wary :
LukiTuki :
Wiem że to temat Irlandia ale czy ktoś może polecić jakiś lokal/imprezę w marcu w Edynburgu ?
(ostatecznie Glasgow)
Bilety tanie .. przylec tutaj
Pozdro !
Pressure at The Arches
Date / Friday, 27 March 2009
Time / 10:30pm - 3am
Venue / The Arches/ Argyll St, Glasgow
Cost / £17
Line-up /
Dave Clarke
SLAM
Nathan Fake(live)
Steve Rachmad
Master H

wary :
Bilety tanie .. przylec tutaj big_smile
Pozdro !
no tanie tanie i widzę że jeszcze 21 Agoria jest, ale zobaczymy jak wyjdzie.
cebul :
Pressure at The Arches
Date / Friday, 27 March 2009
Time / 10:30pm - 3am
Venue / The Arches/ Argyll St, Glasgow
Cost / £17
Line-up /
Dave Clarke
SLAM
Nathan Fake(live)
Steve Rachmad
Master H
dzięki za info. Niestety mam być tylko do 24 ![]()
Dobra to lecimy dalej z tematem ..... pfff .. to bedzie ciezki weekend ![]()
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dream Promotions prezentuje :
NIGHTMARES AND DREAMS Party.
Irlandzka Grupa Dream zaprasza wszystkich na impreze N&D, na ktorej zagra irlandzki producent John Gibbons.
John ma na swoim koncie wiele sukcesow muzycznych. Jest zaliczany do czolowki irlandzkich DJow. Jego sety nie tylko pobudzaja irlandzka publike, ale rowniez clubberow na calym swiecie.
Jest rezydentem wielu imprez m.in Spank - USA / Letrik - IRL / Godskitchen - IRL / Flesh For Fantasy - GER / Lamouche - FRA / Escape - IRL / Paradise - UK / Fuse - ESP oraz Groovewaves, Miami, USA.
Jego produkcje znajdziecie na labelu WET and HARD, ktory wspoltworzy z Corwin-em Delek-iem.
Prowadzi rowniez swoja audycje radiowa Club Educate, ktora cieszy sie ogromna popularnoscia wsrod sluchaczy radia SPIN 103.8
Jego supportem zajmie sie Greg Oleksevic z kolektywu PLUR / PL [wiecej info znajdziecie :' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników ]
oraz DJe promujacy ta impreze, czyli : Sean Stevens i DJ Output.
Impreza odbedzie sie w klubie RadioCity dnia 01.Marca ( Niedziela )
Adres: RadioCity - Store St. Dublin 1
Bilety w przedsprzedazy :' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Otwarcie 20:30 - Koniec 02:30
Impreza sponsorowana przez Magazyn SlickDJ oraz serwis ISI [' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników ]
Do Zobaczenia !!
Ostatnio edytowany przez wary (2009-02-23 18:38:58)

dobry klub ![]()

wary :
osobiscie wole Cavern ..
tam mnie nie było.

wary :
osobiscie wole Cavern ..
szukalismy go kiedys pol nocy
nikt nie wiedzial kaj to jest

wary :
hah :)Cavern jest pod radiocity ... basement. Jak dla mnie wypas .. wchodzi sie od tylu. maly .. full cegla .. przypomina mi bardzo kilka klubikow z PL. Polecam.
nie wiedziałem, że to ma inną nazwe
myślałem, że 1 i 2 to radiocity, gdyz 1,5 roku temu grał tam advent i było, że gra w radiocity (piwnica). to miałem myślii pisząc o radiocity. z górą też nie jest źle (więcej mijesca i większy bar
)
a co do klimatu z klubu z pl to fakt heheh..
thobiasxxx :
wary :
hah :)Cavern jest pod radiocity ... basement. Jak dla mnie wypas .. wchodzi sie od tylu. maly .. full cegla .. przypomina mi bardzo kilka klubikow z PL. Polecam.
myślałem, że 1 i 2 to radiocity, gdyz 1,5 roku temu grał tam advent i było, że gra w radiocity (piwnica). to miałem myślii pisząc o radiocity. z górą też nie jest źle (więcej mijesca i większy bar
)
a co do klimatu z klubu z pl to fakt heheh..
hmm bylo tam kilka dobrych imprez ...ale pisalo ze to jest Radio City...a jak gral Hardcell to bylo pod Cavern...ale nawet ochroniarze w Radio City nie wiedzieli gdzie jest Cavern
pokrecone, ale tak to hjuz bywa na tej wyspie ![]()

maniek_ :
thobiasxxx :
wary :
)
a co do klimatu z klubu z pl to fakt heheh..hmm bylo tam kilka dobrych imprez ...ale pisalo ze to jest Radio City...a jak gral Hardcell to bylo pod Cavern...ale nawet ochroniarze w Radio City nie wiedzieli gdzie jest Cavern
pokrecone, ale tak to hjuz bywa na tej wyspie
ale jak grał hardcell to z tego co wiem to grał w innym klubie. wówczas dzwoniłeś do mnie i próbowałem Tobie wytłumaczyć gdzie jest ten klub-pamiętasz?
thobiasxxx :
maniek_ :
thobiasxxx :
nie wiedziałem, że to ma inną nazwemyślałem, że 1 i 2 to radiocity, gdyz 1,5 roku temu grał tam advent i było, że gra w radiocity (piwnica). to miałem myślii pisząc o radiocity. z górą też nie jest źle (więcej mijesca i większy bar
)
a co do klimatu z klubu z pl to fakt heheh..hmm bylo tam kilka dobrych imprez ...ale pisalo ze to jest Radio City...a jak gral Hardcell to bylo pod Cavern...ale nawet ochroniarze w Radio City nie wiedzieli gdzie jest Cavern
pokrecone, ale tak to hjuz bywa na tej wyspie
ale jak grał hardcell to z tego co wiem to grał w innym klubie. wówczas dzwoniłeś do mnie i próbowałem Tobie wytłumaczyć gdzie jest ten klub-pamiętasz?
pamietam
i bylo to wlasnie the cavern 
tak btw sredniawy klub ...ale jak na Dublin to jeden z lepszych ![]()

maniek_ :
thobiasxxx :
maniek_ :
hmm bylo tam kilka dobrych imprez ...ale pisalo ze to jest Radio City...a jak gral Hardcell to bylo pod Cavern...ale nawet ochroniarze w Radio City nie wiedzieli gdzie jest Cavernpokrecone, ale tak to hjuz bywa na tej wyspie
pamietam
i bylo to wlasnie the cavern
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
tak btw sredniawy klub ...ale jak na Dublin to jeden z lepszych
aha.. no to tu masz racje. to kto to grał z drumcoda jak dzwoniłes do mnie abym Ciebie pokierował na ten klubik za temple
thobiasxxx :
aha.. no to tu masz racje. to kto to grał z drumcoda jak dzwoniłes do mnie abym Ciebie pokierował na ten klubik za temple
hmm to byl wlasnie hardcell ...mniejsza o to ...wazne ze Ci troche poprzeszkadzalem w wakacjach na kanarach ![]()

maniek_ :
thobiasxxx :
hmm to byl wlasnie hardcell ...mniejsza o to ...wazne ze Ci troche poprzeszkadzalem w wakacjach na kanarach
hmmmmmmmm... to były wakacje wiec miałem wyjebane na wszystko. nie przeszkadzałeś hi hi hi...
a pamietasz gdzie czesto byly biby z ludzmi z drumcode?
thobiasxxx :
maniek_ :
thobiasxxx :
hmm to byl wlasnie hardcell ...mniejsza o to ...wazne ze Ci troche poprzeszkadzalem w wakacjach na kanarach
hmmmmmmmm... to były wakacje wiec miałem wyjebane na wszystko. nie przeszkadzałeś hi hi hi...
a pamietasz gdzie czesto byly biby z ludzmi z drumcode?
chyba w Waxie..
generalnie co do klubow to wiecie sami jak to wyglada. najbardziej chyba przypadl mi do gustu stary traffic i wax .
tripod ...moim zdaniem nie za bardzo z dzwiekiem .. wszystko na jednym poziomie .. nie ma tzw jeb**cia
jak na taki klub
ale co tam
jeszcze tylko czwartek ... i juz weekend
piatek sobota niedziela imprezowo .. w pon unmieranie ![]()

wary :
thobiasxxx :
maniek_ :
a pamietasz gdzie czesto byly biby z ludzmi z drumcode?chyba w Waxie..
generalnie co do klubow to wiecie sami jak to wyglada. najbardziej chyba przypadl mi do gustu stary traffic i wax .
tripod ...moim zdaniem nie za bardzo z dzwiekiem .. wszystko na jednym poziomie .. nie ma tzw jeb**ciajak na taki klub
ale co tamjeszcze tylko czwartek ... i juz weekend
piatek sobota niedziela imprezowo .. w pon unmieranie
nie nie to nie był wax na pewno ale niedaleko waxa! to jakiś klubik w podwórkach pomiedzy wicklow st, a william st. kurwa tam dopiero była moc! jeszcze tivoli dawał rade

chłopaki ogarnijcie wkoncu TW i befor w piatek w cooconie....ja sie melduje w frankfurcie w piatek 3 kwietnia o 20 gotowy na befor ![]()

cichy86 :
chłopaki ogarnijcie wkoncu TW i befor w piatek w cooconie....ja sie melduje w frankfurcie w piatek 3 kwietnia o 20 gotowy na befor
a tu nadal nie ma składu i ładu ina tw

thobiasxxx :
cichy86 :
chłopaki ogarnijcie wkoncu TW i befor w piatek w cooconie....ja sie melduje w frankfurcie w piatek 3 kwietnia o 20 gotowy na befor
nie denerwuj mnie patryk leci na 100%

cichy86 :
thobiasxxx :
cichy86 :
ma juz bilety?

thobiasxxx :
cichy86 :
thobiasxxx :
ma juz bilety?
nie:) proponuje wam airlingusem w piatek o 16 teraz 50 e ,a powrot z hahn razem.hotel sie wezmie po cooconie w sobote rano pospimy troche i na TW