisz
kurwa nie dosc ze jakies zaproszenia wymyslili to jeszcze tylko dla studentow i liczba ograniczona ! ![]()

to ja mimo to ze jestem z pwr nie moge tam wejsc?

Gogan :
to ja mimo to ze jestem z pwr nie moge tam wejsc?
jak jestes z pwr to nie musisz miec ...
podobno...

dla studentów i absolwentów podobno..
ja ze znajomymi idę nawet bez tych zaproszeń.. a jak nas nie wpuszczą to rozpalimy grila gdzieś obok
bądźmy dobrej myśli ![]()
regulamin '
Gogan nie kracz ![]()
Ostatnio edytowany przez dziuma (2009-05-11 23:42:10)

huj z tym grillowaniem;) i tak w srode bedzie taka pogoda jak dzisiaj:P grilla mozna zawsze i wszedzie rozpalilc. NIe tylko na tekach:D