Holla holla !
Macie linkacza do 24 minutowego amatorskiego filmiku z pobytu paczki znajomych na ibizie. Filmu calego nie ogladalem - jedynie fragmenty, ale juz wiem, ze bedize zajebisty.
Aha i dodam ze nie jest to ibiza children.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
ech na Ibize to bym się wybrał z chęcią , ale to już niestety byłby mega wydatek ![]()
Fiorek a mozesz mi powiedziec jak to sciagnac? bo mi ten link nie trybi cos za bardzo
i moge sie mylic ale wydaje mi sie ze powinno sie dawac normalny link a nie bezposredni do plikow z megaupload, yousendit itd. pomocy ![]()
Ale ten pierwszy tez mi dziala.
dzieki stary, mi nie trybil, ale ten juz zatrybi na bank
merci ![]()

siema no to tak nie wiem jaki jest ten filmik (jush leci do mnie, pozostaly czas 3 h
), nie wiem osobiscie jak tam jest bo nie bylem jak zreszta wiekszosc
ale powiem tyle ten filmik jest z Klubu Pacha no a w zeszle wakacje moi znajomi byli wlasnie w tym klubie i ich relacja brzmiala nastepujaca " pelno starych dziadkow (ponad 30 lat nawet 40 lat) bujajacych sie w rytm muzyki a nie tanczacych, pijacych drogie szampany" i tyle. Powiem jedno ze oni byli tam tylko jeden dzien i moze trafili na jakies old people party buahaha, tak nawet oni stwierdzili hehe bo gdzie ibiza i takie cos ze tak napisze, ale coz moze sie kiedys pojedzie i zobaczy
pozdro

ja po obejzeniu ibiza children postawiłem sobie cel:POJECHAĆ NA IBIZE
odwiedzić Space i Privillege
ale to jak bede pracował i duuużo zarabiał heuheheuehe
acha i musi grac Paul Oakenfold ![]()
Ja wyjezdzam do hiszpani i jakbym troche kasy przyoszczedzil to kto wie czy nie szarpnal bym sie na Ibize. Prom albo samolot tam to male piwo gorzej z zyciem na wyspie. Wstep do klubow od 20 do 60 euro. Piwo 8-10 euro.
'
Z berlina sa tanie loty na ibizie ok 100 euro w obie strony.
Fiorek :
no dokładnie...kiedyś też planowałem wypad na Ibize ze znajomymi ale nie wypaliło
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników < najtaniej chyba tymi liniami idzie sie tam dostać

kurde tydzien na Ibizie
to moje marzenie plaza wlasne gramy i decki i biba non stop hehe ![]()
Sciagnij ten filmik i zobacz jakiego Ci kolesie odprawili aftera heh
))
maniek_ :
Fiorek :
no dokładnie...kiedyś też planowałem wypad na Ibize ze znajomymi ale nie wypaliło
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników < najtaniej chyba tymi liniami idzie sie tam dostać
100 euro bilet w obie strony z oplatami ![]()
też bym tam pojechał
filmów stamtąd widziałem krocie i każde były poprostu za mocne !! Jedno z moich skrytych marzeń to znaleźć się właśnie tam ![]()
Marzenie takie wczasy....
Czy ktoÅ› siÄ™ wybiera na Ibize tego lata?
Wiele imprez w kraju i poza nim ale Ibiza jest chyba rajem dla klubowiczow.Czy warto je odpuscic dla jedynych wakacji na Ibizie??
piotresce :
Czy ktoÅ› siÄ™ wybiera na Ibize tego lata?
Wiele imprez w kraju i poza nim ale Ibiza jest chyba rajem dla klubowiczow.Czy warto je odpuscic dla jedynych wakacji na Ibizie??
wygrales w totolotka czy przebudziles sie nagle ? ![]()

totek n a bank i szuka frajerow zeby pzepuscili oszczednosci calego zycie bo nie ma z kim jechac ![]()
ie,z pracy wrocilem;)Pracuje w UK,i planuje taki wyjazd;)Pytam o zdanie doswiadczonych klubowiczow;)