Radekk :
Ragi :
Radekk :
nie majÄ… jej na stanie.Czas realizacji min. 14 dni roboczych
a gdzie jÄ… dostanÄ…?
w Tesco ![]()

ale z ta cena to ich pojebalo ![]()

-KAROLA- :
załatwcie mi czarnego pionnera 600 tylko nie z allegro bo chyba ich pogielo z tymi cenami:)
nie kupuj pionka lepiej denon lub elcer
-KAROLA- :
załatwcie mi czarnego pionnera 600 tylko nie z allegro bo chyba ich pogielo z tymi cenami:)
Właśnie Karola poszukaj nuo sobie koleszka o ile pamiętam ma nuo5 za 2800 zł i myślę , że coś można by było utargować.....około roku ale sporadycznie używany img76.imageshack.us/img76/5190/92196571he8.jp g
img175.imageshack.us/img175/2738/63829608gz7. jpg
img74.imageshack.us/img74/3517/24102648fr3.jp g no i ma też techy 1210mk5 na sell.... pzdr
Porter :
-KAROLA- :
nie kupuj pionka lepiej denon lub elcer
hmmm tak szczerze mówiąc nie znosze grać na denonie ale dzięki chłopaki za pomoc ![]()
no to Nuo5 jak znalazł dla Ciebie :-) dobry mixerek :-) będziesz zadowolona ....
troopers :
no to Nuo5 jak znalazł dla Ciebie :-) dobry mixerek :-) będziesz zadowolona ....
Wczoraj miałem okazję pograć trochę na tym sprzęcie. Spędziłem za jego sterami 1,5h i mogę napisać, że bardzo dobrze się go obsługuje, ma sporo możliwości. Ma bardzo dobre, dynamiczne efekty. Ogólnie rzecz ujmując, wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie ;)
efekty efektami :-) ale sam mixer jest kozacki i dźwięk o ile lepszy niż z pionka .... bardzo dobra maszynka więc Karola nie pchaj się w pionka....pzdr

troopers :
efekty efektami :-) ale sam mixer jest kozacki i dźwięk o ile lepszy niż z pionka .... bardzo dobra maszynka więc Karola nie pchaj się w pionka....pzdr
Pod vinyl Xone 92 ![]()

poszukuje epki:
john dalhback-bagarberta ep
ma ktos?
Ostatnio edytowany przez alexxander (2007-08-26 23:33:26)
Porter :
troopers :
Pod vinyl Xone 92
no Xone to swoją drogą ale wątpię aby ktoś chciał sprzedać w granicach 2,5 k .... @Karola jak się zdecydujesz na NUO5 to moge Ci dać numer do koleszki i się dowiesz co i jak...o ile jeszcze go ma :-/ ....bo wyjeżdża za granice dlatego sprzęcik cały sprzedaje.... no jeszcze decki jakby ktoś chciał ;-) pzdr
ok mixerek już nieaktualny...
a decki jakie?
lax :
a decki jakie?
techniole zapewne bo to zapewne sprzedaje ten sam many co na clubbingu.pl
troopers :
Porter :
troopers :
Pod vinyl Xone 92
no Xone to swoją drogą ale wątpię aby ktoś chciał sprzedać w granicach 2,5 k .... @Karola jak się zdecydujesz na NUO5 to moge Ci dać numer do koleszki i się dowiesz co i jak...o ile jeszcze go ma :-/ ....bo wyjeżdża za granice dlatego sprzęcik cały sprzedaje.... no jeszcze decki jakby ktoś chciał ;-) pzdr
jakie decki i za ile??
Sprzedam:
Numark CDX. 2-letni, uszkodzony (problem z podajnikiem). Koszt naprawy 300zl w serwisie Numarka w Krakowie.
Cena 1400zl. (cena nowego w sklepie 3300zl)

wiero :
A co powiecie o ecler nuo2 ? mój brat chce kupić albo właśnie ecler nuo 2 albo pionka 400. tylko nie piszcie aby kupić coś w stylu nuo 4 bo nie ma na to kasy.
Ecler bije na głowe Pioneera moje skromne zdanie ![]()
Porter :
wiero :
A co powiecie o ecler nuo2 ? mój brat chce kupić albo właśnie ecler nuo 2 albo pionka 400. tylko nie piszcie aby kupić coś w stylu nuo 4 bo nie ma na to kasy.
Ecler bije na głowe Pioneera moje skromne zdanie
dzięki

dla osob z uk konkretnie z londynu,jak ktos bedzie zainsteresowany podam nr gg' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników