Górnik :
jeszce raz co do eventu.
Wczoraj ponownie widzialem plakat.
Procz Vareli i Picotto , grac jescze bedzie Surgeon i Mistress Barbara
bilety 69 jurkow
gdzie Ty widziales te plakaty???

no to dzis panowie meta na park ave 105...... minimalistyczno techniczna czachla ![]()
![]()
![]()
![]()

a mialem odpoczywac przed piciem w polsce
thobiasxxx :
Górnik :
jeszce raz co do eventu.
bilety 69 jurkowgdzie Ty widziales te plakaty???
w klubie u mnie w limerick ![]()
TYM RAZEM ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA IMPREZE HOUSOWA NA KTOREJ ZAGRA JEDEN Z REZYDENTOW KATOWICKIEGO INQUBATORA ::: DJ :: WHISPER !! U JEGO BOKU STANA : CARRE - UK ( DIRTY HOUSE ) ORAZ DR SMILE - PROGRESSIVE/PLUR
IMPREZA OPRAWIONA W WIZUALIZACJE ORAZ INNE ATRAKCJE.. ZAPRASZAMY JUZ TERAZ NA TA MEGA POZYTYWNA IMPREZE..... UWAGA ! ZE WZGLEGU NA BEZPIECZENSTWO NASZYCH KLUBOWICZOW - SELEKTOR NA DRZWIACH
PROSIMY O WCZESNE PRZYBYCIE ZE WZGLEDU NA SZYBKA SPRZEDAZ BILETOW.. IMPREZA ROZPOCZYNA SIE O GODZINIE 10 PM.
Z A P R A S Z A M 

wary :
TYM RAZEM ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA IMPREZE HOUSOWA NA KTOREJ ZAGRA JEDEN Z REZYDENTOW KATOWICKIEGO INQUBATORA ::: DJ :: WHISPER !! U JEGO BOKU STANA : CARRE - UK ( DIRTY HOUSE ) ORAZ DR SMILE - PROGRESSIVE/PLUR
IMPREZA OPRAWIONA W WIZUALIZACJE ORAZ INNE ATRAKCJE.. ZAPRASZAMY JUZ TERAZ NA TA MEGA POZYTYWNA IMPREZE..... UWAGA ! ZE WZGLEGU NA BEZPIECZENSTWO NASZYCH KLUBOWICZOW - SELEKTOR NA DRZWIACH
PROSIMY O WCZESNE PRZYBYCIE ZE WZGLEDU NA SZYBKA SPRZEDAZ BILETOW.. IMPREZA ROZPOCZYNA SIE O GODZINIE 10 PM.
Z A P R A S Z A M
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
możliwe, że zawitam ![]()

no bylo dobrze panowie (dawac fote manka)....szkoda ze tak szybko nie napijaemy sie razem....ale coz.... wakacje
JONASH CO DO WYLOTU DO LONDKA NA D,N`,B DOBRY POMYSL TRZEBA TYLKO SIE OGARNAC I POLECIMY

Górnik :
thobiasxxx :
Górnik :
jeszce raz co do eventu.
bilety 69 jurkowgdzie Ty widziales te plakaty???
w klubie u mnie w limerick
no ni huja nie uwierze jak nie zobacze:) jak mozesz kiliknij foto i wrzuc, bo byc moze czeka nas dobra wyprawa ![]()

YonasH :
thobiasxxx :
no bylo dobrze panowie (dawac fote manka)....szkoda ze tak szybko nie napijaemy sie razem....ale coz.... wakacje
ja myslalem ze ci slÄ…zacy twardzi zawodnicy....
thobiasxxx :
Górnik :
thobiasxxx :
gdzie Ty widziales te plakaty???w klubie u mnie w limerick
no ni huja nie uwierze jak nie zobacze:) jak mozesz kiliknij foto i wrzuc, bo byc moze czeka nas dobra wyprawa
foty nie zrobie , bo nie mam aparatu
ale spisze adres strony, podalem jeden, ale tam jescze byl drugi ![]()
dobra wszystko jasne, sa swie odslony festiwalu, ja wkleilem line up z irlandii polnocnej ![]()
Nas interesuje ten :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

maniek_ :
heheh no slaba forma
potrzebuje zasluzonych wakacji no i jade na trening do PL wiec w sierpniu wroce z zapasem naszej polskiej wodki wiec bojcie sie !
tobiasxxx wygodne kanapy masz
haaaa wiem ale nawet nie wykorzystales pelnej opcji tych "wozow"
no to do nastepnego...
maniek trenuj tam ostro, bo forma spada ![]()

Górnik :
dobra wszystko jasne, sa swie odslony festiwalu, ja wkleilem line up z irlandii polnocnej
Nas interesuje ten :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
nooooooooooooooooooooo... kurwaaaaa to jest cos
tylko gdzie to jest?????

no baaaaa...lecimy bez zastanowienia
odemnie prosta droga N3 ![]()
pomysli sie nad tym...line up nie powala na nogi...4dj wartych uwagi, reszta albo mi nie znana albo jakies trance gwiazdeczki
ale mimo wszystko kusi ta impreza ![]()
maniek_ :
odemnie prosta droga N3
pomysli sie nad tym...line up nie powala na nogi...4dj wartych uwagi, reszta albo mi nie znana albo jakies trance gwiazdeczkiale mimo wszystko kusi ta impreza
zapomniales o stadzie polnagich irlandek ![]()

maniek_ :
YonasH :
zapomniales o stadzie polnagich irlandek
no przeciez mowie ze cos kusi
hehe
oj panowie a wy tylko o jednym.....
ja mankowi mowilem jaki mozemy zrobic projekt tzn.lecimy tam na tych 4 djotow pozniej wracamy np na park ave i dokanczamy impreze tez open air ale juz przy griluuu....
YonasH :
maniek_ :
odemnie prosta droga N3
pomysli sie nad tym...line up nie powala na nogi...4dj wartych uwagi, reszta albo mi nie znana albo jakies trance gwiazdeczkiale mimo wszystko kusi ta impreza
zapomniales o stadzie polnagich irlandek
zapomniales dodac grubych
![]()
obecny ![]()