Gadka Szmatka / Events & clubbing @ London + UK

Nie jesteÅ› zalogowany.

25 26 27 28 29 
 71

• Gadka
  •  » Events & clubbing @ London + UK

#651 2008-01-25 11:02:44 Re: Events & clubbing @ London + UK

kamz
Void Orb
SkÄ…d: ....sphere

Re: Events & clubbing @ London + UK

aj będzie was napewno częściej w tym roku odwiedzał w ldn ale niestety 09,02 urodziny mam już zaplanowane

#652 2008-01-25 12:43:40 Re: Events & clubbing @ London + UK

vixen
GSz VIP

ultraBMX :

Ja caly czas nie moge sie przestawic na 2008 smile
Holden nie jest rezydentem The End. Reklamuje ja bo chce na niej byc i basta tongue Oczywiscie szukam jakis zablakanych dusz ktore po towarzysza mi w tej muzycznej uczcie .

Ja Nie.

internet :

Border Community boss James Holden kicks off his new, and only, UK residency next month at The End, joined by Dominik Eulberg, Nathan Fake and Four Tet.

London Border Commies will be psyched at the announcement of the new residency, which will feature Holden alongside a rotating array of guests. The first night on May 12th features guest spots by techno park ranger Dominik Eulberg, a live set from Nathan Fake and Keiran Hebden aka Four Tet entertaining in the lounge. Needless to say, when you’ve got talent the calibre of Keiran Hebden booked in for your lounge, you know you’ve got a good party.

Tu jest tak jakby napisane to co potwierdza moją wersję wydarzeń.
Tu jest jakby wiÄ™cej:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

Ostatnio edytowany przez vixen (2008-01-25 19:39:57)

#653 2008-01-26 23:58:18 Re: Events & clubbing @ London + UK

Ułtła
Fuc.King Hell™
SkÄ…d: DIUK OF YORK
Serwis

http://farm3.static.flickr.com/2331/2208648713_1a2fe24eeb.jpg?v=0
Doborowy sklad Meganite na niedzielne after party. Tego nie mozna(moge) odpuscic
2.03.2008 @ Club AQUARIUM,London
wiecej na :' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników       
               ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
@vixen i Robson oraz wszyscy live in London - teraz chyba dacie sie skusic

Ostatnio edytowany przez ultraBMX (2008-01-27 00:15:28)

#654 2008-01-27 13:47:16 Re: Events & clubbing @ London + UK

budas
GSz User

ej ja bylem w sumie na  London Techno City 17.11 i powiem ze bylo.... slabiej niz w tamtym roku czyli na pierwszej edycji, wtedy jak rush zajebal!! i wogole teraz bylo mniej ludzi, biedniejsza o wiele organizacja, ale tak czy inaczej bylo jak zwykle zajebiscie, mocne biciki no i ReMus jak zawsze najwiekszy katownik bez pierdolenia. nie chodzcie do turnmilsa, ostatnio dotarlem na sobotni losowy melanz i dyskoteka to jest jak dla mnie,jakos nie poczulem sie wcale.

ej Pacjent, kojarzysz moze mojego znajomego o ksywce Wirnik aka Wirus??

#655 2008-01-27 19:56:05 Re: Events & clubbing @ London + UK

pacjent
GSz User

Nie kojarze bo nie znam zbyt wielu osub z forum ale mysle za jak sie pojawicie w piatek to sie poznamy!!!wpadnijcie milo bedzie a takie klimaty tutaj to naprawde rzadkosc!!!!

#656 2008-01-27 23:24:26 Re: Events & clubbing @ London + UK

Robson
I Love Techno...
SkÄ…d: Breslau... London... Acid...

pacjent :

Nie kojarze bo nie znam zbyt wielu osub z forum ale mysle za jak sie pojawicie w piatek to sie poznamy!!!wpadnijcie milo bedzie a takie klimaty tutaj to naprawde rzadkosc!!!!

No ja Juz pisalem ze z Vixen bedziemy w piatek, ktos jeszcze sie zdecydowal ?

#657 2008-01-29 07:59:13 Re: Events & clubbing @ London + UK

Ułtła
Fuc.King Hell™
Serwis

Gatecrasher's Summer Sound System 2008
sobota 24 – Niedziela 25 maj 2008
Turweston Aerodrome, Northamptonshire

http://summersoundsystem.gatecrasher.com/Images/artists.png
Dizzee Rascal / CSS / Soulwax Niteversions Simian Mobile Disco / Digitalism Live,
Pete Tong, Tiga, Audio Bullys, New Young Pony Club, The Whip, Steve Angello & Sebastian Ingrosso (Swedish House Mafia), Bloc Party Dj Set, Roni Size Reprazent, DJ Yoda, DJ Marky, Zane Lowe, Paul Oakenfold, Paul Van Dyk.....
+ many many more DJs and live acts to be announced!

60,000 People / 2 days / 20 Live Bands / 20 Arenas / 200 DJs / 20,000 Campers / 20 Years of Acid House. Get ready for the UK ’s Biggest Ever Electronic Music Event!

Ostatnio edytowany przez ultraBMX (2008-01-29 08:15:45)

#658 2008-01-29 17:05:06 Re: Events & clubbing @ London + UK

vixen
GSz VIP

To by nawet bylo interesujace gdyby nie tak daleko od domciu:)
Szczegolnie 20 Years of Acid House do mnie przemawia... lecz rownie silnie mnie zniecheca niekorzystny obraz pamieciowy jaki przywarl do konceptu English Open Air w mojej glowie. I jakos nie widze sie w kaloszach smile

#659 2008-01-29 20:13:34 Re: Events & clubbing @ London + UK

budas
GSz User

czy interesuja was rowniez polamane dzwieki, ja sie wybieram na to raczej, jutro bede montowal sobie wolne big_smile

Clockwork

07 Feb 2008, 20:00
LONDON, N1 9JB
Cost : £5 / £7

Brand new bi-monthly D&B night hosted by Ed Rush, Optical, Vegas & Maldini. Guest inc Teebee, Hive & Rymetyme. 9pm – 2am / £5 before 10pm - £7 after

wogole to ta miescowka
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

moze byc kolejna z cyklu londyn po wrocku, czyli klimatyczne klubiki a nie tylko lans i dsyskoteka ale odbicia mekki to chyba nie do znalezienia

Ostatnio edytowany przez budas (2008-01-29 20:22:25)

#660 2008-01-31 14:47:05 Re: Events & clubbing @ London + UK

airdrawndagger
GSz User

budas :

czy interesuja was rowniez polamane dzwieki, ja sie wybieram na to raczej, jutro bede montowal sobie wolne big_smile

Clockwork

07 Feb 2008, 20:00
LONDON, N1 9JB
Cost : £5 / £7

Brand new bi-monthly D&B night hosted by Ed Rush, Optical, Vegas & Maldini. Guest inc Teebee, Hive & Rymetyme. 9pm – 2am / £5 before 10pm - £7 after

wogole to ta miescowka
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

moze byc kolejna z cyklu londyn po wrocku, czyli klimatyczne klubiki a nie tylko lans i dsyskoteka ale odbicia mekki to chyba nie do znalezienia

czasy clockwork juz chyba przeminely... jeszcze 1-2 lata temu w srody bylo calkiem interesujaco, pedro rozkrecal niezly klimat przed weekendem w village, teraz pozostalo revolution soho w soboty lol
a tak przy okazji - polecam the island. bardzo interesujace miejsce w okolicach ch+ i heaven (ktore podobno ma byc nowym domem g-a-y!)

#661 2008-01-31 20:41:03 Re: Events & clubbing @ London + UK

pacjent
GSz User

A tak na marginesie to haven juz od 5 lat jest domem dla tej grupy ludzi!!!Ale swego czasu carl cox organizowal tam swoje niezle imprezki!!!ale kto to pamieta???

#662 2008-02-01 11:22:07 Re: Events & clubbing @ London + UK

airdrawndagger
GSz User

pacjent :

A tak na marginesie to haven juz od 5 lat jest domem dla tej grupy ludzi!!!Ale swego czasu carl cox organizowal tam swoje niezle imprezki!!!ale kto to pamieta???

hehe, heaven od lat co najmniej 20 byl i jest klubem gejowskim (choc przez ostatnie 3-4 juz bardziej gay friendly). mialem na mysli to ze cykl imprez g-a-y przenosi sie z astorii do heaven (podobno!).

#663 2008-02-01 12:07:20 Re: Events & clubbing @ London + UK

vixen
GSz VIP

Heaven to naprawde przyjemna 'knajpa'. W zeszlym roku bylam tam w kwietniu na Bedrock Digweeda i bylo pysznie. Na pewno jest to 'buda' gejowska, ale imprezy gejowskie to przede wszystkim sobotnie 'dyskoteki' - tak, nazwa dyskoteka najlepiej oddaje klimat nocy sobotnich. Digweed natomiast mial swoja imprezke w czwartek. I nie zauwazylam zeby mial tam miejsce jakis specjalny zlot homoseksualistow. Domniemam jednak, ze bylo ich wiecej niz na innych bibach, gdyz klimat byl zupelnie inny, powiedzialabym taki jakby bardziej 'women-friendly', tzn prawie nikt sie nie dopierdalal, nie zaczepial i temu podobne. A moze po prostu byli tam ludzie na poziomie.

A wracajac do dzisiejszej imprezki. Kto chetny ostatecznie?
Spotykamy sie jak wyzej napisalam przed stacja Vauxhall na linii Victoria. Nie wiem jak ta stacja wyglada i ile ma wyjsc. Zdzwonimy sie. Proponuje spotkanie miedzy 22.30 a 23. a potem wymarsz do klubu:)

Moj numer macie, nie?

Pozdrawiam.

#664 2008-02-01 13:33:24 Re: Events & clubbing @ London + UK

airdrawndagger
GSz User

no coz... moim zdaniem heaven ma juz swoje lata swietnosci za soba. bylem tam ostatnio na sylwestra i pomijajac bardzo mila obsluge generalnie bylem rozczarowany (a moze to tylko dlatego ze pozarlem sie z moim ex hehehe)

vixen :

Heaven to naprawde przyjemna 'knajpa'. W zeszlym roku bylam tam w kwietniu na Bedrock Digweeda i bylo pysznie. Na pewno jest to 'buda' gejowska, ale imprezy gejowskie to przede wszystkim sobotnie 'dyskoteki' - tak, nazwa dyskoteka najlepiej oddaje klimat nocy sobotnich. Digweed natomiast mial swoja imprezke w czwartek. I nie zauwazylam zeby mial tam miejsce jakis specjalny zlot homoseksualistow.

jesli chodzi o imprezy gejowskie w Heaven to najlepsze dni to byly zdecydowanie poniedzialki i czwartki. bedrock nights johna digweeda goscilo tam co tydzien w czwartki do 2005 i to wlasnie z powodu "gejowosci" tego miejsca - przeciez to zadna tajemnica ze house (i ogolnie mowiac muzyka elektroniczna) jest silnie zwiazana z homoseksualistami (mam nadzieje ze nie lamie tu zadnego tabu hehe). ale wlasnie kiedy heaven stalo sie bardziej "gay friendly" (z powodu wszechobecnych kobiet i azjatow lol) niz "gay" management postanowil nastawic sie na latwy zysk i starcil wiekszosc "pink pounds" ktore przeniosly sie do vauxhall.

vixen :

Domniemam jednak, ze bylo ich wiecej niz na innych bibach, gdyz klimat byl zupelnie inny, powiedzialabym taki jakby bardziej 'women-friendly', tzn prawie nikt sie nie dopierdalal, nie zaczepial i temu podobne. A moze po prostu byli tam ludzie na poziomie.

hehe, nie ma sie co dziwic - wiekszosc gejow to ludzie na poziomie. do tego raczej malo zainteresowani podrywaniem dziewczyn tongue

vixen :

A wracajac do dzisiejszej imprezki. Kto chetny ostatecznie?
Spotykamy sie jak wyzej napisalam przed stacja Vauxhall na linii Victoria. Nie wiem jak ta stacja wyglada i ile ma wyjsc. Zdzwonimy sie. Proponuje spotkanie miedzy 22.30 a 23. a potem wymarsz do klubu:)

factory jest jakies 3min od stacji vauxhall. jak wyjdziesz z metra (lub pociagu) kieruj sie w kierunku kennington lane (znaki cie prowadza) i po wyjsciu zobaczysz polokragly budynek na rogu (to royal vauxhall tavern). idz caly czas prosto (mijajac rvt po prawej) i po lewej stronie zaraz kolo crash bedzie factory. milej zabawy! smile

Ostatnio edytowany przez airdrawndagger (2008-02-01 13:35:00)

#665 2008-02-05 20:31:38 Re: Events & clubbing @ London + UK

Robson
I Love Techno...

No to teraz moge napisac impreza w Factory byla naprawde Dobra. Ciezko, mrocznie tak jak lubie wszyscy co grali, grali jak marzenie. Miejscowka naprawde klimatyczna, tym bardziej ze na tej imprezce byly osoby, ktore naprawde  lubia ten rodzaj muzyki i wiedza o co kaman big_smile zadnych niepotrzebnych osob big_smile wiec kto nie byl niech zaluje, a kto byl to wie ze bylo niezle.

p.s. pozdrowienia dla Boba (fajnie ze byles chociaz wiem ze nie twoj klimat)  i pacjeta (after mnie zmaskrowal:D)...

No, a  juz w Sobote trzech Liberatorow na Brixton w 414 smile ...

#666 2008-02-05 20:43:00 Re: Events & clubbing @ London + UK

pacjent
GSz User

Nic innego mi nie pozostaje jak potwierdzic ze byla to calkiem udana impreza!!!A to co sie dzialo na hardtechno scenie to wogole byl szok!!!Chlopcy przechodzili samych siebie!!!No coz zaluje tylko ze tak szybko musieliscie opuscic afterek Robsonie!!!

#667 2008-02-06 00:15:16 Re: Events & clubbing @ London + UK

kamz
Void Orb
SkÄ…d: ....sphere

ja sie jednak wybiore na Liberatory, musze potańczyć! i odreagowac tych dałnów u mnie w pracy

#668 2008-02-06 10:22:45 Re: Events & clubbing @ London + UK

vixen
GSz VIP

To zayebiscie kamz - bo ja tez nie mam jeszcze dosc po piatku. Co prawda musze przyznac, ze mnie Panowie tam zmiazdzyli, i o swicie w sobote jedyna mysla bylo to, ze mam dosc imprez na jakis czas, ale juz w niedziele okazalo sie ze nie dosc mi jeszcze miazdenia i postanowilam wybrac sie na Liberatorow.
Do zobaczenia zatem smile
na Nuclear Free Zone @ 414

http://fp.club414.f9.co.uk/images/NUCLEA17.jpg

Ostatnio edytowany przez vixen (2008-02-06 15:09:07)

#669 2008-02-08 16:01:10 Re: Events & clubbing @ London + UK

budas
GSz User

idzie ktos gdzies dzis na melanz?? bo wczoraj bylem ale jeszcze nie spalilem wszystkich sil i dzis bym jeszcze przeciagnol 2 dniowymelnzbybyl krzywy moze HERBAL?

#670 2008-02-08 19:24:14 Re: Events & clubbing @ London + UK

pacjent
GSz User

ja to smigam jutro chyba na brixton

#671 2008-02-08 21:23:38 Re: Events & clubbing @ London + UK

Robson
I Love Techno...

pacjent :

ja to smigam jutro chyba na brixton

Hahaha a jedna idziesz big_smile tak trzymac wiec jutro sie widzimy:D No tym bardziej ze 3 liberatorow bedzie gralo normalnie ciarki ida po plecach:D . Tym bardziej po tym, co jeden ostatnio zrobil to teraz bedzie potrojna dawka:D ...

#672 2008-02-09 00:29:47 Re: Events & clubbing @ London + UK

vixen
GSz VIP

Będzie też mały beforek przed dobrowolnym poddaniem się miażdżącej sile 3 LIBERATORÓW. Kto ma ochotę się przyłączyć (kamz?? pacjent??) to zapraszam do mnie i Robsona. Zaczniemy pewnie około 8pm, gdy tylko zjawi się w naszych progach WKS, mimowolny sprawca w/w.

Jeśli natomiast chodzi o spotkanie przy/przed/w klubie to myślę, że nie wcześniej niz 22. CLUB 414 mieści się przy Coldharbour Lane, 3 minuty spacerkiem od stacji metra Brixton. Po wyjściu ze stacji skręca się w lewo i na pierwszym dużym skrzyżowaniu znowu w lewo. 200metrów i jest, choć zakamuflowany - to trzeba mieć na uwadze.

Dodam tylko, że lepiej nie czekać przed klubem i nie kręcić się tu i ówdzie. Ryzykuje się nahalne nagabywanie do kupna bądź poczęstowania środkami odurzającymi smile a spróbujcie nie poczęstować tubylca z Brixton zielem...

smile

#673 2008-02-10 01:27:40 Re: Events & clubbing @ London + UK

Rav
C&C bookings / Wooded
Serwis

Na słynnym targowisku Camden na północy Londynu, będącym jedną z atrakcji turystycznych brytyjskiej stolicy, wybuchł w sobotę wieczorem wielki pożar. Nie ma doniesień o ofiarach w ludziach.
Do gaszeniu ognia, widocznego z dużej odległości ze względu na strzelające wysoko w górę płomienie, przystąpiło 20 jednostek straży pożarnej i ponad 100 strażaków.

Wg policji, brak dowodów na to, że przyczynÄ… pożaru mogÅ‚y być celowe dziaÅ‚ania o charakterze przestÄ™pczym.REKLAMA Czytaj dalej 

Camden Market i jego okolice jest malowniczą dzielnicą wykorzystywaną przez bohemę londyńską i nawiedzaną przez tysiące turystów, korzystających z atrakcyjnych zakupów oraz miejscowych nocnych lokali, klubów i pubów. Rynek jest też centrum muzyki popularnej i mody, promieniującym na całą W. Brytanię i poza jej granice.

"Znaczna część przestrzeni magazynowej rynku oraz wiele sklepów stanęło w płomieniach, strażacy walczą z ogniem i próbują nad nim zapanować" - napisano w komunikacie dowództwa straży pożarnej.

Sieci telewizyjne informują o zniszczeniu wielu modnych lokali, nawiedzanych przez gwiazdy, słynne modelki i "celebrities", czyli osoby znane z tego, że są znane.

Strażakom udało się zlokalizować ogień i zapobiec jego rozprzestrzenianiu.

Wyspiarze - jak bedziecie wiedzieli cos wiecej to informujcie Nie ma chyba drugiego tak zajebistego miejsca w Londynie sad

#674 2008-02-10 02:24:43 Re: Events & clubbing @ London + UK

Ułtła
Fuc.King Hell™
Serwis

Rav :

Na słynnym targowisku Camden na północy Londynu, będącym jedną z atrakcji turystycznych brytyjskiej stolicy, wybuchł w sobotę wieczorem wielki pożar. Nie ma doniesień o ofiarach w ludziach.
Do gaszeniu ognia, widocznego z dużej odległości ze względu na strzelające wysoko w górę płomienie, przystąpiło 20 jednostek straży pożarnej i ponad 100 strażaków.

Wg policji, brak dowodów na to, że przyczynÄ… pożaru mogÅ‚y być celowe dziaÅ‚ania o charakterze przestÄ™pczym.REKLAMA Czytaj dalej 

Camden Market i jego okolice jest malowniczą dzielnicą wykorzystywaną przez bohemę londyńską i nawiedzaną przez tysiące turystów, korzystających z atrakcyjnych zakupów oraz miejscowych nocnych lokali, klubów i pubów. Rynek jest też centrum muzyki popularnej i mody, promieniującym na całą W. Brytanię i poza jej granice.

"Znaczna część przestrzeni magazynowej rynku oraz wiele sklepów stanęło w płomieniach, strażacy walczą z ogniem i próbują nad nim zapanować" - napisano w komunikacie dowództwa straży pożarnej.

Sieci telewizyjne informują o zniszczeniu wielu modnych lokali, nawiedzanych przez gwiazdy, słynne modelki i "celebrities", czyli osoby znane z tego, że są znane.

Wyspiarze - jak bedziecie wiedzieli cos wiecej to informujcie Nie ma chyba drugiego tak zajebistego miejsca w Londynie sad

KURWA !!!!!
W przyszly weekend wybieram sie na zwiedzanie stolicy i Camden byl na mojej liscie jako numer uno hmm

#675 2008-02-10 17:10:10 Re: Events & clubbing @ London + UK

Finka
music stops never - nature one forever
SkÄ…d: Ireland

ultraBMX :

Rav :

KURWA !!!!!
W przyszly weekend wybieram sie na zwiedzanie stolicy i Camden byl na mojej liscie jako numer uno hmm

az mi serce na moment stanelo !

Camden Town - swiat "dziwnych ludzi" , wieczna impreza , super miejsce , ktore uwiodlo mnie pewnego , wiosennego ranka . Widzialam jak budzi sie do zycia, jak ludzie otwiraja swoje stragany witajac sie radosnie . Nikt nigdzie sie nie spieszyl , totalny luz i usmiechniete buzie ... Camden to chyba jedyne miejsce w Londynie gdzie sklepiki otwieraja o porze sprzyjajacej dlugim melanzom dnia poprzedniego .

Camden to magia .

2008-02-10 17:10:10 Re: Events & clubbing @ London + UK

Admin
Reklamy Google
Serwis

Re: Events & clubbing @ London + UK

25 26 27 28 29 
 71

• Gadka
  •  » Events & clubbing @ London + UK

Stopka forum