ani ludzie na ulicy ani taksiarze nie wiedzieli kaj to jest...
w końcu wylądowaliśmy w Tripodzie
fajnie było ![]()

Lena :
w końcu wylądowaliśmy w Tripodziefajnie było
czyli tak jak zawsze ![]()

cichy86 :
Lena :
czyli tak jak zawsze
przegladalem gazete z piatku i bylo napisane ze impreza jednak w radio city byla
czyli to jest jednak isaac butt ? ![]()
ale jak tam bylismy przed to ta muza co sie wydobywala jakos mi nie pasowala...
Klepka :
cichy86 :
Lena :
czyli tak jak zawsze
przegladalem gazete z piatku i bylo napisane ze impreza jednak w radio city byla
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
czyli to jest jednak isaac butt ?
ale jak tam bylismy przed to ta muza co sie wydobywala jakos mi nie pasowala...
no to jest isaac butt...to nazwa hotelu czy cos...ale tam na bank nie bylo hardcella, zreszta sam slyszales co mowili ochroniarze i jaka muza leciala
chuj wie o co w tym wszystkich chodzilo....a jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy ze jestes w Irlandii ![]()
Ostatnio edytowany przez maniek_ (2008-09-15 22:47:45)
słyszliscie moze w radiu red fm cos o jakis imprezie reincarnation cos takiego?

maniek_ :
Klepka :
cichy86 :
czyli tak jak zawszeprzegladalem gazete z piatku i bylo napisane ze impreza jednak w radio city byla
ale jak tam bylismy przed to ta muza co sie wydobywala jakos mi nie pasowala...no to jest isaac butt...to nazwa hotelu czy cos...ale tam na bank nie bylo hardcella, zreszta sam slyszales co mowili ochroniarze i jaka muza leciala
chuj wie o co w tym wszystkich chodzilo....a jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy ze jestes w Irlandii
no jasne ze w radio city hardcella nie bylo. mankowi tlumaczylam jak trafic ale nie dal rady hi hi hi.... ja znalazlem klub po 30 minutach szukania ![]()

maniek_ :
thobiasxxx :
tlumaczylam
![]()
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
wreszcie jakis konkretny kilkudniowy festiwal electronic art. w Dublinie...obecny na 200% na kilku z tych imprez...na zakonczenie w haloweenowa niedziele - Laurent Garnier

a tak wogole skoro ja opuscilem wiec mnie nie nwkurwiac nowymi im[prezami TEMAT ZAMKNIETY

![]()

thobiasxxx :
maniek_ :
Klepka :
ale jak tam bylismy przed to ta muza co sie wydobywala jakos mi nie pasowala...no to jest isaac butt...to nazwa hotelu czy cos...ale tam na bank nie bylo hardcella, zreszta sam slyszales co mowili ochroniarze i jaka muza leciala
chuj wie o co w tym wszystkich chodzilo....a jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy ze jestes w Irlandiino jasne ze w radio city hardcella nie bylo. mankowi tlumaczylam jak trafic ale nie dal rady hi hi hi.... ja znalazlem klub po 30 minutach szukania
nie trafil hahahaha
maniek_ ? moze ta Twoja kreske na nawigacje zaminimy ?? heheh

James Zabiela
Tripod, Dublin,
Fri 10 Oct 2008, 23:00

Finka :
thobiasxxx :
maniek_ :
no to jest isaac butt...to nazwa hotelu czy cos...ale tam na bank nie bylo hardcella, zreszta sam slyszales co mowili ochroniarze i jaka muza leciala
chuj wie o co w tym wszystkich chodzilo....a jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy ze jestes w Irlandiino jasne ze w radio city hardcella nie bylo. mankowi tlumaczylam jak trafic ale nie dal rady hi hi hi.... ja znalazlem klub po 30 minutach szukania
nie trafil hahahaha
maniek_ ? moze ta Twoja kreske na nawigacje zaminimy ?? heheh
finka a TY dalej tu Jestes? pytam,bo ekipa powoli na wyspie sie wykrusza i za nie długo nie bedzie z kim na biby chodzic ![]()

thobiasxxx :
Finka :
thobiasxxx :
no jasne ze w radio city hardcella nie bylo. mankowi tlumaczylam jak trafic ale nie dal rady hi hi hi.... ja znalazlem klub po 30 minutach szukanianie trafil hahahaha
maniek_ ? moze ta Twoja kreske na nawigacje zaminimy ?? hehehfinka a TY dalej tu Jestes? pytam,bo ekipa powoli na wyspie sie wykrusza i za nie długo nie bedzie z kim na biby chodzic
i tak zamulales
zalatwcie mi boooking hawtina,sven czy coxa to przylece:P

maniek_ :
http://deafireland.com/
wreszcie jakis konkretny kilkudniowy festiwal electronic art. w Dublinie...obecny na 200% na kilku z tych imprez...na zakonczenie w haloweenowa niedziele - Laurent Garnier
Model 500 feat. Juan Atkins & Mike ![]()

thobiasxxx :
Finka :
thobiasxxx :
no jasne ze w radio city hardcella nie bylo. mankowi tlumaczylam jak trafic ale nie dal rady hi hi hi.... ja znalazlem klub po 30 minutach szukanianie trafil hahahaha
maniek_ ? moze ta Twoja kreske na nawigacje zaminimy ?? hehehfinka a TY dalej tu Jestes? pytam,bo ekipa powoli na wyspie sie wykrusza i za nie długo nie bedzie z kim na biby chodzic
jestem , jestem i z pewnoscia jeszcze dlugo zostane ...
Ludziki z mojego miasteczka chca na Infected Mushroom jechac , ja nie wiem czy lubie az tak bardzo ,zeby sie przy tym bawic ale z cala pewnoscia lubie na tyle zeby sie przy tym w milym Towarzystie alkoholowej bani nabawic , co Wy na to ?

Finka :
thobiasxxx :
Finka :
nie trafil hahahaha
jestem , jestem i z pewnoscia jeszcze dlhttp://www.gszforum.pl/post.php?tid=2045&qid=602539ugo zostane ...
Ludziki z mojego miasteczka chca na Infected Mushroom jechac , ja nie wiem czy lubie az tak bardzo ,zeby sie przy tym bawic ale z cala pewnoscia lubie na tyle zeby sie przy tym w milym Towarzystie alkoholowej bani nabawic , co Wy na to ?
no ja nepewno nie lubie jesli chodzi o zabawe przy psychedelic trance posłuchac czasami mozna, wiec jesli da sie to połaczyc z piwem moze byc ciekawie
a gdzie i kiedy oni graja?

UMEK 14 listopada w Dublinie....
ja bede ![]()

YonasH :
cichy86 :
UMEK 14 listopada w Dublinie....
ja bedenikt Cie tu nie lubi :F
a Ty zyjesz jeszcze???