tekknotek :
G2 to poraszka jakich malo
to jest dyskoteka
porazka

Onyx tarnowskie góry, jak dla mnie porażka, jedynie czasami jest spoko jak zaprosza kogos porzadniejszego typu Moguai .....

szkal90 :
Onyx tarnowskie góry, jak dla mnie porażka, jedynie czasami jest spoko jak zaprosza kogos porzadniejszego typu Moguai .....
onyx bardziej dyskoteke mi przypomina niz club to raz .. a dwa w cieżkim szoku jestem że był tam Moguai ![]()

szkal90 :
tyle dobrze ze malolatow tam nie ma ![]()

occult :
szkal90 :
onyx bardziej dyskoteke mi przypomina niz club to raz .. a dwa w cieżkim szoku jestem że był tam Moguai
Taa Moguai nawet byl w WyzszymWymiarze czyli zero sentymentów liczy się kasa ![]()

Ostatnio wylądowałem w BLUE STAR Zakopane
to nawet nie club to chyba byla dyskoteka wiec nie polecam...
espeer :
Ostatnio wylądowałem w BLUE STAR Zakopane
to nawet nie club to chyba byla dyskoteka wiec nie polecam...
ja lubie dyskoteki
maloaty napcpane biegaja , na dworze napierdalnka
uroki "mojej" dyskoteki hehe ![]()
Ostatnio edytowany przez ALIen7 (2008-05-09 09:53:13)

1 41232 Magic Krzyżanowice FTB Poleca
Wojewodztwo śląskie
2 39416 Energy 2000 Przytkowice FTB Poleca
Wojewodztwo małopolskie
3 24025 Venus Koneck
Wojewodztwo kujawsko-pomorskie
4 14797 Heaven Leszno FTB Poleca
Wojewodztwo wielkopolskie
5 13680 Mega-Disco Pallazzo Radzyń Podlaski FTB Poleca
Wojewodztwo lubelskie
6 9241 Arena Izbica Kujawska FTB Poleca
7 8505 Spiż Katowice
Wojewodztwo śląskie
8 8088 Ekwador Manieczki FTB Poleca
Wojewodztwo wielkopolskie
9 7698 Wyższy Wymiar Katowice FTB Poleca
Wojewodztwo śląskie
10 7452 Genesis Niszczewice FTB Poleca
maly ranking ftb ![]()

Wizard :
occult :
szkal90 :
onyx bardziej dyskoteke mi przypomina niz club to raz .. a dwa w cieżkim szoku jestem że był tam Moguai
Taa Moguai nawet byl w WyzszymWymiarze czyli zero sentymentów liczy się kasa
bedzie jeszcze w onyxie w czasie house summer session czyli jakos 14 czerwca
Gofer :
Wszystkie Szczecińskie kluby prócz Crossed , okazyjnie Mezzoforte gdzie grają minimale reszta to kicz dla szalonych dwunastek
nie ma to tamto szczecinskie klimaty:D
:
Wizard :
occult :
szkal90 :
Taa Moguai nawet byl w WyzszymWymiarze czyli zero sentymentów liczy się kasa
Prawie rok temu Hardy Hard dzień przed N1 w Katowicach zagrał w wieśniackim wymiarze.
Pamiętam jak dziś sami jazdowicze bawili się gdy grał rezydent wyzszego żuliano. Natomiast gdy wszedł Hardy Hard momentalnie doszło do wymiany ludzi na parkiecie
) Było widać od razu kto przyszedł na Hardiego i nie należy do stałych bywalców i nie gości w wieśniackim wymiarze
Pamiętam jak jakieś laski, kolesie się pytali co to za dj ...żal.pl
Hardy zagrał tam wtedy 3h wjazd tylko 10zł kosztował
szkoda tylko, że w takim wieśniackim klubie zagrał ale to jest praca dj ![]()

occult :
szkal90 :
Przegładałem wczoraj stronke onyxu i zauważyłem, że wczoraj tam gral K.Mil i MalFunTion
ciezki szok dla mnie ![]()

Tutaj nie ma tego ale oczywiscie Crossed. Tunel w SZCZECINIE ![]()
Tunel?? ale to temat kluby do ktorych NIE warto chodzic, swoja droga, mam sentyment do Tunnelu, pierwsze biby tam robilem, wlasciciel zawsze chodzil jak struty jak gralismy techno ![]()
piekne czasy

no to teraz ja cos skrobne o opolu...
idÄ…c po kolei od dworca-
--rampa: klub dla regerastapanków+ biby hiphopowe,ska
--aqarium-piatek-shit czarny, sobota często house ale juz wchodzi w czarne klimaty, na plus energetyczne poniedzialki robione przez bittersweet.pl , malo ludzi kumatych niesy=tety w opolu mieszka bo frekwencja taka sobie ale to poniedzialek..
--U papy Musioła-(musiołówka), lanserski klub, kazdy tu sie wozi, komera, czasem jak przyjedzie niejaki dj flor z wrocka to jest ok. dj One brother- rezydent nadaje sie tylko na imprezy studenckie typu piastonalia. + tej imprezy sa hiphopowe czwartki robione przez chłopakow ktorzy naprawde wiedza o co chodzi w mixowaniu
--big ben- dancingi discopolowe
--zebra- la bamby itp
-- hollywood- patologia konkret malolaty nacpane, afery
protec-no comment
wiecej klubow nie ma

a Asteke jeszcze macie w Opolu ?

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Westbam
Ostatnio edytowany przez nigelfrost (2008-05-24 16:18:11)

azteka- kiedys byla ok...teraz wixiarnia...
a4 pod opolem- wixiarnia i wiesniarnia
galaxy kamień śląski- wixiarnia
g3 lambinowice- wixiarnia
bastion bierdzany- wixiarnia
w opolu nie ma gdzie pojsc...najlepsza impreza jest (tylko ze trwa do 22 bo pozniej psy wpadaja) na chacie jak sobie zapierdole schranzem i gram w scrabble na onecie..

MJKriSS :
w opolu nie ma gdzie pojsc...najlepsza impreza jest (tylko ze trwa do 22 bo pozniej psy wpadaja) na chacie jak sobie zapierdole schranzem i gram w scrabble na onecie..
![]()

jeszcze moglbym sie wypowiedziec na temat zielonej góry...
oprócz lanserskiego studia i nielanserskiej fabryki(nie bylem slyszalem ze ok) nie ma totalnie nic, jesli nikt nie zrobi jakiejs biby w lesie albo na ktoryms z osrodkow wypoczynkowych pod zg
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników tak apropos imprezy w lesie ![]()