Stardust :
drzazga :
stardust a ile bys chcial za x92?
Ciężko mi teraz powiedzieć ile musiał bym zjechać z ceny , bo mixer stary nie jest i jest ogólnie w bardzo dobrym stanie , no i to Xone każdy kto go posiada coś o tym wie
ciężko się z nim rozstać , powiedzmy że poczekam jeszcze na oficjalne potwierdzenie o X4D ,cena itp.. i wtedy można podjąć rozmowę
Star : o ile Magikala rozumie , bo chłopaczyna chce grać z traktora na 4 decki to Ty chyba raczej tego typu sportu nie preferujesz ??
jak to jest ![]()
![]()
magu :
odezwal sie ten co abletona uzywa ....
no stary, ale podaj mi jakies sensowne wykorzystanie X3D/X4D dla osoby , ktora gra z CD/Analogów ??
ok zgrywanie tempa wszystkich zew. instrumentów , ale coś więcej ?? ![]()
do używania paru efektów w ablecie + analogi styka X92 ![]()
A gramofonów pod 3/4D nie podłącze ? zawsze jakieś urozmaicenie , kto wie co niesie przyszłość może zacznę plumki produkować
no i mam coś takiego że nie jestem w stanie posiedzieć przy jednym mixerze ponad rok
No i Vinyl roxxxx ![]()
|Konkretnie powiedzcie mi co lepiej kupic Czy Sennheisery HD 205 za 180 zl czy AKG ->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników … atis_.html
ProszÄ™ o konkretne fachowe argumenty przemawiajÄ…ce za kupnem

kancik :
|Konkretnie powiedzcie mi co lepiej kupic Czy Sennheisery HD 205 za 180 zl czy AKG ->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników … atis_.html
kup ode mnie sennheisery hd215 za 150 ![]()
scandall_P.ASP :
kancik :
ProszÄ™ o konkretne fachowe argumenty przemawiajÄ…ce za kupnemkup ode mnie sennheisery hd215 za 150
moze wiecej szczegółów?
P.S za 100 moge kupic

kancik :
scandall_P.ASP :
kancik :
ProszÄ™ o konkretne fachowe argumenty przemawiajÄ…ce za kupnemkup ode mnie sennheisery hd215 za 150
moze wiecej szczegółów?
P.S za 100 moge kupic
e nie oplaca mi sie
scandall_P.ASP :
kancik :
scandall_P.ASP :
kup ode mnie sennheisery hd215 za 150moze wiecej szczegółów?
P.S za 100 moge kupice nie oplaca mi sie
moze bys podal wiecej szczegółow ( stan, wiek, opakowanie gwara itp ) ?

kancik :
scandall_P.ASP :
kancik :
moze wiecej szczegółów?
P.S za 100 moge kupice nie oplaca mi sie
moze bys podal wiecej szczegółow ( stan, wiek, opakowanie gwara itp ) ?
stan jest idealny mam do nich futeral, opakowanie z gwarancja mi sie zawieruszylo wiec brak, niecaly rok beda mialy
kancik :
ja mam sennheisery hd 205 i są dla mnie jak za taką cene świetne, ale ja kupiłem nowe za 149zł
scandall_P.ASP :
kancik :
scandall_P.ASP :
e nie oplaca mi siemoze bys podal wiecej szczegółow ( stan, wiek, opakowanie gwara itp ) ?
stan jest idealny mam do nich futeral, opakowanie z gwarancja mi sie zawieruszylo wiec brak, niecaly rok beda mialy
115 zl ![]()

nieno dobra na allegro sobie juz wystawie ![]()
Konkretnie powiedzcie mi co lepiej kupic Czy Sennheisery HD 205 za 180 zl czy AKG ->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników … atis_.html
ProszÄ™ o konkretne fachowe argumenty przemawiajÄ…ce za kupnem wink
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'
'
Opłaca się to kupować? Czy jest coś lepszego za niższą cenę dla początkującego, ale kumatego grajka?
Budżet to około 6 tys. zł.
Poradźcie jeśli możecie.

jak mialbym kupic to chyba bym kupil tego eclera
ale ja sie nie znam ![]()

magu :
a ja bym nie bral ....
mianowicie ... jaki substytut? ![]()
Ostatnio edytowany przez Józefina (2008-06-01 18:57:57)
nawet podany wyzej UREI
nuo 3 to tylko 3kanalowy mixer ktorego wytrzymaloscia urei bije na glowe ..... nuo3 to nie evo ![]()
u nas po roku grania na nuo2 padly przedwzmacniacze nie mowiac o tym ze napisow juz nie bylo widac po pol roku
slaba farbe maja

dziekuje za wyczerpujaca wypowiedz ![]()