Rav :
Bedac we Frankfurcie gadalem z gosciem z Ibizy, ponoc ma dojsc do zamkniecia Amnesi, nie wiadomo jeszcze kiedy dokladnie i nie chodzi tu o impreze closing`owa
Poza tym w tym roku bedzie problem z afterami, po tym jak Papa Sven w zeszlym roku zrobil after na 800 osob w ktorejs z williNa ile to wszystko jest prawda, dopiero sie okaze.
eh z tym zamknieciem.. tak jak mowi Parasit kasa na pewno to powstrzyma ![]()
a z tymi afterami to calkiem mozliwe bo rzeczywiscie tak bylo - niestety nie udalo mi sie tam dostac... ![]()
a jak bylo - tak:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników ![]()
Ostatnio edytowany przez BaBeLo (2008-05-21 16:49:37)
Kotek :
Ma ktoś rozeznanie co do możliwosci wypożyczenia auta na wyspie czy zdecydowanie lepiej jakis skuter ??
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników wszystko tam znajdziesz
Kotek :
Ma ktoś rozeznanie co do możliwosci wypożyczenia auta na wyspie czy zdecydowanie lepiej jakis skuter ??
zdecydowanie polecam skuter.przechalem prawie cala wyspe na dwoch kolkach:) fajna frajda,malo pali,niska cena za wynajem.samochodow jest mnostwo,przez to czeste korki.takze orzech na glowe i w droge:)))))

BaBeLo :
Kotek :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników wszystko tam znajdziesz
Ta strona rzÄ…dzi,ja sie opieralem tylko na niej i ogarnalem wszystko tak jak chcialem.

ja dopiero za rok
he he
Ostatnio edytowany przez MarioDaSoul (2008-05-24 20:20:20)

BaBeLo :
Rav :
Bedac we Frankfurcie gadalem z gosciem z Ibizy, ponoc ma dojsc do zamkniecia Amnesi, nie wiadomo jeszcze kiedy dokladnie i nie chodzi tu o impreze closing`owa
Poza tym w tym roku bedzie problem z afterami, po tym jak Papa Sven w zeszlym roku zrobil after na 800 osob w ktorejs z williNa ile to wszystko jest prawda, dopiero sie okaze.
eh z tym zamknieciem.. tak jak mowi Parasit kasa na pewno to powstrzyma
a z tymi afterami to calkiem mozliwe bo rzeczywiscie tak bylo - niestety nie udalo mi sie tam dostac...
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
myslalem ze ten pan przystopowal troche z dragami heheh
w zeszlym roku byly problemy z amnesia i 2 czy 3 imprezy, w tym otwarcie odbyly sie w privilege. w tym roku cocoon@amnesia trwa 2 tyg dluzej. czytalem ostatnio w groovie ze przebudowali taras w amnesii i dali nowe naglosnienie, moze teraz wejsc 800 osob wiecej.
Ostatnio edytowany przez shemoo (2008-05-25 12:18:19)
shemoo :
BaBeLo :
Rav :
eh z tym zamknieciem.. tak jak mowi Parasit kasa na pewno to powstrzyma
a z tymi afterami to calkiem mozliwe bo rzeczywiscie tak bylo - niestety nie udalo mi sie tam dostac...
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówmyslalem ze ten pan przystopowal troche z dragami heheh
w zeszlym roku byly problemy z amnesia i 2 czy 3 imprezy, w tym otwarcie odbyly sie w privilege. w tym roku cocoon@amnesia trwa 2 tyg dluzej. czytalem ostatnio w groovie ze przebudowali taras w amnesii i dali nowe naglosnienie, moze teraz wejsc 800 osob wiecej.
ciekawe bo tam od owtarcia klubu chyba nic nie zmieniali , a taras byl dla vipow
kurcze meczy mnie sumienie zeby poleciec tam w tym roku ![]()
vixen :
Stało sie normą, że wyrażenie swojego zdania - ODMIENNEGO niż ogólnie przyjęte i akceptowane na GSZ - to wsadzenie kija w mrowisko.
Jak w gównianym PRL-u, miejsca na niezależną myśl na GSZ jest ZERO!electro_nic :
oj w chuj ciezki dzien wczoraj widze ze mialas
Tak se tłumacz.
Rozmowa z Tobą nosi wszelkie znamiona prób zakomunikowania czegoś betonowi.
"Stało sie normą, że wyrażenie swojego zdania - ODMIENNEGO niż ogólnie przyjęte i akceptowane na GSZ - to wsadzenie kija w mrowisko. "
a to dobre.popieram w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!
a na temat ibizy to juz sie wypowiadalem....plaze moze nie sa najpiekniejsze ale na clubbing napewno nie ma ciekawszego miejsca niz ibize!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Kasper (2008-06-02 22:24:41)

jak tam... okupuje ktos wyspe pod koniec miesiÄ…ca??
Siemanko, ej ma ktoś z Was meila do AMNESII?? Bo musze sie dowiedzieć paru spraw..

o co ty czlowieku pytasz? nie masz internetu zeby se samemu sprawdzic?
Ty no właśnie sobie sam sprawdziłem i jak napisałem meila pod ten adres to mi odpisali że wiadomość nie została wogóle dostarczona, że jest to jakiś stały błąd...

odpisali Ci ze nie doszla do nich wiadomosc? ![]()
zarejestruj siÄ™ tu: amnesia.es
Ostatnio edytowany przez k_mill (2008-06-17 11:27:57)

moze chcial impreze zrobic ![]()

dziwki z górnego parkietu na urodziny zamówic ![]()
Noo właśnie sie juz zarejestrowałem na tamtą strone i z tamtąd wziąłem ten adres... Taa napisali mi że coś tam do nich nie doszło, jakieś farmazony... Chciałem sie dowiedzieć czy są jakieś ograniczenia wiekowe aby wejść...
Parasit :
kiedy jedziesz?
My wyruszamy 7-15 Lipiec...
GDAŃSK GÓRĄ ! ! ! hehe

ja sie własnie pakuje,wieczorem na miejscu...

ma ktos namiary na tani i dostepny hotel hostel czy cos na ibizie???wybieramy sie tam z mayorki 5 6 7 8 9 wrzesnia....i wogole w jakim miescie jest amnesia i w jakim laduje samolot ???
cichy86 :
ma ktos namiary na tani i dostepny hotel hostel czy cos na ibizie???wybieramy sie tam z mayorki 5 6 7 8 9 wrzesnia....i wogole w jakim miescie jest amnesia i w jakim laduje samolot ???
samolot laduje w miescie ibiza (eivissa) a amnesia jest w san rafael (polowa drogi do san antonio, jakies 10-12 km z lotniska)'

BaBeLo :
cichy86 :
samolot laduje w miescie ibiza (eivissa) a amnesia jest w san rafael (polowa drogi do san antonio, jakies 10-12 km z lotniska)'
czyli gdzie najlepiej zamieszkac,zeby miec najblizej do svena???