szczerze mowiac na taka rozjebe bym pojechal...ale wlasnie do ruskich, nie w polsce
tekkno pozdro

to oczywiscie dyskoteka nie klub, ale sorry nie moglem sie powstrzymac ![]()
Gdzie nie warto chodzić - oczywiście do Gwarka w Gliwicach: parkiecie ledwo da się ruszyć, muzyka masakra(ostatnio explosion zagrali) a drinki są tam nie dobre. czepiacie się spiża, moim zdaniem warto tam choćby tylko żeby napić się tego ich piwa ![]()

Marc_X :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
to oczywiscie dyskoteka nie klub, ale sorry nie moglem sie powstrzymac
haha cebula ostatnio ''wystepował'' na igrach w gliwicach .. ponoć zabawa do rana była
haryb :
Gdzie nie warto chodzić - oczywiście do Gwarka w Gliwicach: parkiecie ledwo da się ruszyć, muzyka masakra(ostatnio explosion zagrali) a drinki są tam nie dobre. czepiacie się spiża, moim zdaniem warto tam choćby tylko żeby napić się tego ich piwa big_smile
zgodze się z tym gwarkiem.. odkąd zamkneli braFFo wszystko sie tam przeniosło
ale co do drinków to sie nie zgodze bo sa takie jak wszedzie, za to pierogi maja zajebiste ![]()
Ostatnio edytowany przez occult (2008-05-26 11:21:02)
No to widze ze moj kochany Sochaczew nie ma sie czego wstydzic <dumny> . Na tle innych miast wypadamy na serio bardzo korzystnie. U nas nie ma klubow do ktorych nie warto chodzic... u nas w ogole nie ma klubow ![]()
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2008-05-26 11:38:32)
electro_nic :
No to widze ze moj kochany Sochaczew nie ma sie czego wstydzic <dumny> . Na tle innych miast wypadamy na serio bardzo korzystnie. U nas nie ma klubow do ktorych nie warto chodzic... u nas w ogole nie ma klubow
Opole pozdrawia
![]()

Gofer :
Wszystkie Szczecińskie kluby prócz Crossed , okazyjnie Mezzoforte gdzie grają minimale reszta to kicz dla szalonych dwunastek
zgadzam się z przedmówcą ![]()

Gofer :
Wszystkie Szczecińskie kluby prócz Crossed , okazyjnie Mezzoforte gdzie grają minimale reszta to kicz dla szalonych dwunastek
zgadzam się z przedmówcą ![]()
"Dziecko" z Wyższego Wymiaru/Spiża/Mega w Katowicach. Jeszcze gość miał VIPa porażka ![]()

Tomas :
"Dziecko" z Wyższego Wymiaru/Spiża/Mega w Katowicach. Jeszcze gość miał VIPa porażka
heheh

Tomas :
"Dziecko" z Wyższego Wymiaru/Spiża/Mega w Katowicach. Jeszcze gość miał VIPa porażka
co to wspolnego z tematem ?
Klepka :
Tomas :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwco to wspolnego z tematem ?
taki pajaców to mi nie zal\\ normalnie jescze by było zeby miał ogon i tanczył wogól rury\ brak mi słów

pomarancza w bielsku, rezydent mr X
tacy goscie graja tam,ze szok pizdy :F
no to ja może też się wypowie ![]()
jestem z bielska więc wypisze bielskie 'kluby' :
Klimat
Pomarańcza
54
110% komercji i hitów radia Planeta, vixa, kurwy i pedały ![]()
aha co prawda to nie Bielsko tylko Pszczyna ale jakże można byłoby nie wypisać naszego wspaniałego GRANTcika ![]()
![]()
novicki :
no to ja może też się wypowie
jestem z bielska więc wypisze bielskie 'kluby' :
Klimat
Pomarańcza
54
110% komercji i hitów radia Planeta, vixa, kurwy i pedały
aha co prawda to nie Bielsko tylko Pszczyna ale jakże można byłoby nie wypisać naszego wspaniałego GRANTcika
Jutro tam prawdopodobnie będę ![]()
Grzechas :
w BB po zamknięciu Tlenu generalnie wieje chujem i tandetą.. omijam z daleka
w pewnym sensie się zgodzę, gdyż Tlen był faktycznie jedynym klubem gwarantującym w BB muzyke undergroundową, imprezy z cyklu Combat Area itp itd...
ale nie zapominajmy o Arhythmii - co prawda generalnie to klimat housowy ale przede wszystkim zero komercji, stylowy wystrój, 'kolorowi' i ciekawi ludzie, naprawde najlepszy lokalik w BB obecnie!!! do tego czasami uda mi się jak i innym zorganizować tam jakieś imprezki undergroundowe (electronica, minimal, drum & bass etc) najlepszym na to dowodem jest impreza charytatywna (temat na GSZ) organizowana teraz (30.12) przez La Crue gdzie zagrają: organizatorzy, Siasia, Grzegorz eS, Adam O i Dzazga - tak więc każdy widzi że Bielsko jednak nie 'umarło' ![]()

a zaglebiajac sie dalej na poludnie to odmawiam zywiecki ouks, precedence i coffee pub

cale kuj-pom wieje chujem
z wawy remont, Mirage organzy itp itd

Klepka :
Tomas :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwco to wspolnego z tematem ?
i kogo to pierdoli, że uważasz to za porażke ?