;/ ja dzisiaj przez pomyłke wyrzuciłem niedopałek fajki do kontenera na gazety jak wchodziłem do metra...
*after do 13 był na bibie, trzeba było widzieć tych ludzi o tej godzinie, polska vixa przyszła z rana no i koleś w czerwonym polarze "polska",maskara,+ten mój kumpel ukrainiec"jak sie nazywa ten gatunek muzyki co leci?"

a ten tego ten Ryneczek co sie palil to byl ten ryneczek gdzie byl CyberDOg ???

siemka, za bardszo nie mam czasu poszukac w kazdym badz razie czy ktos wie czy jakes dobre party bedzie w ten weekend dokladnie interesuje mnie sob
dzieki bardzo!!

Rav :
Antonio :
Dokladnie
gdzie ja teraz tiszirta kupie ![]()
Antonio :
Rav :
Antonio :
Dokladnie
gdzie ja teraz tiszirta kupie
A co to jeden Cyberdog jest? W samym Londynie jest drugi.

Antonio :
Rav :
Antonio :
Dokladnie
w Internecie??

vixen :
Antonio :
Rav :
Antonio :
Dokladnie
w Internecie??
boje sie ciuchy kupowac przez neta ![]()
Rav :
Antonio :
Rav :
Dokladniegdzie ja teraz tiszirta kupie
A co to jeden Cyberdog jest? W samym Londynie jest drugi.
ale ja chcialem tam
bo kurwa wyjebany byl sklep ![]()

ultraBMX :
Antonio :
vixen :
w Internecie??boje sie ciuchy kupowac przez neta
co ty bredzisz antonio
no co nigdy nie kupowalem i sie boje ![]()

ultraBMX :
Antonio :
ultraBMX :
co ty bredzisz antoniono co nigdy nie kupowalem i sie boje
czego ????
zly rozmiar strata czasu na zmiane rozmiaru bla blabla ![]()

kamz :
;/ ja dzisiaj przez pomyłke wyrzuciłem niedopałek fajki do kontenera na gazety jak wchodziłem do metra...
*after do 13 był na bibie, trzeba było widzieć tych ludzi o tej godzinie, polska vixa przyszła z rana no i koleś w czerwonym polarze "polska",maskara,+ten mój kumpel ukrainiec"jak sie nazywa ten gatunek muzyki co leci?"
Co do imprezy na Brixton w 414 to musze niestety napisac ze polska vixa opanowala ten Club, a szkoda bo zapowiadalo sie fajnie ale wyszlo inaczej. Jedynie nie mam zastrzezen do Tego jak grali Liberatorzy Naprawde super, sam Acid normalnie przepieknie...

Covergirl :
ultraBMX :
Antonio :
no co nigdy nie kupowalem i sie bojeczego ????
wilka złego
sam Ultra mial problem kiedys bo pamietam bluzke kupil na stronie niemieckiej i byla w zlym rozmiarze ![]()

zozo :
siemka, za bardszo nie mam czasu poszukac w kazdym badz razie czy ktos wie czy jakes dobre party bedzie w ten weekend dokladnie interesuje mnie sob
dzieki bardzo!!
16 LutegO.2008
S O B O T A
FABRIC:
Room 1
Craig Richards
Damian Lazarus
Onur Ozer
Room 2
Dave Clarke
Terry Francis
Octogen (Live)
Room 3
Morgan Geist
Stevie Kotey
Loud-E
SE-1
RAINDANCE:
Lineup:
Old Skool Arena
The Whole Old Skool Spectrum - Open Musical Mind Required!
First time ever at Raindance - The Queen Of Rave, Rozalla (perf. Everybody's Free), Glen Aston, Squirrel, Billy Bunter, Ratpack, Danny C, Trix, GMagical, Demo Cru, Ratty
MCs Robbie Dee & Ice
Drum & Bass / Jungle Arena
Where The Music Does The Talking
Nikki Dimensions, Tabby, Modified Motion, Devious D, Swan E, Ruffstuff, Krust, Phantasy, Kenny Ken, Nicky Blackmarket
MCs Moose, Five Alive
The Magic Hardcore Raveabout
Hardcore In All Its Various Forms – New And Old
Grandad, Billy 'Daniel' Bunter, Sc@r b2b Uplift, HB & Ponder, Vibes & Livelee, Def-DJ, Spinback, Tiny, Sparkee
MCs Rizla Dizla & Spenno
89-90 Jenkins Lane Reunion
House Music All Night Long
Jack Bass, DJ Skie, Joey G, Dave Minns b2b Nikki Dimensions, Old Gits (Nice 'n' Eazy & DJ Shakez), Billy 'Banter'saurus
Mad Hatters Hard House Party
For All The Different Strands Of The Hard House Family
James Nardi, Wain Johnston, Caz Wood, Raf, Tony Roberts, Mark Ashley, Above b2b Ajay, Nicky D
Can U Feel It?? Breakbeat
The Future Of The Underground - 100% Chin Stroker Free
Phono Bros, Equalizers, Ellis Dee, Soto, Mofo, Napt, Apply The Breaks (5 dev n fex mash up!)
Hosted by Ken Mac
Yuk & Pussina
Filthy, Dirty House & Electro
Nonstop Heroes (Precious People, Space), Gareth Wylde (Sick!), Jesse James (Connected), RPM DJs (Ministry), Chrissy Maranello (Wonky), Mr Arkoss (Funkin You), Flith Monkeys (Raindance)
TURNMILLS GALLERY:
ALCHEMY (impreza D'N'B etc)
Primal
Andy C / Hype / Shy FX / Klute / Loxy / Obi 1 & Kontrol
MCs - GQ / 2SHY / Sky
Creative Source
Fabio / Calibre / Bailey / Marcus Intalex / Commix / Lynx
Hosts - Fats / Fozz / DRS
Reinforced
4 Hero (Marc Mac DJ Set) / Rufige Kru (Goldie DJ Set) / Randall / Doc Scott / Storm / Stretch / Teebone
MCs - GQ / MG / Justyce / Rage
Anexo: Chicago House
Hosted by Indigo
Top Floor: Hip Hop, Jazzy Breaks, Deep House & Techno
Hosted by Jacked
inne kluby??
szczerze?? - nie mam sily szukac; ani ochoty...
bo i tak na kazdej imprezie bedzie pierdolona polska jazda, skurwiala vixa, spoleczny zakalec ktory sie zgaga odbija a mnozy sie jak robactwo
skurwysyny jebane !!! zepsuja wszystko!!! jak jebana zaraza!! zniszcza i zdepcza i zajada kazdy zakamarek muzycznego swiata!! kurewska dzuma!!
Ostatnio edytowany przez vixen (2008-02-14 13:26:01)
vixen :
zozo :
dzieki bardzo!!
bo i tak na kazdej imprezie bedzie pierdolona polska jazda, skurwiala vixa, spoleczny zakalec ktory sie zgaga odbija a mnozy sie jak robactwoskurwysyny jebane !!! zepsuja wszystko!!! jak jebana zaraza!! zniszcza i zdepcza i zajada kazdy zakamarek muzycznego swiata!! kurewska dzuma!!
buhahahahahaha ![]()

ultraBMX :
vixen :
zozo :
dzieki bardzo!!
bo i tak na kazdej imprezie bedzie pierdolona polska jazda, skurwiala vixa, spoleczny zakalec ktory sie zgaga odbija a mnozy sie jak robactwoskurwysyny jebane !!! zepsuja wszystko!!! jak jebana zaraza!! zniszcza i zdepcza i zajada kazdy zakamarek muzycznego swiata!! kurewska dzuma!!
buhahahahahaha
racja ... raz bylem w fabric i widzialem .. raz wystarczy ...

zozo :
dzieki bardzo!!
A moze następny weekend??
z mojego maila:
"LOST presents SPACEBASE
FRIDAY 22nd FEBRUARY 2008
@ PLASTIC PEOPLE,147 Curtain Rd. EC2
10pm - 3.30am
!!! DERRICK MAY !!!
+ STEVE BICKNELL
Derrick May, where would techno be without him? One of the few DJs who have
managed to source the funk and soul within electronic music.
His Transmat productions have unveiled some of techno’s finest moments:
‘Strings of Life’, ‘It Is What It Is’, ‘Nude Photo’ and countless other
records, now cited as classics.
Experience alternative sets from both Derrick and Steve
featuring selective material from back in the day alongside their
own take on future classics in an intimate surrounding!
BUY TICKETS ONLINE NOW -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
TICKET RESERVATIONS - info@lost.co.uk"
Moze chociaz na to nie przypelznie polska cholota... <pobozne_zyczenie>
Przeraza mnie to ze w/w cholota wysypuje sie obecnie z "polskich dyskotek" i zalewa miejsca dla normalnych ludzi. Wiksiarstwo w natarciu. <zygi> <zygi> <zygi>
Ostatnio edytowany przez vixen (2008-02-16 12:31:30)

qwa ave vixen!!! ida tam gdzie mają najbliżej.... i nie rusza tadeusza że go palcem wytykają.

"Hejka" kamz - co, wybierzesz siÄ™ na Derricka Maydaya Maya??
wow Vixsen!!!jestem pelen podziwu za to co napisalas o vixie!mysle dokladnie to samo!!!podpisuje sie pod rym rekami i nogami!!!na szczescie pozostaja nam male i kameralne imprezki jak ta w Factory!!pozdrowionka

wrrr... pracuje do 22 a pozatym przyjaciel w odwiedziny przylatuje na kilka dni i jak znam życie napewno mnie z domu nie będa chcieli wypuścić
ale myśle następny weekend odbije...
Antonio :
Covergirl :
ultraBMX :
czego ????wilka złego
sam Ultra mial problem kiedys bo pamietam bluzke kupil na stronie niemieckiej i byla w zlym rozmiarze
Koszulka faktycznie byla w zlym rozmiarze ale odeslalem i dostalem od cocoona koszulke juz w dobrym rozmiarze plus maly upominek za problem jaki wynikl z ich winy ![]()
Ps. bylem w sobote na Camden i Cyberdog dalej istnieje ![]()