INFO odnosnie czwartku....
This year, we are well chuffed that old muckers Chris and Cisco have come out to to play in such an intimate venue. Chris will be opening up the night at 11 and taking a break for some shots of Jagermeister between 12.30 and 1.15 before getting back on to rock out the night following the devastating electro sounds of The Advent. Come down and join us for a right old Mother Brown knees up of a party on our 5th - count em - birthday. Tickets are flying out quicker than an Air Traffic controller with the flu. So be quick. They are only available from Big Brother Records in Temple Bar.
Set Times:
11.00 - 12.30 - Chris Liebing
12.30 - 1.15 - The Advent - Live
1.15 - 3.00 - Chris Liebing
moze ktos by podbil na templa po bilety ???
Ostatnio edytowany przez cichy86 (2008-02-26 16:13:32)

foty
pewnie cichy pozniej wrzuci filmiki z wczorajszej nocy
ogolnie advent taką szmirą zajechał, że szkoda gadac za to krzys nadrobil,
polemika advencika i liebinga
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
a to juz maniek jak usłyszał liebinga
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
thobiasxxx :
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
![]()
no advent troche zawiodl....nie takiego seta sie po nim spodziewalem...ale krzys zagral zajebiscie, pierwszy secik wolniejszy i ciezki a drugim to juz rozjebal publike na lopatki
ogolnie zajebisty melanz...ale do pracy rano nie dalem rady isc ![]()
Ostatnio edytowany przez maniek_ (2008-02-29 21:58:19)

maniek_ :
thobiasxxx :
no advent troche zawiodl....nie takiego seta sie po nim spodziewalem...ale krzys zagral zajebiscie, pierwszy secik wolniejszy i ciezki a drugim to juz rozjebal publike na lopatkiogolnie zajebisty melanz...ale do pracy rano nie dalem rady isc
haaaa.no wlasnie gdzie ciebie ponioslo...szkoda ze mnie nie dales rady obudzic ale ja tez w pracy nie bylem. pozdro 4 all

thobiasxxx :
maniek_ :
thobiasxxx :
no advent troche zawiodl....nie takiego seta sie po nim spodziewalem...ale krzys zagral zajebiscie, pierwszy secik wolniejszy i ciezki a drugim to juz rozjebal publike na lopatkiogolnie zajebisty melanz...ale do pracy rano nie dalem rady isc
haaaa.no wlasnie gdzie ciebie ponioslo...szkoda ze mnie nie dales rady obudzic ale ja tez w pracy nie bylem. pozdro 4 all
a ja cieniaki bylem w pracy na 12 h
zdjecia i filmy jutro...

'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'
Ostatnio edytowany przez cichy86 (2008-03-01 22:07:05)

cichy86 :
'
'
he he... ![]()

Górnik :
Cos sie dzieje ciekawego 12-go ?
Mam przymusowy postoj w Dublinie, wole zatanczyc , niz koczowac na lotnisku
W srody to mozna isc tylko po frankfurterki do lidla;)

cichy86 :
Górnik :
Mam przymusowy postoj w Dublinie, wole zatanczyc , niz koczowac na lotniskuW srody to mozna isc tylko po frankfurterki do lidla;)
o kurwa...... hi hi hi
Ostatnio edytowany przez thobiasxxx (2008-03-02 22:48:24)
maniek_ :
cichy86 :
Górnik :
Mam przymusowy postoj w Dublinie, wole zatanczyc , niz koczowac na lotniskuW srody to mozna isc tylko po frankfurterki do lidla;)
no to git
lidl tez moze byc ![]()
czy wybiera siÄ™ ktoÅ› w ten piÄ…tek na mauro picotto w cork ?? jak coÅ› to czekam na info bo ja lece
LEWY :
czy wybiera siÄ™ ktoÅ› w ten piÄ…tek na mauro picotto w cork ?? jak coÅ› to czekam na info bo ja lece
wpadnij do dublina na jakas bibe
13/3 - Dj Hell
15/3 - Ben Sims
16/3 - Roni Size
23/3 - Vitalic
sie dzieje ![]()

maniek_ :
LEWY :
13/3 - Dj Hell
15/3 - Ben Sims
16/3 - Roni Size
23/3 - Vitalic
sie dzieje
No no widzę,że scena techniczna w Irlandii jest ładnie rozwinięta sama techniczna śmietanka tam grywa Vitalic,hell do tego Ben Sims

maniek_ :
scena techniczna jest slabo rozwinieta...ale sa $$$ zeby zapraszac dj
W sumie ta!! Ale sam fakt,że jednak grają dla Iroli

maniek_ :
LEWY :
13/3 - Dj Hell
15/3 - Ben Sims
16/3 - Roni Size
23/3 - Vitalic
sie dzieje
kurwa hell dzisiaj ,...........a ja jutro pracuje (kurwaaaaaaaaaaaaa) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez thobiasxxx (2008-03-13 17:32:09)

Hello all!
Hope your all well...Another’s Paddy’s weekend is upon us.......so here we go!
--------------------------------------------------------------------------------
The biggest drum and bass gig of the year is this Sunday (March 16th) @ Tivoli.
Roni Size
Friction
MC Dynamite
Johnny Mac
Doors 10pm.
Tickets are priced 29.50e plus booking fee.
Tickets are now flying out, get one asap. No joke, this will be a sell out.
Ostatnio edytowany przez cichy86 (2008-03-14 19:38:10)
maniek_ :
LEWY :
13/3 - Dj Hell
15/3 - Ben Sims
16/3 - Roni Size
23/3 - Vitalic
sie dzieje
maniek od przyszłego piątku mam tydzień wolnego to pomyśle i może wpadnę na jakąś imprezkę ![]()
BIRTHDAY NIGHT - Pierwsze Urodziny PLUR
29.03 - Ostatnia SOBOTA Miesiaca
Oficialnie chcielibysmy zaprosic na pierwsze urodziny kolektywu PLUR MUSIC PROMOTION.
Zagraja wszystcy DJe promujacy polska scene elektroniczna w Irlandii pod szyldem PLUR.
Duzo sie wydarzylo podczas ostatniego roku, zaczynalismy seria imprez pod nazwa INTEGRATION w dublinskim klubie SPIRIT na ktorej to goscilismy nasze 2 polskie perelki : Carla Roca oraz Diana D'Rouze, juz kilka miesiecy pozniej przenieslismy sie do bardziej undergroundowego miejsca FRAZERS gdzie zagrali dla was : CLODAGH (Carl Cox and Friends), Whisper ( DJ oraz rezydent slaskiego INQubatora ) Brian Taaffe, Orla Feeney oraz rezyden TRIPODu - Dave Salacious - trojka znakomitych irlandzkich producentow/promotorow .
Nastepnie - strzal w 10tke - KLUB KARMA - chyba najbardziej lubiany klub przez wszystkich, miejsce przepelnione pozytywna energia wraz ze swietna obsluga i chinskim wystrojem. Tutaj mogliscie uslyszec DJow : TWINN ( Fetish Team ), Larsen ( mniam collective ) Flexible ( HF ) i 2 ostatnie sesje - DJ SIASIA ( substanz.art ) oraz Rhythm Technologies ( Stay Up Forever )
Doliczmy do tych wszystkich wydarzen, nieskonczone after party na ktorych wyciskalismy z imprezowych ludkow reszte sil o poranku
wraz z naszym nieztrudzonym bebniarzem KOSA the DRUMMER - BBL TEAM
Z racji tego wlasnie ze uplynal rok od pierwszego starcia pod nasz bandera - zapraszamy Was do wspolnego swietowania.
Ci ktorzy omineli w/w wydarzenia, zapraszamy tym bardziej do dolaczenia do naszego grona i wspolnej celebracji ![]()
Zagraja :
Greg Oleksevic aka DJ WaRy + Gabi KArdos - back2back
Sonarsson + Adriano K - back2back
oraz DR Smile
Bedzie co wspominac!!
Dodatki :
LIGHTS + VIZUALIZATION + MASSIVE SOUND SYSTEM
pytania : 0857068865 Greg
Z A P R A S Z A M !!

Nie wiem jak Wy ale ja dziÅ› ide na wymiatacza Bena Simsa.. ![]()
Pozatym wielkie OBJAWIENIE: !!!JEFF MILLS!!! 28.03.2008r. Kurwa ide chocby mi nogi posłuszeństwa odmawiały.. ![]()
Pozatym 11.04 jakiś Armek van Burek, ktory mnie nie interere, ale 4 Maja na Svena sobie chyba pójdę... na chiilout po MD DE
Jak będę w okolicy się znaczy ![]()
PS:
Zapomniałbym - Deep Dish jutro... wszystko powyzsze w tripodzie oprocz Simsa - dzis w The Hub.
Ostatnio edytowany przez KumaN (2008-03-15 15:27:33)

KumaN :
Nie wiem jak Wy ale ja dziÅ› ide na wymiatacza Bena Simsa..
Pozatym wielkie OBJAWIENIE: !!!JEFF MILLS!!! 28.03.2008r. Kurwa ide chocby mi nogi posłuszeństwa odmawiały..
Pozatym 11.04 jakiś Armek van Burek, ktory mnie nie interere, ale 4 Maja na Svena sobie chyba pójdę... na chiilout po MD DEJak będę w okolicy się znaczy
PS:
Zapomniałbym - Deep Dish jutro... wszystko powyzsze w tripodzie oprocz Simsa - dzis w The Hub.
heh..nie wiem czy dam rade na simsa..
jestem wyjebany w huj ale dobre ze mills gra 28, a ja 26 urodzinki mam ale baaaaaaaaaaazzaaaaaaa ![]()
:![]()
![]()
D:D![]()
![]()
BEN SIMS - Podejrzewam ze bedzie zaladowane. Sam bym sie wybral z checia ale dzisiaj nie dam rady.. Mills juz troche za lekko .. wiec nie za bardzo..chyba ze ze wzglegu na sama osobe . Mam nadzieje ze Was rowniez zobacze 29 go .. nie mamy co prawda big fishow na tej imprezie
ale zapraszam w koncu tak naprawde o was nam chodzi - ludzi ktorzy wiedza wiecej o muzyce elektronicznej niz potencjalni balowicze
Pozdro !